Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 noiembrie 2010

LA MULTI ANI.


LA MULTI ANI  ANDREI


Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea!
Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! 
Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!
                                                                                                                                                  
Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani Andrei.

Si in incheiere sa-ti mai postez un tort.
LA MULTI ANI ANDREI

In incheiere i-ti doresc multa sanatate,noroc ,fericire si norocul sa tina mereu cu tine. Te sarut.


Inchei  in acelasi mod Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

duminică, 28 noiembrie 2010

La Multi Ani Andrei.

La Multi Ani,Andrei.
Sa cresti mare, sanatos,sa inveti bine,sa-ti asculti parintii si sa fii tot timpul un om cu mult bun simt.
Intotdeauna sa te gindesti si la oamenii de linga tine,sa-i respecti,ca in felul acesta te respecti pe tine ca om .Eu  stiu si sint sigura ,ca esti un copil deosebit.
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Iti urez LA MULTI ANI pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.Si acum i-ti mai daruiesc un tort pentru ca stiu ca-ti plac dulciurile.
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua ta! La Multi Ani, Andrei!

Si ca sa nu uiti sa inveti,i-ti daruiesc o carte. 

 
Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile petrecute langa cei apropiati.
Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!
La multi ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

 
 Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!
De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!
 
 
O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
 Pentru mine Andrei,tu esti   cel mai frumos si pretios dar de pe pamint.Sper ca vezi ca am scris cu doua zile inainte de ziua ta.La multi ani Andrei si te sarut dulce de tot.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

vineri, 26 noiembrie 2010

Prof Dr Banceanu Gabriel si as Gloria Serban-Spital Polizu Bucuresti.

Desi nu-mi place sa privesc inapoi,astazi sint nevoita sa o fac.Acum doi ani eram in Bucuresti la Spital Polizu,unde dupa numeroase investigatii ,m-i sa pus diagnosticul de cancer de corp uterin.I-mi aduc aminte ca am plecat cu mari sperante la Polizu,dar dupa punerea diagnosticului,am ramas debusolata.De felul meu sint o femeie cocheta,dar la aflarea diagnosticului,in secunda urmatoare mi-am dat toate fardurile si cremele acasa. In acel moment pentru mine ,nimic nu mai conta,nu mai ma interesa nici felul cum aratam. Dupa plecarea alor mei am stat  tintuita in pat doua zile si priveam intr-un punct fix. Refuzam sa comunic cu celelalte paciente.

In acel moment eu eram singura din acel salon care avea cancer.Chiar le invidiam pe celelalte paciente operate,ca au scapat de operatie. De salon raspundea d-na asistenta Gloria Serban,o profesionista care timp de doua zile m-a studiat si totodata m-a tinut sub obsevatie.Dupa doua zile am avut o discutie cu aceasta doamna sufletista,care a simtit frica ce i-mi intrase in suflet,sa uitat in ochii mei,m-a luat de mina,si mi-a spus ca totul o sa fie foarte bine.Am fost operata pe 11 februarie 2009 la spital POLIZU de domnul prof Banceanu Gabriel,avind ca diagnostic neoplasm de corp uterin. gr2..Va rog sa ma credeti ca acest om m-a ajutat de la inceput. Am fost trimisa la Spital Fundeni ptr raze,iar dupa doua luni am fost operata. Prof Banceanu  este un medic exceptional,este competent,are siguranta si experienta necesara.Din experienta mea,va spun ca este un super om,mina dumnealui este mai ceva ca un ecograf. In legatura cu locatia spital POLIZU -conditiile sint foarte bune(este complet renovat acum),iar cadrele medicale aici ma refer si la asistente,i-si dau toata silinta. Pentru mine cea mai buna asistenta care ma scos din teroarea ca aveam cancer si gindeam negativ a fost d-na Gloria Serban. Cu ajutorul dinsei si al PROF BANCEANU am reusit sa trec peste aceasta faza urita din viata mea si le multumesc din tot sufletul. De la inceput d-na Gloria Serban m-a incurajat ca totul o sa fie bine si asta datorita faptului ca are o experienta vasta si cunoaste meserie. I-ti dai seama sa-ti puna cineva eticheta in frunte si asta foarte dur (ma refer la medicii din orasul meu) ca esti bolnava de cancer.In prima clipa am cedat nervos,dar i-i multumesc lui Dumnezeu ,prof Banceanu, d-nei Gloria,familiei mele,care au stiut sa se poarte cu mine in aceste momente si m-au adus la realitate sa lupt cu aceasta boala.Daca nu esti inconjurat de oameni cu inima buna ,nu poti sa ai psihicul tare,oricit de mult te-ai stradui tu. Asa ca fetelor,trebuie sa fiti tari,sa nu cedati niciodata in fata bolii,sa credeti cu adevarat in voi si in persoanele care cu adevarat vor sa ne ajute.Am sa pun aici o poza cu d-nul prof Banceanu,dar cu d-na Gloria nu am gasit pe net.
Dupa operatia de cancer pe corp uterin facuta de prof Banceanu,pot spune ca m-am nascut din nou.Celor care au probleme de acest gen,va recomand din tot sufletul pe acest medic.Credeti-ma ,ca a fost o perioada de chin si de durere,de disperare si de lupta. Pentru asta trebuie sa multumesc inca o data domnului profesor Banceanu si d-nei asistente Gloria Serban de la Polizu,care mi-au redat speranta pe care o pierdusem in momentul cind am aflat ca am cancer.Ei mi-au redat VIATA .Nu am cuvinte suficiente sa le pot multumi.Sint convinsa ca numai Dumnezeu mi-a indrumat pasii catre acesti oameni minunati. 
Inchei cu toata speranta in suflet si cu dragostea mea pentru acesti oameni minunati.
Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 25 noiembrie 2010

Trandafiri galbeni.

Astazi doream sa postez alceva,dar calculatorul i-mi face probleme.Asa ca de trei zile nu am deschis blogul,dar in seara asta vreau sa postez niste poze de pe net si citeva felicitari.
http://www.nicepps.ro/felicitare-n8l8b47619.html



 http://felicitari.alege.net/verifica.php?id=n_bd29d5235d089e96545fa15c186003b8






Parca se revarsa lumina in petale,superb...

Mesajul culorii trandafirilor

In general, trandafirii inseamna ”Te Iubesc”, in special cei rosii. Cei albi semnifica dragostea eterna, dragoste spirituala si puritate. Un trandafir alb si rosu va fi modalitatea de exprimare a dorintei de a fi impreuna. In tercut, trandafirii galbeni erau simbolul infidelitatii, dar intre timp, semnificatia lor s-a schimbat-bucurie si veselie.

Combinatia de trandafiri galbeni si rosii inseamna ”Felicitari”, iar cea de glbeni si portocalii exprima ganduri pline de pasiune. Singuri,cei portocalii, sunt simbolul fascinatiei si entuziasmului. Cei de culoarea coralului, simbolizeaza dorinta; cei mov, dragoste la prima vedere. Trandafirii roz deschis inseamna admiratie, iar cei roz inchis sunt o modalitate de a spune ”Multumesc”. Trandafirii in culori pastelate sunt simbolul prieteniei.
Un singur trandafir este mesagerul dragostei vesnice, iar doi trandafiri legati laolalta anunta logodna sau casatorie in viitor. Traditia spune ca este frumos ca buchetul oferit cuiva sa contina numar impar de flori, doarece, persoana care le primeste semnifica floarea care va face buchetul sa aiba numar par, il va intregi. De aici a pornit obiceiul ca toate buchetele sa contina un numar impar de flori.


Inchei ca de fiecare data cu Trebuie sa Traiesc.


gabriella.

luni, 22 noiembrie 2010

De ziua ta.


http://youtu.be/4xFE-m1mBo4

Aztazi este 22-11-2010,si este o zi speciala...este ziua ta. Eu i-ti doresc din tot sufletul tot binele din lume,fericire,bucurii si multe realizari alaturi de cei dragi.
In continuare am sa-ti daruiesc cele mai frumoase flori,flori minunate ca sufletul tau.
Flori nr.2La multi ani.
Flori nr.4 Sper ca Andrei a avut grija sa-ti aduca flori.


Flori nr.8
Flori nr.10si acum sa mai schimbam culoarea la trandafiri-albastru ca cerul senin.
Flori nr.6adaugam si un trandafir alb.
Flori nr.7Pentru sora mea -un trandafir roz.







Pentru minunata si iubita mea sora.
Inainte de a ma naste  D-zeu mi-a pus iubirea pentru tine in suflet, m-a scaldat intr-o lacrima si m-a trimis aici...in lume...unde am fost pierduta si regasita...si nestiute sufletele noastre s-au atins...si am stiut ca vom fi mereu doua suflete pereche...
Multumesc surioara, esti minunata, esti unica, esti adorabila, esti tot ce mi-a ramas.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.