Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iunie 2012

Ma straduiesc ...

Cred ca uneori am vrea sa avem un timp ireversibil...mereu spunem...nu avem timp...dar vine un moment cand descoperim  Viata,si aceste cuvinte  se razbuna pe noi,iar cand vrem sa Traim cu adevarat este randul ei sa ne spuna...intr-o zi,tu nu ai avut timp de mine. Cineva imi spunea ca timpul nu exista decat in prezent...trecutul nu este...viitorul nu a venit inca...iar singurul timp pe care il avem este acum.  Ma straduiesc din rasputeri sa folosesc cat mai bine secunda in care traiesc in asa fel incat maine sa nu am regrete. Nu-mi pare rau de nici o experienta de viata prin care am trecut pana acum, toate cele bune si rele m-au transformat in omul care sunt acum.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 20 iunie 2012

Ce poveste de viata au...

In drumurile mele astazi parca am vazut mai multi oameni care cersesc la colt de strada...nu vreau sa judec pe nimeni,dar acum vreo cinci ani am  fost atacata exact de un baiat care-i dadeam mereu bani pentru ca spunea ca este sarac si bolnav. Intr-un timp am refuzat sa mai dau bani la astfel de oameni,dar in final nu am rezistat. Sunt constienta ca fiecare dintre noi trebuie sa contribuie cu cate ceva atunci cand un om este intr-un impas,sa nu fim nepasatori atunci cand intalnim astfel de oameni...sa nu ne lasam ademeniti de nepasarea altora. Imi este greu cand vad astfel de oameni si atunci imi vin in minte  fel de fel de scenarii...oare cum au ajuns in situatia asta...ce poveste de viata au,caci cu siguranta au o poveste! Dar cred ca numai in noi sta puterea schimbarii pentru ca nimeni nu ar trebui sa fie singur pe pamant. Trebuie doar sa le acordam o sansa,de a intelege drama vietii lor,sa-i creditam si sa-i convingem ca putem fi oameni in a le da un mic ajutor. Trebuie sa fim buni...iar cei ce nu suntem,putem devenii.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 18 iunie 2012

La multi ani Celestine !

Fie ca acesta zi frumoasa sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese,cu multe carti scrise...Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,impliniri si multa iubire. Astazi am sa culeg cate o floare pentru fiecare prieten prezent in sufletul meu...o floare cu multa dragoste si pentru tine Celestine. In fiecare floare culeasa voi pune cate un strop de bunatate,bucurie,multumire,apoi ma va ruga la Dumnezeu sa aduca soarele si fericirea in sufletul tau.  La multi ani scumpa mea prietena si-ti doresc din suflet ca in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate o raza de soare care sa-ti aduca fericire,bucurie,multa sanatate si putere de munca...sa ai sufletul curat si toate dorintele sa ti se indeplineasca. La Multi Ani Celestine!

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
   

sâmbătă, 16 iunie 2012

La multi ani Petro!

Daca ma gandesc la tine...inseamna ca ai un loc in gandurile mele. Daca iti scriu ceva...inseamna ca iti dau din gandurile mele...Daca nu-ti cer nimic...inseamna ca sunt multumita de ce mi-ai daruit. Daca iti multumesc..inseamna ca ceea ce mi-ai oferit,are valoare...mi-ai dat PRIETENIA si ITI MULTUMESC !  Trimit spre tine un gand frumos de ziua ta,care sa te insoteasca si sa-ti spuna ca viata este frumoasa indiferent de obstacolele care iti ies cale,ele doar incearca sa te faca sa vezi cat de frumos rasare soarele , cat de puternica esti si ce frumoasa este viata. In aceasta zi iti  doresc din inima ,lumina in suflet, dragoste, intelegere si sanatate. La multi ani ...prietena mea draga!
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 15 iunie 2012

Am invatat cate ceva...

Am ajuns sa traim intr-o lume in care fiecare traieste pentru el...de prea multe ori si asta o spun cu regret,au fost oameni carora le-am oferit sprijinul meu neconditionat,dar cu timpul am vazut ca mi-ai inselat asteptarile si sigur i-am scos din sufletul meu...dar cel mai dureros a fost ca odata cu ei si o parte din sufletul meu. Din punctul meu de vedere,ei sunt cei care au pierdut iar eu voi continua sa iubesc oamenii pentru ca din fiecare experienta de acest gen,singura am invatat cate ceva...dar cel mai important este ca m-am cunoscut pe mine tot mai bine si am devenit mai puternica. Am invatat ca in mine trebuie sa am incredere,curaj si forta de a merge mai departe indiferent de cate obstacole intalnesc in viata. Stiu sigur...am reusit si reusesc...nu este usor,dar nici imposibil avand in vedere ca toata viata noastra este o lupta.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 11 iunie 2012

Multumesc prieteni dragi !

Cu nebunia asta a alegerilor aproape ca uitasem de ziua mea...ieri cu votarea sa vezi cine se afla pe primul loc...astazi cu oboseala de dupa alegeri...si asa pentru prima data am uitat de ziua mea pana pe la orele 11 cand m-a sunat prietena mea Coca de la Focsani...apoi au inceput si alte telefoane din partea familiei si a altor prieteni care le multumesc din suflet ca nu m-au uitat. Am sa incerc sa transcriu cateva mesaje de pe facebook care mi-au invadat sufletul de bucurie.
Celestine Mihaela        La multi ani geamano, era evident ca esti geaman ca si mine, acus te-ajung seu din urma!Sa
fii sanatoasa,iubita, pretuita, si sa iti dea Dzeu tot ce visezi!
Te imbratisez si te pupacesc tare tare!!!!!!!!
 
Rafael Secrete
 

Lily Popescu .
 
La Multi Ani fericiti si sanatate din belsug pentru o doamna deosebita!
 
Gabriela Maria Stoica.  Multa sanatate,bucurii,impliniri!
    

Mariana Marin.     LA MULTI ANI! MULTA sanatate si tot ce va doriti.
    

Catw Catalinna.  A mai trecut un an...inca o floare apare in gradina vieti dvs. Sper ca ea sa fie un trandafir incantator si fara spini care sa va aduca zambetul pe buze, sa va aline tristetea si grijile! Fie ca acest an sa fie plin de inpliniri, fericire, sanatate si multa, multa dragoste si intelegere, iar norocul sa va urmeze oriunde. La multi ani! Sa avetii o zi frumoasa in continuare!
 
    
 Adina Gherguti.  La multi ani sanatosi,d na Ilinca!
 
Andrei Badin.  la multi ani.
Goga Corina Mihaela.   La multi ani, Gabi!
 Luminita Mihaela Popescu.   Va doresc sa aveti parte de o zi de nastere minunata!Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo!
La Multi Ani sanatosi si fericiti!
 Babor Mihaela.  la multi ani!
Cristina Loghina.  La multi ani! Va doresc din suflet multa sanatate si multe clipe fericite alaturi de cei dragi! Va imbratisez cu drag, Cristina.
 Ilie Anghelescu. Va doresc din tot sufletul multa sanatate, fericire, succese depline si un sincer si calduros ,,LA MULTI ANI !''
Adriana Mascut.  La multi ani cu fericire, iubire si sanatate!
 Franklin A Blanco. HAPPY BIRTHDAY
 Vinchi Goran. La multi ani!
 Mezdrea Andrei Stefan. La multi ani!
 Gabriela Gabi. La multi ani, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
 Lavinia Monica. La multi ani draga Gabriela! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!!! ♥♥♥♥
 Gabriel Gheorghe.  La multi anii :D
Carmen Constantinescu.  La multi ani!
 Denisa Humeniuc.  La multi ani!! >:d<
 Emme Dumitrache. la multi ani! :*
 Cezar Eduard Rodriquez.  la multi ani! :*
 Florica Molnar. La multi ani!!!
Carmen Buzera.  La multi ani! Sa aveti parte de tot binele din lume.
 Lurdes Pagani.
   
Va multumesc frumos pentru urarile de bine ,cuvintele calde si frumoase transmise catre mine. La acesta ora cand va scriu  imi voi pune cateva dorinte si o sa trimit in Univers o dorinta si pentru voi toti: SA FITI IUBITI si FERICITI !
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.



joi, 7 iunie 2012

Octavian Paler...

Pentru majoritatea dintre noi viata noatra e alcatuita din asteptari...asteptam un tren, pe care uneori il pierdem, alteori noi il lasam sa plece si apoi asteptam altul...trenurile vin si pleaca iar noi ramanem asteptand pentru ca, pana la urma, aceste asteptari sunt, de fapt, sperantele noastre care ne dau puterea sa mergem mai departe iar peronul este insasi viata noastra ...  asa vad lucrurile. Am inceput acest post astfel, pentru ca am dat in bibloteca peste  cartile lui Octavian Paler...si am sa citez cateva propozitii din Viata pe un peron.  "Închipuiţi-vă că într-o zi ar fi venit un tren şi n-am fi mai avut putere să urcăm în el. L-am dorit prea mult, l-am aşteptat prea mult. Ne-am epuizat în aşteptare şi nu ne-a rămas nicio picătură de energie pentru a ne bucura de sosirea lucrului aşteptat. Numai că ne-am fi simţit striviţi de o mare tristeţe, amintindu-ne cât am visat trenul acela care acum pleacă fără noi. Şi ce-am fi putut face după plecarea trenului? Singura noastră şansă ar fi fost să uităm de el, să uităm de toate, să dormim, iar când ne trezeam, cu ultimile noastre puteri, să aşteptăm alt tren..."
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 6 iunie 2012

Va multumesc frumos!

Tuturor celor care mi-ati lasat un gand bun si ati trecut prin coltisorul meu virtual,va multumesc foarte mult. Nu consider ca am talent la scris, dar scriu cu sinceritate si cu tot sufletul... iar daca prin ceea ce scriu aduc ceva bun in viata cuiva, asta ma implineste foarte mult.Ma bucur  daca prin ceea ce scriu in general despre viata,aduc ceva frumos  in viata voastra...voi imi confirmati ca lumea are oameni calzi si iubitori...oameni sensibili si buni,iar acest lucru pentru mine inseamna enorm.V-am citit postarile cu drag, mi-am dat seama de sentimentele si trairile voastre...am retrait vise frumoase impreuna dar si momente triste scrise cu sufletul. Datorita voua am descoperit ca exista oameni cu suflet frumos...ca exista bucurie si iubire. Pe mine viata m-a invatat ca oricat de  greu ar fi,avem nevoie de prieteni,sperante,iubire si vise. Vreau sa va multumesc celor care mi-ati lasat comentarii si celor care m-au vizitat...mesajele voastre  imi mangaie sufletul si-mi face ziua mai frumoasa.Va imbratisez si sunt mandra ca am prieteni virtuali atat de frumosi...si oameni de calitate, care, desi au pretentii, au citit cu sufletul si nu s-au impiedicat de stangacia exprimarii mele...Va multumesc frumos!
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 5 iunie 2012

Vreau sa cred...

Cred ca nu exista om pe lumea asta care sa nu greseasca...toti avem momente cand nu suntem corecti si suficient de sinceri. Multi dintre noi ne stim  limitele noastre pentru a nu lovi pe altcineva. As vrea sa cred ca stim pana unde putem merge  cu incorectitudinea incat sa nu lovin pe nimeni... dar totul depinde de caracterul nostru. Vreau sa cred ca multi dintre noi suntem oameni frumosi cu caractere deosebite in care demnitatea si omenia nu lipsesc. La urma urmei toti avem pacatele noastre,poate si frustari incat avem tendinta sa privim lumea prin prisma experientelor noastre...de aceea oameni buni cat nici noi nu suntem corecti,nu avem dreptul sa judecam pe cineva...pentru ca in final oamenii pot trai  fara a face greseli,dar numai daca ar trai singuri. Eu raman mereu vesnica optimista si sper ca intr-o zi...noi oamenii ne vom trezi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 2 iunie 2012

Este unicul cuvant...Mama.

Toti avem in viata noastra o persoana a carei valoare este pretioasa si de neuitat... ea este unicul cuvant de pe pamant numit Mama. Este intotdeauna acolo alaturi de sufletul nostru...ea este cea care ne calauzeste pasii in viata si ramane intotdeauna in mintea si sufletul nostru chiar daca devenim si noi la randul nostru maturi. Nu am scris niciodata o postare despre mama,dar astazi fiind o zi speciala in care mama mea implineste o varsta frumoasa,vreau sa-i spun din suflet  La multi ani...si multi ani fericiti alaturi de noi. Mama scumpa,nu voi uita niciodata  ca m-ai invatat tot ce este mai  frumos in viata si pentru asta imi plec capul si iti multumesc frumos...sa fii sanatoasa Mama si sa ai parte numai de bucurii . Imi esti atat de  draga, incat  nu imi gasesc cuvintele...pentru ca sunt atat de putine intr-o astfel de zi si oricum nu ar reusi sa transmita tot ceea ce am in suflet. Te iubesc mama  si as vrea sa fii mereu vesnica...stiu si care este unicul lucru pe care-l doresti de la mine, si mai stiu si ca nu am sa te dezamagesc niciodata.Vreau sa stii desi nu citesti blogul meu, ca te iubesc foarte mult  si-ti doresc o viata frumoasa si lunga . Saru-ma si La multi ani,Mama mea !
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
 gabriella.

vineri, 1 iunie 2012

Ar trebui...

De cand ma stiu am fost mereu o luptatoare,niciodata nu mi-a placut lasitatea...am luptat pentru orice pana la capat si atunci cand am fost sigura ca nu castig,m-am resemnat si am cautat solutii noi. Mi-am dat seama...desi prea tarziu,ca viata este mult prea scurta pe pamant pentru a nu fi fericita. Asa ca nu am decat  sa spun...zambeste azi,zambeste maine...si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima pentru ca fiecare furtuna este urmata de razele calde ale soarelui. Trebuie sa gandim tot timpul ca vom avea puterea sa invingem orice obstacol si sa nu lasam pe nimeni sa ne umbreasca fericirea. Ar trebui sa nu uitam sa ne bucuram chiar si de lucrurile marunte,sa multumim lui Dumnezeu zi de zi ca mai avem sansa sa mai intoarcem inca o fila in cartea numita "Viata noastra."
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.