Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 aprilie 2014

Luptam pentru lucruri inutile...

Sunt atatea intrebari in viata de la care nu primim raspunsuri...uneori gresim,dar a gresi inconstient este una,iar a gresi voit cred ca este cu rea intentie...iar cel ce face acest lucru  cu buna stiinta,inseamna ca nu pune pret pe increderea celor pe care o au in el...si tot ce te-a facut sa crezi despre acea persoana,a fost doar de fatada,o falsitate pe care stie sa o ascunda atat de bine incat nu ne dam seama decat atunci cand este prea tarziu. Am vazut atatea la viata mea incat nu mai pot avea incredere totala nici in mine...omul este atat de schimbator de la o situatie la alta...devenim atat de ciudati incat punem prea multe intrebari la altii ...si stiti de ce?...pentru ca ne este frica de propriile noastre raspunsuri.  De multe ori chiar nu ai vrea sa afli ce zace nici macar in subconstientul tau...suntem  pusi uneori in  situatii de a alege sa mintim...sa tradam sau sa facem alte lucruri pentru o cauza...ori pentru avantajul nostru depinde doar miza care este in joc. Si toate acestea le facem pentru ca avem nevoie de un vinovat...luptam pentru lucruri inutile...vrem batalii usoare fara prea mult efort...trebuie sa ne dam seama ca acele cauze pentru care trebuie sa luptam cu adevarat merita un imens efort.
  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 29 aprilie 2014

Timpul vindecă răni...

"Toţi oamenii pe care i-ai cunoscut de-a lungul vieţi, au avut un rol bine stabilit de la început şi nu degeaba au apărut în viaţa ta. De la unii ai învăţat să iubeşti, să tremuri, să plângi, să ierţi, să te-nfiori.. De la alţii ai învăţat că momentele de fericire sunt scurte, că uneori trebuie să dai drumul, că timpul vindecă răni.. şi că viaţa merge mai departe.. oricum, chiar şi fără ei.."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 28 aprilie 2014

Exista o zi...

Am sa incep cu un citat de Antoine de Saint-Exupery" Viata nu este nici simpla nici complicata, nici limpede nici mohorata, nici contradictorie nici coerenta. Este - si atata tot. Numai limbajul o ordoneaza sau o complica, o lumineaza sau o intuneca, o diversifica sau o unifica."
 Citind acest citat  cred ca hotararea de a trai , tine  numai de noi si de libertatea noastra,pentru ca putem alege sa ne traim viata  sau o putem lasa sa treaca pe langa noi. Exista o zi in care te nemultumesc anumite lucruri...si daca in aceeasi zi ai ghinionul sa fie mai multe,atunci ai senzatia ca intr-o clipa  viata nu mai este minunata si atunci incepi sa te vaiti ca ai probleme mari...dar daca stau bine sa ma gandesc,problemele mele sunt minore in comparatie cu ceea ce traiesc altii...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS36_UXNpoMh9ZunwnHwWJbS3GFerv2FYzgoked8Bi8Fj3CT8E-naMbHeMsEy62OV4y7_AeMeg4NmsyvNyA-oGc4Iwr3hgjml0-gb_127ET6QBYYaeyHf76uHQuPGwC8sFsFk0S2d2xek/s1600/2012-04-25_220736.jpg  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 27 aprilie 2014

Sa ne amintim sa traim...

Poate ca ar trebui sa ne oprim din goana vietii si sa ne amintim sa traim. Pur si simplu...fiecare moment din plin. Sa zambim vietii. Asta e fericirea adevarata pentru mine, clipele magice care te implinesc, pe care ti le aduci aminte la final, iar astea nu se cauta.Asta asa este...pana la urma viata e destul de simpla si noi suntem aia care o complicam. Cautam fericire in absolut orice lucru , insa de multe ori o cautam pentru ca suntem influentati de parerile altora ce ne arata cum au ajuns ei fericiti. Fericirea e un fel de lacomie cateodata , nu-ti ajunge la un moment dat  , iar atunci cand o pierzi poti spune ca nu vei mai apuca sa gusti din ea...sau poate nu mai ai ocazia sa o atingi macar.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 25 aprilie 2014

Cand alegem...

Cand alegem sa privim cu ochii frumosi, vedem frumosul... privind cu ochiul urat, vedem uratul.Alegand sa vedem frumos, ne vin in cale parti din hrana pentru suflet.Ne putem oferi portia de frumos cand vrem sa facem asta. Picatura cu picatura, ea construieste zilnic, o rezerva din care putem lua cand, obositi inchidem ochii . In universul meu interior, am si lumini si umbre. Asta stiu... In lucrul cu mine, aflu ce imi aduce linistea-n furtuna. De-asta imi sunt date furtuni... sa stiu a manui panzele corabiei mele.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 24 aprilie 2014

Viaţa nu te întreabă...

"Nu. Viaţa nu te întreabă niciodată nimic. Nu ţine cont de cine eşti şi de ce ai făcut, bun sau rău. Ea îţi dă un test de supravieţuire, o lovitură şi te lasă să te descurci. Şi aici apar opţiunile...toate sub formă de lecţii, unele mai dure, altele mai blânde, dar in urma cărora cu siguranţa te vei schimba, de multe ori atât de mult până la a nu te mai recunoaşte pe tine însut."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 23 aprilie 2014

In fiecare moment realizez...

In fiecare moment realizez cat de norocoasa sunt...si stiti de ce? Pentru ca am ales sa-mi petrec toata viata alaturi de un om atat de sensibil si  de minunat...am ales  un om, care a fost alaturi de mine atatia ani chiar, in toate momentele mele...bune si  rele.El este sotul meu care merita tot ce este mai bun de la viata.Pentru mine este cel mai minunat om din lume...este aerul pe care al respir, fara el nu as putea trai .Il iubesc cu toata inima pentru ca este cel mai bun prieten....el este omul meu frumos caruia drept multumire pot sa ii ofer doar toata dragostea, respectul si intelegerea mea.Altceva mai bun nu am pentru el pentru ca,  el este tot ce am mai bun in viata. La multi ani frumosi cu sanatate si iti multumesc ca imi oferi clipe de neuitat si ca esti sotul meu !


 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Dincolo de ele omul...

Durere, fericire, speranta, vis si dincolo de ele omul...omul nepieritor ca pomul ce va infrunzi din nou in primavara, dar atat de fragil precum o stea cazatoare, ce-si duce dorul in Univers.De cele mai multe ori pentru mine omul este ca un copac falnic si minunat...sufletul lui este atat de mare ,incat uneste Cerul cu Pamantul....radacinile lui imbratiseaza Pamantul etern iar ramurile , canta si danseaza cu Cerul. El m-a facut sa inteleg si sa pot defini viata mai bine, pentru ca el nu isi uita niciodata radacinile... respirand cand eu respir.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 21 aprilie 2014

Incerc ...

"Incerc sa am in fiecare zi o atitudine pozitiva si sa fac tot ceea ce pot sa impartasesc acest pozitivism si altora. Astfel, nu numai ca imi maresc sansele sa imi ating potentialul, dar îi ajut si pe ceilalti sa faca la fel.Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi și pentru că îmi dă putere să simt, să gândesc, să iau decizii și să evoluez. Mulțumesc Soarelui pentru razele lui calde, Întunericului pentru că mă lasă să număr stelele și Destinului pentru că mi-a scos în cale atâtea persoane minunate care îmi sunt alături necondiționat."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 20 aprilie 2014

Scrisoare de mulțumire...

"Mi-am așezat mereu pe rănile făcute de oameni, tot oameni. Din aceia de leac.
Cei hărăziți să-și împrăștie în existența tuturor semenilor lumina generozității mi-au aținut mereu calea tocmai când renegam mai cu obidă întreaga noastră rasă, făcându-mi parcă în ciudă: “hei, greșești, oamenii sunt buni, nu răi!”
Ba chiar au alergat să mă prindă din urmă vindecătorii aceștia de soi rar când, neîncrezătoare că ei ar fi mai buni ca alții și ca mine, mă opinteam să-i las cu buzele umflate mărind distanța ce-o doream cât mai impunătoare între mine și ei.
Cu cât primeam mai multe șuturi când zăceam fără vlagă pe marginea vreunei dureri, cu atât mai sus mă săltau îngerii mei păzitori fără de zulufi și alăute. Dar ce spun eu, îngeri? Erau de-a dreptul serafimi, șefii șefilor îngerilor! Oamenii aceia de care te ciocnești în fiecare zi în drumurile tale, cei ce așteaptă, parcă mereu, un nenorocit numai bun de scăpat din ghearele frumos manichiurate ale neputinței și nefericirii, mi s-au așternut pe fiecare durere chiar și atunci când nu doream să fiu alinată.
Și m-au salvat.

Nu cunosc o mărturisire de dragoste mai profundă a vieții și norocului, pentru mine, ca iubirea pe care mi-au oferit-o, în schimbul tuturor lacrimilor, oamenii de leac cu care m-a răsplătit în vremuri de mare cumpănă, probabil Dumnezeu. Deși nu erau mai lipsiți de griji și nici mai fericiți decât mine."-sursa Carmen Voinea-Raducanu-



Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Va imbratisez cu tot dragul...

O imbratisare este atat de incapatoare pentru toate sentimentele la un loc.In ea sunt adunate toate clipele de bucurie,fericire si iubire...intr-o imbratisare cuvintele nu isi gasesc locul,ele colinda printre ganduri si poposesc in inima.O imbratisare inseamna un alint,o alinare... o caldura sufleteasca. Asa ca ...va imbratisez cu tot dragul!


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 18 aprilie 2014

In diferite momente ale vietii...

"In diferite momente ale vietii, te poti gasi pe o banca din parc, intr-o cafenea sau in fata unei vitrine cu briose, doar tu... cu o inima franta. Si nu exista loc mai bun pentru a intelege, cu adevarat, cat de puternica esti. Chiar daca revelatia vine mai tarziu, odata cu trecerea timpului.
Daca suntem inteligente, vom sti mereu calea spre trecutul care ne-a ranit si nu ne vom feri sa pasim pe ea, cu fruntea sus si nu fara a strange putin din dinti, intemeind alte amintiri, care sa le stearga pe cele vechi si dureroase."

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 17 aprilie 2014

Daca privesc...





"Lumina este zambetul bunului Dumnezeu ce ne invaluie cu caldura si cu straluciro de Divinitate...Si atunci, cum sa nu fie frumos orice este invaluit in Gratie Divina...?! Daca privesc spre Soare, eu sunt o Raza de Soare,eu sunt stralucire si Lumina, daca privesc spre Luna, eu sunt  lumina Lunii si frantura din stralucirea stelelor...daca imi umplu  ochii cu Lumina atunci sunt eu, pentru ca raza de lumina magica pleaca din suflet."
  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
 

Exista oameni...

"Exista oameni care te ajuta sa te schimbi, din oricine, in cineva…
Exista oameni a caror privire vede doar cine esti, cu adevarat si pe de-a-ntregul…Exista oameni care, atunci cand iubesc, o fac desprinzandu-se cu totul de lume… Cu conditia ca in cealalta dimensiune sa fie doar…iubirea insasi…Exista oameni cu care realizezi o legatura extrasenzoriala, prin care ti se scurg in vene niste emotii atat de puternice, incat intri in panica… Te linisteti abia cand incepi sa le daruiesti la randu-ti, mai departe..Exista oameni care pot privi in gol la nesfarsit. Inauntrul lor insa, se intampla…viata, cu toate ale ei…Exista oameni care te invata drumul inapoi spre tine… Am cunoscut un astfel de om.."-sursa

Mihaela Radulescu, Despre lucrurile simple
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 16 aprilie 2014

Totusi se intampla....

De multe ori in viata trebuie sa avem puterea pentru a lua viata asa cum este ea...cu urcusuri si  coborasuri,cu lacrimi si zambet,cu tristete si fericire...si chiar daca nu ne dorim,totusi se intampla. Sunt momente cand ramanem la pamant distrusi si cu inima plina de rani ... asteptam poate ne intinde cineva o mana salvatoare sa ne ajuta . Sau avem in noi forta de a ne ajuta singuri sa ne continuam drumul prin viata .Daca am sti noi oamenii sa pretuim cu adevarat viata...ar fi mult mai frumoasa!
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 15 aprilie 2014

Ce dor imi este uneori ...

Ce dor imi este uneori de unii oameni...un dor mare, care ma face sa simt un nod in gat, prelungit pana in piept, un nod ciudat care se simte ca o gaura neagra de fapt.
De unii am cum sa dau, dar e ceva care ma opreste, poate modul ciudat in care s-a oprit prietenia noastra. De unii nu mai stiu nimic si habar n-am cum sa aflu pe unde mai sunt si ce mai fac... de unii dau pe internet . Unii nu o sa stie niciodata cat de dor imi e de ei ,pentru ca simt eu ca si ei nu isi mai doresc sa aiba habar de mine, sau poate isi inchipuie ca oricum lucrurile ar sta altfel. Iar pe unii simt ca trebuie sa-i las in pace, pentru ca asa e cel mai bine.

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 14 aprilie 2014

Nu intotdeauna in viata...

Nu intotdeauna in viata iti gasesti jumatatea... traiesti uneori alaturi de jumatatea altcuiva, traiesti in neintelegere si nemultumire,sau te desparti... dar nu poti sa te desparti de jumatatea ta, caci ea este insasi tu. Este un mare noroc cand oamenii se gasesc pe sine. Iubirea este ca firul de borangic care leaga doua fiinte ajunse la batranete.Iubirea este legamantul pe viata intre un ''el'' si o ''ea'',pana la moarte.Iubirea este esenta si frumusetea vietii...asa ca va urez  iubiti-va sincer si curat intreaga viata ,pentru ca maretia si frumusetea vietii nu o putem afla decat traind in iubire, alegand fericirea si descoperind esenta ei.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 13 aprilie 2014

Viața însă ne-a arătat...

”Fiecare om are sădit în sine un simț prin care este învățat în chip tainic să se facă plăcut sau să respingă. Atunci cînd ne place cineva, noi facem totul pentru a-i plăcea și noi la rîndul nostru, iar atunci cînd cineva ne este antipatic, îl nesocotim, dar de cele mai multe ori chiar îl respingem.

Viața însă ne-a arătat că de multe ori oamenii care ne plac la prima vedere nu sînt cei potriviți, iar cei care nu ne plac de multe ori ne fac binele.

Oamenii se amăgesc în multe feluri: unii își atrag prea mare și neîntemeiată dragoste, alții sînt urîți peste măsură. Dar și unii și alții se fac iubiți sau urîți în funcție de purtarea lor și de felul în care își ascultă glasul tainic pe care îl au sădit în făptura lor și care îi învață cum să se facă plăcuți și cum să respingă.”

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Omul...

”Omul a fost creat să fie liber. A primit la facerea sa două daruri divine inestimabile: conştiinţa şi libertatea...Omul este liber pe cât de sincer iubește.”
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 11 aprilie 2014

Mereu am fost fascinata de energie...

Mereu am fost fascinata de energie...de lumina.Am citit multe carti,de fapt le-am studiat pentru ca mi-au placut...am dorit sa ma initiez in asa ceva,dar de fiecare data s-a intamplat cate ceva...ori cursul era prea aproape si eu nu puteam lua legatura cu persoana respectiva...ori era altceva care m-a impiedica. Dar simt ca anul acesta visul meu se va realiza.Ce m-a facut sa ma indrept spre energie...din simplul fapt ca sunt o persoana care capteaza foarte repede energiile celor din jurul meu. Uite, astazi de exemplu am fost intr-un marchet si cum am intrat pe usa, am simtit ca m-i se face rau...am ametit foarte tare si ca din senin am simtit o durere groaznica de cap. Acest lucru m-i se intampla si atunci cand merg in piata unde este tot felul de lume cu grijile si necazurile lor...ca sa nu mai spun ca de la un timp ma curentez efectiv atunci cand inchid portiera de la masina...am o frica groazica incat imi trag maneca de la imbracaminte.Acelasi lucru patesc si in casa...am ars la becuri de m-am saturat.Seara cand inchid ochii, ma invadeaza o lumina puternica de culoare portocaliu intens sau violet care dureaza cam cinci minute,ca sa nu mai spun ca de la un timp am niste flesuri pe care deocamdata nu pot sa le inteleg.Pentru mine Lumina este zambetul bunului Dumnezeu ce ma invaluie cu caldura si cu straluciri de Divinitate. Daca imi umplu ochii cu Lumina atunci sunt cu adevarat  multumita si totul in jurul meu este minunat de frumos.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Nimic nu curata mai bine sufletul ...

”Nimic nu curata mai bine sufletul de murdarii decat suferinta. Un om incercat de suferinta va avea ochi de vazut adevarata frumusete a vietii. Necazul l-a facut mai intelept, mai bun, mai intelegator, mai iertator. A suferit si el, deci stie ce inseamna suferinta altora. Pe unii oameni suferinta ii face sa se inchida in ei pentru totdeauna, pe altii ii inraieste, pe cei mai multi ii resemneaza. Insa pe unii ii face mai puternici decat inainte.”
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 10 aprilie 2014

Exista oameni...

“Exista oameni care te ajuta sa te schimbi, din oricine, in cineva… Exista oameni a caror privire vede doar cine esti, cu adevarat si pe de-a-ntregul…
Exista oameni care, atunci cand iubesc, o fac desprinzandu-se cu totul de lume… Cu conditia ca in cealalta dimensiune sa fie doar… iubirea insasi…
Am auzit ca unii chiar simt cand sunt mangaiati de Dumnezeu si isi ridica ochii spre El chiar si atunci cand au fost crunt pedepsiti… Voiam sa cunosc un om care sa ma invete cum sa ma bucur de orice…
Exista oameni cu care realizezi o legatura extrasenzoriala, prin care ti se scurg in vene niste emotii atat de puternice incat intrii in panica… Te linistesti abia cand incepu sa le daruiesti, la randu-ti, mai departe…
Exista, stiu sigur, oameni care par atat de seriosi, incat putini isi dau seama ca atunci se afla in toiul jocului lor preferat… Jocul de-a fiinta sociala…
Exista oameni atat de buni, incat multi din jur se intrec in a le face rau…
Exista oameni care pot privi in gol la nesfarsit. Inauntrul lor insa, se intampla…viata, cu toate ale ei…
Exista oameni care te invata drumul inapoi spre tine… ”-Mihaela Radulescu-Despre lucrurile simple.-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

miercuri, 9 aprilie 2014

Nu putem alege...

Viata este un labirint de carari pietruite sau pline de verdeata...drumurile vietii sunt ca si ramurile incurcate ale unui copac,pline de frunze.De multe ori aceste drumuri ale vietii ne pun sa alegem...si uneori alegerea noastra este gresita sau nu stim ce sa alegem.Cred ca cea mai mare provocare dupa ce ai trecut prin miezul unei probleme este sa ramai tu insuti...pentru ca in fiecare  moment al vietii alegem. Este adevarat, nu putem alege intotdeauna ce ni se intampla in viata, dar putem alege modul in care vom reactiona.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 8 aprilie 2014

M-am oprit ...

"M-am oprit in mijlocul unui suspin. Toata durerea se evaporase. Mi-am inaltat fruntea si surprinsa, m-am ridicat, intrebandu-ma daca aveam sa vad Fiinta Suprema care imi oprise lacrimile.N-am vazut nimic. Eram singura. Dar nu chiar singura. Ma inconjura ceva ce nu poate fi descris decat ca o oaza de liniste – o liniste atat de stranie, incat nu vroiam sa respir, de teama ca astfel as face-o sa dispara.Era o liniste incredibila. Nu tin minte sa mai fi simtit vreodata asa ceva.Apoi am auzit o voce..Era vocea mea, venind chiar din mine. Numai ca n-o mai auzisem niciodata inainte. Era a mea, dar era inteleapta, calma si intelegatoare. Asa cum ar fi sunat daca as fi avut parte numai de dragoste si de certitudini. Nici nu pot descrie caldura si afectiunea acelei voci care imi oferea un raspuns ce urma sa aduca in viata mea lumina divina."- Elizabeth Gilbert-
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 7 aprilie 2014

Viata...

“Am iertat greseli aproape de neiertat, am incercat să inlocuiesc persoane de neinlocuit si sa uit persoane de neuitat…
Am actionat din impuls, am fost dezamagit de oameni pe care-i credeam incapabili de a face anumite lucruri, dar si eu am dezamagit oameni…
Am tinut pe cineva in braţe pentru a-l proteja… Am ras cand nu trebuia… Mi-am facut prieteni pentru totdeauna…
Am iubit şi am fost iubit, dar am fost şi respins…
Am ţipat si am sărit în sus de bucurie, am trăit pentru dragoste şi am făcut promisiuni pentru totdeauna, dar, inima mi s-a frânt de atâtea ori!
Am plâns ascultând muzică sau privind fotogtafii… Am telefonat doar pentru a auzi o voce, m-am îndrăgostit doar de un suras… Aproape am crezut că voi muri de atâta nostalgie şi… Mi-a fost teama că voi pierde pe cineva foarte special (pe care, în cele din urmă, l-am pierdut)… Dar am supravieţuit! Şi încă trăiesc! Şi totuşi, merg înainte…Şi tu trebuie să mergi înainte.
Trăieşte!!! Ceea ce trebuie, într-adevăr, să faci este să lupţi cu toată convingerea, să îmbrăţişezi  viaţa şi să o trăieşti cu pasiune, să pierzi cu demnitate şi să învingi îndrăznind, pentru că lumea aparţine celui ce îndrăzneşte şi VIAŢA ÎNSEAMNĂ PREA MULT pentru a fi nesemnificativă! ”- Charlie Chaplin, Viata.-

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


duminică, 6 aprilie 2014

Tot ce se intampla ...

"Adevaratul tau caracter nu ti-l arati cand ti-e bine. Atunci vezi ce esti dispus sa faci si aceasta iti da calitatea umana. Tot ce se intampla negativ, toate incercarile prin care trecem nu sunt decat forme prin care sa ne aratam adevarata fata. Problema nu este sa impaci lumina si umbra, problema este sa devii lumina in intuneric. Adica in umbra pe care o am, cand ma unesc cu intunericul, sa fiu lumina."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Ce bine ar fi...

De cate ori nu trecem nepasatori pe langa oameni care au o anumita problema fizic si nu vedem bogatia de trairi din sufletul lor.De cele mai multe ori  ochii ne sunt furati de o faptura frumoasa, de niste ochi stralucitori si frumos colorati...daca am putea sa privim cu mai mare atentie in ochii aceia  obositi, cu cearcane si riduri in jurul lor, daca am putea sa simtim Viata ce a trecut prin mana cu piele stravezie, muncita...daca faptura aceea poate neplacuta privirii in unele aspecte, ne-ar putea lasa sa intrezarim viata ei, cu bogatia de sentimente , cu amaraciunile , tristetile si cu lacrimile ei.Ce bine ar fi  sa invatam sa inchidem ochii si sa privim cu inima si cu sufletul.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 4 aprilie 2014

Astazi inteleg...

Am avut momente in viata ...in care nu am vrut sa stau fata in fata cu mine.Cred ca este prea dureros sa vezi cum iti sangereaza sufletul.Astazi inteleg parca mai bine...sau poate mi-am invatat lectia de viata pentru ca atunci cand lupta se da cu noi insine,inseamna ca te indrepti spre acceptare...sau de ce nu,spre vindecare.Am incercat sa ma uit in oglinda si am vazut imperfectiunea...si am stat acolo pana am vazut frumusetea din sufletul meu.De multe ori am vazut ura...si am reusit sa scot tot veninul adunat din inima mea.Totul este sa cauti solutii in tine,sa nu te bazezi pe altcineva...tu esti sigurul om care poate raspunde la intrebarile tale. Ramai acolo in fata oglinzii ...chiar daca intrebarile dor.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
Cand lupta se da cu noi insine, ne indreptam spre vindecare si acceptare. De tine ai nevoie. Uita-te in oglinda aia de la baie: ce vezi? Imperfectiuni? Stai acolo pana te vezi frumoasa. - See more at: http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/cum-sa-te-vindeci-de-amintirile-dureroase-care-ti-s-au-intamplat-viata/#sthash.6XAhQWbj.dpuf
Cand lupta se da cu noi insine, ne indreptam spre vindecare si acceptare. De tine ai nevoie. Uita-te in oglinda aia de la baie: ce vezi? Imperfectiuni? Stai acolo pana te vezi frumoasa. - See more at: http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/cum-sa-te-vindeci-de-amintirile-dureroase-care-ti-s-au-intamplat-viata/#sthash.6XAhQWbj.dpuf
Cand lupta se da cu noi insine, ne indreptam spre vindecare si acceptare. De tine ai nevoie. Uita-te in oglinda aia de la baie: ce vezi? Imperfectiuni? Stai acolo pana te vezi frumoasa. - See more at: http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/cum-sa-te-vindeci-de-amintirile-dureroase-care-ti-s-au-intamplat-viata/#sthash.6XAhQWbj.dpuf
Cand lupta se da cu noi insine, ne indreptam spre vindecare si acceptare. De tine ai nevoie. Uita-te in oglinda aia de la baie: ce vezi? Imperfectiuni? Stai acolo pana te vezi frumoasa. - See more at: http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/cum-sa-te-vindeci-de-amintirile-dureroase-care-ti-s-au-intamplat-viata/#sthash.6XAhQWbj.dpuf

joi, 3 aprilie 2014

Este groaznic...

Din cauza unor dezamagiri incepi sa nu mai ai incredere chiar si in cei mai sinceri oameni,pentru ca tu crezi ca toti sunt la fel si ti-e teama sa fii iarasi dezamagit.Atunci te inchizi in tine,incerci sa te indepartezi de prieteni si de tot...si sti de ce ?Pentru  ca cineva te-a facut sa suferi.Este groaznic ca atunci cand observam ca nu suntem pretuiti si nu valoram nimic in ochii prietenilor nostri, inevitabil apare cateodata si sentimentul asta de gol launtric, care este groaznic de apasator.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 2 aprilie 2014

A fi om...

A fi om in ziua de astazi,este lucru mare si poate fi o calitate atat de rar intalnita printre oameni.Din nefericire sunt oameni care isi permit sa faca abuz de bunatatea si generozitatea ta,sigur  isi pierd calitatea de prieteni in ochii tai incat nu merita aprecierea si prietenia ta.Putini sunt aceia care inteleg ca omenia este esenta tuturor lucrurilor bune de pe pamant,iar cinstea si omenia fac onoare fiintei umane.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 1 aprilie 2014

De ce...

Fiecare noutate din viata, fiecare actiune ce nu ai mai facut-o pana acum iti improspateaza sufletul. Zambeste fara frica si mai ales cu incredere si siguranta . Nu-ti fie teama de necunoscut. S-ar putea sa ai o surpriza extraordinara...de ce sa-ti fie teama de entuziasmul unui nou inceput? De ce sa nu fie bucuria a ceva ce nu ai mai avut pana acum?Stiu ca orice inceput inspira teama... fie ca vrem fie ca nu ...fie ca simtim fie ca nu si asta doar fiindca e necunoscut,dar teama dispare odata cu cunoasterea,odata cu siguranta ca putem face fata noului.Si asta este valabil pentru orice, fapte, experiente, intamplari, descoperiri de viata si trairi.

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.