Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 decembrie 2010

Cred in destin.

Nu stiu daca destinul este scris undeva, dar cred ca nimic nu e intamplator,cunosti persoane care au contributie in viata ta ,care i-ti schimba sensul vietii uneori,care i-si lasa amprenta in cursul vietii tale! E destin un fel de a spune si justifica relatia om-viata! Este o directie in care doresti sau nu sa mergi. Daca nu mergi regreti,daca mergi spui ca nu trebuia sa o fac . Depinde ce intelegem fiecare prin destin. Daca ne referim strict la timpul pe care il petrecem pe lumea asta , da , eu cred ca suntem predestinati , sa ne nastem, sa traim atata timp cat ne este necesar sa atingem scopul pentru care ni s-a dat viata. Cit despre viata pe care o ducem, alegerile pe care le facem in viata, nu cred sa fie altcineva responsabil de ele decat fiecare dintre noi.Nu ne dicteaza destinul ce sa gandim si ce alegeri sa facem. Trebuie sa ne asumam raspunderea faptelor si hotararilor din viata, sa nu impovaram destinul sau divinitatea cu nereusitele ori suferintele noastre.

Da,cu siguranță există un Destin pentru fiecare, dar să nu privim lucrurile fatalist, să ne simțim legați de mâini și de picioare, să ni se pară că trăim în zadar -fiindcă oricum zarurile au fost aruncate. Fals,noi aruncăm zarurile! Tot ceea ce stiu este ca ceea ce ni se intampla, ni se datoreaza tot noua. Cand luam o decizie trebuie sa ne gandim bine pt ca noi si cei implicati vom suferi consecintele.
Cit este destin si cita vointa in viata noastra ,nu prea ne dam seama, decat atunci cind nu mai putem schimba nimic...  Dar trebuie sa intelegem un lucru ca viata este frumoasa iar bucuria noastra vine din lucruri marunte.

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu