Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

M-a reprezentat vreodata cu adevarat? ...

Nu pot decat sa spun  ca am multa admiratie pentru oamenii care au iesit in strada  in diverse orase...au manifestat civilizat si democratic impotriva noii legi a sanatatii. De ce oare singurul lucru bun,care functioneaza in tara asta  si aici ma refer la Smurd...trebuie desfiintat? Au epuizat sistemul de justitie...sistemul de educatie...ne-au injumatatit pensiile si salarile ...ne-au vandut la straini, iar acum actiunile de distrugere a sistemului de sanatate sunt in plina desfasurare...si asta pentru ca sanatatea va deveni un obiect de lux.  Statul a uitat de mult de cetatenii sai... statul este reprezentat de politicieni iar ei i-si amintesc de cetateni doar cand vor votul lor... trist dar foarte adevarat . Basescu Traian va ramane in istorie ca cel mai mare jucator, care a intors intreg sistemul pe dos... l-a scuturat de angajati...a aruncat milioane de oameni in strada lasandu-i fara locuri de munca...pentru mine personal...Basescu Traian este doar presedintele tarii in care traiesc si caruia ii platesc taxe si impozite nesimtite... nu este "presedintele meu" asa cum este scris si pe benerul din dreapta blogului...pentru ca de foarte multa vreme nu ma reprezinta...si ma intreb daca m-a reprezentat vreodata cu adevarat?  Oare meritam acest lucru.... oare a uitat ce a promis atunci cand era singur...cand toti il incolteau din toate partile si cand nu a mai sperat sa gaseasca ajutor...iar noi poporul asta de care i-si bate joc si pe care il impovareaza cu diverse reforme si-i pune in carca tot ce viseaza nopatea...i-am intins o mana puternica, iar el ca multumire... ne umileste cu fiecare zi ce trece.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

 1. daca nu este un roman instare sa creeze asa ceva ..macar este instare sa il darame :))) ..

  RăspundețiȘtergere
 2. Incredibil,acum cind m-am uitat pe tabloul de bord,am observat ca noi scriam in acelasi timp poatarea "PRO SMURD".Sa fie telepatie?! sau oamenii adevarati gindesc la fel?!O zi linistita!La mine ninge ca-n povesti:))

  RăspundețiȘtergere
 3. MEG55...maine ar trebui sa fie zeci de mii de oameni pe strazi strigand doar un singur lucru : DEMISIA dictatorului ... intr-un stat normal, nu presedintele dicteaza ce legi se adopta, nu el e cel care ar trebui sa initieze proiecte de legi sau sa ordone retragerea lor....iti dai seama ca este o victorie a intregii societatii civile. Romania vrea schimbarea acestui om care nu a fost alaturi de poporul roman.

  RăspundețiȘtergere
 4. Florea...tot respectul pentru domnul doctor Raed Arafat si un total dipret pentu Basescu Traian. Observ ca din nou avem un personaj care pretinde ca se pricepe la toate.Vorbeste despre toate domeniile fara sa permita aparitia parerilor altor persoane.Nu mai avem prim ministru,nu mai avem ministrii,sau specialisti.

  RăspundețiȘtergere
 5. £avi H....foarte trist...asa trebuia sa ia romanii atitudine si la celalte legi.

  RăspundețiȘtergere