Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 iunie 2014

Sufletul unui om...

"Unei frunze, ii ia un timp sa isi schimbe culoarea, de la verde la acel portocaliu superb ori caramiziu, pe care majoritatea il adora in zilele frumoase de toamna. Sufletul unui om, este asemenea unei frunze, ii trebuie un timp sa se coaca, sa se formeze si sa ofere aceea dragoste pura; si o face datorita soarelui stralucitor din viata fiecaruia. Faptul ca frunzele sunt de mai multe tipuri, arata ca si sufletele oamenilor sunt diferite, unele ofera dragoste mai repede, altele mai greu, depinde de stralucirea soarelui. Timpul este liberul arbitru din viata noastra, el ne ofera sansa sa iubim, sa fim iubiti, sa oferim blandete sa ne bucuram de misterul dragostei. Probabil ca daca timpul nu ne-ar provoca, totul ar fi simplu...."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 29 iunie 2014

Descopar...

"Descopar bunatatea unui om doar privindu-l in ochi...ii dau o picatura, el imi ofera oceanul .Il ajut, el imi multumeste cu un zambet euforic ;aceste persoane ma fac sa cred ca mai exista omenie ,ma fac sa cred ca nu exista doar rautate, invidie si amaraciune.In linistea noptii te intorci in timp si deschizi filele unei carti numite ''suflet'' stii cine esti, stii ce iti doresti si uneori ai vrea cu disperare sa te indrepti spre visurile tale si sa speri ca le vei putea implini ! "
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 28 iunie 2014

Aminteste-ti...

"Aminteste-ti, daca vreodata ai nevoie de o mana de ajutor, o vei gasi intotdeauna in continuarea bratului tau. Pe masura ce te maturizezi, vei descoperi ca ai doua maini, una pentru a te ajuta pe tine, cealalta pentru a-i ajuta pe ceilalti." -Audrey Hepburn-
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


vineri, 27 iunie 2014

Cea mai buna zi din viața...

"Cea mai buna zi din viața ta este aceea în care decizi ca viata ta îti apartine. Fara scuze si pretexte. Fara cineva pe care sa te poti sprijini , baza sau pe care sa-l poti acuza. Darul este al tau si numai tu esti responsabil pentru ceea ce traiesti."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 26 iunie 2014

Înainte de a-mi judeca viața...

”Înainte de a-mi judeca viața, înainte de a vorbi despre mine, încalță-te cu pantofii mei și parcurge drumurile pe care le-am parcurs eu. Trăiește-mi durerile, îndoielile, bucuriile. Trăiește-mi anii pe care i-am trăit eu. Și cazi acolo unde am căzut eu, și ridică-te așa cum m-am ridicat eu.”- Luigi Pirandello-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 25 iunie 2014

Nu căuta...

"Nu căuta perfecţiunea în jurul tău căci nu o vei găsi. O fărâmă din acel tot ce înseamnă PERFECT se află în fiecare din noi.
Descoperă acea părticică din tine şi atunci vei realiza că perfecţiunea poate fi mult mai aproape decât crezi ... E acolo, în sufletul tău."

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 24 iunie 2014

Avem nevoie de cineva...

"Am cerut oare prea mult de la viata? I-am cerut putine lucruri si toate firesti. Si poate e prea devreme acum sa fac bilantul. Si totusi varsta si viata m-au invatat unele lucruri. N-ai nevoie de mai mult cat timp te ai pe tine insuti, s-a zis uneori. Am experimentat aceasta idee si nu-i adevarata. Avem nevoie de mai mult. Avem nevoie sa ne marturisim cuiva. Avem nevoie de cineva care sa ne iubeasca si, mai ales, de cineva pe care sa-l iubim. Poate ca marea noastra problema nu e sa fim fericiti, ci sa fim mai putin singuri."-Octavian Paler-
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 23 iunie 2014

Inainte...

Inainte sa ma judeci pe mine sau viata mea,pune-te putin in locul meu.Ia-ti papucii mei si spunele sa te duca pe unde am fost eu...mergi prin apa,treci prin foc ,traieste toate momentele frumoase si toate momentele triste pe care le-am trait eu. Traieste cu frica pe care eu o traiesc zi de zi...impiedica-te de cate ori m-am impiedicat eu si ridica-te tot de atatea ori. Abia atunci iti voi da dreptul sa ma judeci!

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 22 iunie 2014

Un om care râde ...

"Dacă vrei să arunci o privire în interiorul sufletului uman şi să ajungi să cunoşti un om, nu te obosi să analizezi felul în care tace, în care vorbeşte, în care plânge, să vezi cât de mult îl mişcă ideile nobile. Vei avea rezultate mult mai bune dacă îl priveşti râzând. Un om care râde din suflet e un om bun."
- Dostoievski-
  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 

sâmbătă, 21 iunie 2014

Ar fi ideal...

Cat de minunat ar fi daca am putea sa ne adunam franturile de suflet risipite , sa ne recompunem sufletul si sa nu mai fie un amalgam...iar daca frantura de suflet care a insemnat cel mai mult pentru noi ar simti la fel si ar ramane definitiv in viata noastra...ar fi ideal. Dar din pacate viata nu este asa cum am dori noi . Sau oare putem sa o facem sa fie altfel!.De cele mai multe ori realizezi ca-i hranesti pe altii cu bunatatea sufletului tau,le dai voie sa deschida cutiuta plina cu trairi,dar din pacate se folosesc de ce au nevoie si lasa in urma tristete si un gust amar.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabiella.

vineri, 20 iunie 2014

Sunt clipe in care nu iti mai doresti ...

Sunt clipe in care nu iti mai doresti nici macar sa ai un prieten alaturi...sunt clipe in care iti vine sa te ascunzi incat  sa nu mai vezi si sa nu mai auzi pe nimeni.Sunt clipe cand esti atat de obosit si coplesit de tot si de toate,incat nu mai ai putere nici macar sa ceri ajutor..sunt clipe in care si prietenul cel mai bun este depasit si nu te poate ajuta cu nimic! Sunt clipe in care te gandesti...oare asa  sa fie toata viata mea?.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 19 iunie 2014

O inima sfarâmata...

O inima sfarâmata poate iubi din nou dar niciodata la fel...ce-i pierdut, pierdut va ramâne...cred ca iubirea este cel mai bun si cel mai eficent liant. Doar ea iti va da siguranta ca inima ta va fi refacuta complet, ca fiecare frantura va fi pusa la locul ei si ca nu va lipsi niciuna.Este greu, este riscant, sigur suntem tematori si neincrezatori, dar pana la urma e cea mai eficienta solutie.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 18 iunie 2014

La multi ani Mihaela Moraru!.

La multi ani frumosi Mihaela!
Probabil ai crezut ca am uitat de ziua ta.nu?Nu am sa uit niciodata...prietenii mei raman prieteni pe vecie. Sper sa ai o zi de nastere cat mai frumoasa alaturi de cei dragi si sa ramai la fel de iubitoare si inteligenta.Iti urez din suflet multa sanatate,sa fii fericita , vesela si sa scrii cat mai multe carti.Iti doresc sa reusesti pe toate planurile,sa iti duci la bun sfarsit toate dorintele,sa nu te lasi niciodata la greu si sa lupti pentru tine si viitorul tau.Sa ti se indeplineasca dorintele pentru ca,nu sunt ne-realizabile, si sa fii sanatoasa ca sa le poti face pe toate.La multi ani suflet frumos!
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


marți, 17 iunie 2014

Când lacrimile sunt mai multe...

Când lacrimile sunt mai multe decât clipele de fericire, când oferi mai mult decât primești, când sunt mai multe momente triste decât bucurii, când te simți din ce în ce mai singură, când lupți pentru un om care nu te iubește, amintește-ți că dragostea înseamnă doi.
Să nu cerșești dragostea nimănui, să nu te înjosești din iubire. Un om care te iubește nu te rănește. Nu există relații perfecte dar există respect, încredere, sinceritate și dorința de a fi împreună.
Cine iubește, oferă.-sursa -
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 16 iunie 2014

La multi ani prietena mea draga!

Astazi este ziua uneia dintre cele mai bune prietene pe care le am.Iti urez, draga mea, sa ai parte de tot binele din lume, sa fii sanatoasa, fericita şi iubita. Daca ma gandesc la tine...inseamna ca ai un loc in gandurile mele. Daca iti scriu ceva...inseamna ca iti dau din gandurile mele...daca nu-ti cer nimic...inseamna ca sunt multumita de ce mi-ai daruit. Daca iti multumesc..inseamna ca ceea ce mi-ai oferit,are valoare...mi-ai dat PRIETENIA si ITI MULTUMESC !  Trimit spre tine un gand frumos de ziua ta,care sa te insoteasca si sa-ti spuna ca viata este frumoasa indiferent de obstacolele care iti ies cale,ele doar incearca sa te faca sa vezi cat de frumos rasare soarele , cat de puternica esti si ce frumoasa este viata. In aceasta zi iti  doresc din inima lumina in suflet, dragoste, intelegere si sanatate. La multi ani ...prietena mea draga!
Inchei cu Trebuie sa Traiesc
gabriella.

duminică, 15 iunie 2014

Cred ...

Cred ca la un moment dat fiecare avem in sufletul nostru, un seif al secretelor.Păstrarea unui secret uneori duce până într- acolo unde poate salva oameni, relaţii sau vieţi...a te juca cu secretele unora ,este uneori echivalentul cu a te juca cu propria-ţi viaţă Eu sunt mândră de faptul ca fac parte dintre aceia cărora le- au fost încredinţate secrete adânci şi care au ştiut sa le apere ca şi când ar fi vorba de propria lor viaţă, mai mult, mă simt onorată, respectată, şi iubită cu adevărat ,pentru ca am lângă mine oameni care mi- au demonstrat ca merită sa le încredinţez  viaţa mea, iar secretele mele au devenit ca un tezaur nepreţuit pe care acei oameni le au păzit cu orice preţ.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 14 iunie 2014

Chiar imi pasa...

Am momente cand am impresia ca ma gasesc la o rascruce de drumuri si nu stiu ce sa fac!. Imi dau seama ca deciziile pe care trebuie sa le iau in acele momente  imi definesc restul vietii. Cred ca doar atunci cand viata te pune la incercare realizezi cine esti cu adevarat. Cine oare pe lumea asta nu ar vrea sa aibe in viata un drum drept si fara probleme?. Adevarul este ca am ajuns sa-mi pese de tot ce exista in jurul meu...chiar daca imi impun sa nu ma afecteze  acest lucru...chiar imi pasa. Nu pot sa fiu un simplu spectator,ma ingrijorez,ma framant si obosesc sa caut o iesire tot timpul. As vrea sa fiu altfel,as vrea sa fac parte din acea categorie de oameni pe care problemele zilnice si grijile sa traca pe langa mine. Dar din pacate nu sunt...mereu am spus ca insasi viata este o lupta... sau cel putin asa o privesc eu.

  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 13 iunie 2014

Lasati-ne sa fim romani...

E trist si revoltator ce se intimpla. Pina cand nu vom realiza ca imnul Romaniei este DESTEAPTA-TE  ROMANE si nu SOMNOROASE PASARELE , vom mai suporta multe abuzuri. Gust amar si disperare am cand ii vad ca isi strang mana si parca nu ar fi indeajuns ...sau adunat laolalta numai oameni cu cel mai scazut grad de credibilitate.Cum poti sa mai accepti astfel de oameni care iti iau drepturile tale castigate intr-o viata de om?
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 11 iunie 2014

Sunt mai mult nostalgica...



  

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


marți, 10 iunie 2014

Sa gandim pozitiv...

Sunt zile cand am alege sa ne nastem in fiecare zi si zile cand am alege sa murim in fiecare zi.Norocul sau ghinionul nostru este ca nu depinde de noi decat la figurat...oricum, orice inceput are si un sfarsit,dupa cum,daca e sa ne uitam la natura,exista mereu un nou inceput .Viata poate fi frumoasa, depinde de modul cum ti-a fost scris sa fie si mai depinde si de tine, de felul tau de a fi. Autosugestia conteaza foarte mult in alegerile noastre. Sa gandim pozitiv, optand pentru viata!.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 9 iunie 2014

A putea continua lupta cu mine...

Sunt clipe cand vrei sa fi tu cu gandurile tale...sunt momente cand vrei ca unele amintiri din viata ta sa le uiti.Dar ce rost ar avea sa le dai uitarii,pentru ca ele fac parte din viata ta!.Eu cate odata am regrete la pastrarea  lor...le-am inchis acolo,intr-o cutiuta pe care o pastrez undeva in adancul sufletului. Sunt insa momente, in care cheita imi face cu ochiul si o deschid ... nu pentru a ma lasa coplesita de ele ,ci pur si simplu pentru a invata ceva din tot ce am lasat in urma ,pentru a putea continua lupta cu mine insami si cu viata.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 8 iunie 2014

Sunt clipe...

Sunt clipe si momente in care trebuie sa recunoastem ca suntem singuri,chiar daca avem familie si prieteni...sunt clipe si momente in care nu mai ai puterea sa spui prin ce treci si ai vrea ca cei apropiati sa vada dincolo de tacere!
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 7 iunie 2014

Draga viata...


"Mi s-a dat cel mai dificil rol: să spun la revedere, și s-o iau pe un alt drum. Mi-am dat seama că n-am iubit destul, n-am rîs îndeajuns și n-am spus tot cînd trebuia. Iartă-mă, Doamne, am fost tare nesăbuită cu ceilalți. Poate că meritau pe cineva mai bun, pe cineva care să nu fie prea ocupat. De ce m-ai aruncat aici? De ce m-ai legat de oamenii ăștia? Acum, cînd am prins drag de ei, trebuie să plec și să-i las în urmă. Sincer, nu mi se pare un joc cinstit. Mai lasă-mă un pic, ca să-nțeleg cum merg treburile, să termin ce-am început, și-apoi poți să mă alungi unde vrei. Mai dă-mi puțin timp să termin aici, apoi, promit să fac ce mi-ai rezervat deja. De ce te grăbești? 4 ani nu m-ai lăsat să-mi fie dor, nicio clipă. Ai de gînd să mă-nveți, măcar, cum să spun adio sau ai de gînd să mă lași plătind doar cu lacrimi? Eu zic să te mai gîndești, și să m-ajuți c-un zîmbet, cel puțin. Nu vreau să-mi iau adio, nici c-un zîmbet fals pe buze, în timp ce sufletul plânge. Dă-mi te rog, viață, o fărâmă de speranță, îmbrățișări calde, și zîmbete în culorile curcubeului. Merit măcar puțin din toate astea, nu? Dacă nu poți, dă-mi măcar un strop de curaj să-mi joc rolul, iar dacă nici asta nu vrei, atunci schimbă scenariul și dă-mi alt rol. Un rol care să nu-mi ceară nimic.
Dacă acest rol e un test, atunci, dragă viață, nu-ți promit că-l voi trece cu brio. Învață-mă, te rog, să pierd lucruri nu oameni. Să plâng de bucurie, nu de tristețe. Să iert mai ușor și să-mi pese cînd trebuie. Dacă nu poți să mă-nveți toate astea, atunci, înseamnă că n-ai învățat să joci teatru."
sursa -http://yourrominapaula.tumblr.com-

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 6 iunie 2014

Trecutul nu este o arhivă...

Trecutul nu este o arhivă, o magazie, unde scuturând praful, găseşti şi azi şi mâine şi poimâine aceleaşi lucruri, mai uzate, mai şterse, dar în fapt aceleaşi. Trecutul trăieşte, e viu, se schimbă în funcţie de ceea ce ni se întâmplă."-Octavian Paler in Viata ca o corida-
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 5 iunie 2014

Am invatat ...

"Am invatat ca nu trebuie sa te multumesti doar cu putin ci sa-ti intinzi aripile viselor cat mai departe, dorindu-ti in fiecare zi tot mai mult.
Am invatat ca putem depasi orice problema care ne iese in cale atata timp cat nu uitam de ce suntem capabili.
Am invatat ca miracolele exista si ca se intampla peste tot in jurul nostru, chiar daca uneori dureaza ceva mai mult.
Am invatat ca exista oameni care trec prin viata noastra si nu lasa nici o urma, si oameni pe care ai vrea sa-i imbratisezi si sa nu-i mai lasi sa plece niciodata.
Am invatat ca vor exista momente care ne vor spulbera pur si simplu visele dar ca intotdeauna vom reusi cumva sa fabricam altele.
Am invatat multe si inca mai invatam, in fiecare zi, in fiecare minut, de la fiecare om care trece pe langa noi, de la fiecare lucru care ne iese in cale."-Dincolo de vise-



Inchei cu Trebuier sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 4 iunie 2014

De fiecare dată...

„ Mulţi dintre noi ne trăim viaţa încercând cu disperare să atragem atenţia asupra noastră. Trăim pentru a fi observaţi, acceptaţi şi apreciaţi. Trăim ca şi cum am fi în centrul atenţiei, iar ceilalţi ar trebui să stea în jur aplaudând fiecare mişcare a noastră. Dar sunt puţini cei care trăiesc pentru a aduce un zâmbet celorlalţi, pentru a ne aduce aminte de magia vieţii şi de speranţă, pentru a ne ajuta să descoperim potenţialul din noi înşine.
De fiecare dată când un astfel de om ajunge în lumină, el foloseşte ocazia pentru a-i ajuta pe ceilalţi să iasă din întuneric.
Aceştia sunt oamenii ce ajută miracolele să se întâmple. ”
- Brendan Burchard-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 3 iunie 2014

Sunt clipe...

Sunt clipe si momente in care trebuie sa recunoastem ca suntem singuri,chiar daca avem familie si prieteni...sunt clipe si momente in care nu mai ai putere sa spui prin ce treci si ai vrea ca cei apropiati sa vada dincolo de tacere.Sunt clipe doar in liniste tacerile vorbesc,iar  gandurile asculta si vorbele tac.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 2 iunie 2014

Da sansa fiecarei zile...

"Strânge toate supărările din inima ta şi fă-le buchete de flori, de dragoste...apoi dăruieste iubire şi împrăştie zâmbete oriunde te-ai afla...şi nu uita că fericirea o găseşti într-un zâmbet de floare... într-o şoapta de aer fierbinte...într-un gând frumos, pe care-l transmiţi mai departe...Da sansa fiecarei zile, sa fie cea mai frumoasa! Asculta-ti prietenul fara sa-l judeci, vorbeste-i fara sa-l jignesti, da-i un sfat fara sa-l critici...zambeste-i sa vada ca-i esti alaturi, fii alaturi de el sa simta ca-i esti prieten..."Nu ma uita", sunt florile iubirii, florile prieteniei si a tolerantei intre oameni..."
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 1 iunie 2014

Aș pleca...

"Aș pleca. Aș pleca fără regrete și fără priviri peste umăr departe de oameni, departe de mine.
Aș pleca cu lacrimile sărate șiroindu-mi pe obrajii reci și nu m-aș mai feri de vânt. De data asta l-aș lăsa să-mi amorțească durerea.
Aș pleca undeva unde liniștea e stăpâna absolută, într-un loc unde să nu-mi aud nici măcar propriile gânduri, nici măcar inima care îmi strigă din piept să mă opresc.
Aș pleca. Pentru o perioadă aș merge într-un loc în care fiecare dimineață ar fi o sărbătoare a unui eu liber, descătușat de toate regulile și dorințele celorlalți.
Aș pleca într-o călătorie spre nicăieri, cu un bagaj gol și ușor, căci sufletul e oricum prea plin și prea greu.
Aș pleca înapoi spre copilărie, dar drumul e cu sens unic și nu am voie să dau cu spatele.
Aș pleca oriunde și nicăieri în căutarea mea, cu speranța că mă voi regăsi mai puternică și mai curajoasă decât atunci când am reușit să mă pierd.
Aș pleca oriunde, nicăieri, numai să mă întorc cu sufletul mai ușor…"-sursa Ganduri printre randuri-

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.