Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 octombrie 2015

Invinge cine e luptator...

Viata este o lupta continua...invinge cine este luptator si ingaduitor. In viata fiecaruia dintre noi exista perioade bune si mai putin placute. Daca te ridici si esti convins ca vrei acest lucru...mergi mai departe cu toate fortele si ce este mai important trebuie sa-ti dai seama de acest fapt,pentru ca altfel nu te mai ridici. Da...puterea este in fiecare,de noi depinde totul. Este greu dar viata toata este o lupta pentru ca treci prin viata asa cum iti este dat sa treci...cu bune cu rele,cu intimplari care pentru altii par ireale...cu necazuri cu bucurii,cu prieteni sau fara...depinde in ce masura le ai pe toate. Concluzia -oricum viata e frumoasa...merita traita.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 30 octombrie 2015

Forta vietii este mai mare...

Mereu am crezut ca exista un astru care ne lumineaza destinul si ca totul este scris in trecut si viitor.
De fapt viata este timpul nostru uneori trist sau vesel pe care fara sa vrem ni-l irosim si care trece extrem de repede...acest timp nu-l putem recupera desi  devenim mai intelepti. Sau am momente cand imi imaginez destinul ca un traseu intre doua  orase in care eu singura mi-am ales drumul. Poate nici nu stiu cum si cand am facut-o...cert este ca ma aflu pe alt drum...ca sunt in mers si poate am obosit...dar nu conteaza pentru ca forta vietii este mai mare...si trebuie sa ajung la destinatie. Soarta ar fi atingerea tintei dar se pare ca este mai importanta calatoria vietii.  Si totusi viata mi-a dat-o Dumnezeu dar eu sunt singura care pot sa-mi scluptez viata mea ...de mine depinde cum sa-i dau o forma cat frumoasa si eu am obligatia sa am grija de ea.
 Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

joi, 29 octombrie 2015

Fericirea imi da speranta...

Fericirea pentru mine este insasi Viata,drumul pe care-l parcurg spre cele mai inalte culmi cu speranta de a le atinge...fericirea este un zambet,o lacrima,un prieten,familia,o picatura de ploaie,o raza de soare,un vis realizat...o mana  intinsa...sentimentul ca simt ca traiesc. Cred ca fericirea este o alegere mai mult personala...unii aleg sa ia lucrurile frumoase ca si cum li s-ar cuveni...altii se bucura simplu de ele si asta ii fac mai fericiti. Mie fericirea imi da sperante,daca stiu ca exista fie si o singura sansa...toti ne nastem optimisti si ar trebui  sa ne propunem sa fim fericiti...pentru ca imi da o stare de liniste,de pace in suflet,ocrotire,dragoste si intelegere.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 28 octombrie 2015

Prefer sa lupt si sa castig...

Daca ar fi sa mai traiesc o data...nu as schimba nimic pentru ca am invatat sa traiesc cu alegerile facute in viata,asta este cel mai important lucru sa-ti asumi responsabilitatea pentru toate actiunile tale. Singurul motiv pentru care vreau sa-mi retraiesc viata,ar fi sa fiu inca o data alaturi de cei pe care i-am pierdut,sa-i mai vad si pe ei in viata. Nu imi pare rau de nimic ce sa intimplat in viata mea...dar va dau un sfat...traiti prezentul...nu viitorul...nici trecutul.  In viata inveti si lucruri rele si lucruri bune,iei decizii  si nu stii niciodata ce e bine si ce  e risc. Pana la urma viata e un  risc de a castiga  sau a pierde...dar eu prefer sa lupt si sa castig.  Fiecare avem inca o sansa in viata...si nu numai una...trebuie sa incercam mereu sa lasam trecutul in urma pentru ca altfel ne urmareste mereu...incercati,va spun eu care am trecut prin multe...si cu mult curaj,cu multa buna vointa,si cu ajutorul celor din jur...am reusit.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 27 octombrie 2015

Zambiti chiar si cand va vine a plange..

Eu chiar zambesc zilnic...asta ma ajuta sa merg mai departe si chiar sa-i ajut si pe cei de langa mine....macar atat pot face,sa le ofer un zambet sincer.  Chiar daca e greu...zambiti ca este gratis....poate maine cine stie... Eu de felul meu sunt o fire optimista,cu toate problemele pe care le-am avut si poate ca or mai veni...totdeauna Dumnezeu mi-a dat putere sa trec peste toate cu toate ca  uneori credeam ca nu mai pot.  Sigur,ma bucur de orice lucru frumos care imi apare in cale,iubesc oamenii si incerc sa inteleg atat cat pot eu...am prieteni foarte buni pe care ma pot baza si care la rindul lor se pot baza pe mine. Da...viata merita traita ,iubita pentru ca e unica. Zambiti...zambiti...chiar si cand va vine a plange.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 26 octombrie 2015

Viaţa asta e a ta...

„ Viaţa asta e a ta! Fă-ţi curaj să alegi ceea ce vrei să faci şi să o faci bine. Fă-ţi curaj să iubeşti ceea ce vrei în viaţă şi să iubeşti sincer. Fă-ţi curaj să păşeşti în pădure şi să fi o parte a naturii. Fă-ţi curaj să îţi controlezi propria viaţă. Nimeni altcineva nu poate să facă asta pentru tine. Fă-ţi curaj să îţi faci viaţa fericită.”-
- Susan Polis Schutz-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 25 octombrie 2015

Nu credeam ca exista atata rautate...

Imi este asa de dor de acele zile cand nu stiam ca de fapt viata are foarte multe nuante si nu este doar in alb si negru. Mi-e dor de acea perioada cand nu credeam ca exista atata rautate,indiferenta,invidie...cand nu descoperisem oamenii cu fete ascunse, oameni perversi si mincinosi.....cand nu credeam ca poate exista atata suferinta. Chiar imi este dor de acel opimism,de buna stare,de zambetele oamenilor din jurul meu...totul parca era roz ,totul avea un sens,parca nu era atata rautate. Tanjesc dupa acea perioada cand credeam ca binele va fi rasplatit cu bine...cand credeam ca nimeni nu face un rau gratuit, ca oamenii sunt buni si calzi, ca fiecare om are o constiinta si un Dumnezeu.  Am zile cand simt ca m-am tranformat intr-un robotel unde toate comenzile sunt setate numai pe" trebuie sa fac asta" si nimic nu este setat pe a place,sau a face ceva cum simt... imi este dor de acele vremuri in care ma multumeam cu putin si in care putinul acela era mult…de vremurile in care nu imi era frica ca nu am facut destul,sau ca nu am destul.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Fericirea este in noi...

Ma simt bogata si astazi ca in fiecare zi . Sunt multumită ca viata si loviturile ei nu au reusit sa- mi infranga si sa- mi ingenuncheze spiritul. Voi continua sa ma ridic de fiecare data.O voi lua mereu de la inceput si asa cum spun prietenii mei,voi fi optimista de serviciu in cele mai pesimiste vremuri... voi continua sa daruiesc speranta... iubire... fericire indiferent de problemele ce apar . Fericirea este in noi si eu ma incapatanez sa o pastrez vie.Dacă ne-am deschide ferestrele sufletului mai larg ,am vedea ce bucurie se naste in jurul nostru...si cate motive am avea sa zambim… Ne trebuie doar un moment sa constientizam ca pentru a fi fericiti trebuie sa privim mai des in adancul inimii noastre.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 23 octombrie 2015

In ziua de azi...

In ziua de azi majoritatea dintre noi au uitat ce inseamna incredere,loialitate, ce sunt acelea sentimente si ce inseamna o prietenie adevarata. Astazi cred ca falsitatea este la ordinea zilei.Recunosc ca si eu m-am lasat coplesita de increderea unora si stiu ca am gresit ...poate nu meritam asa ceva din partea celor care candva la momentul potrivit le-am intins o mana.Viata m-a darmat intr-un fel sau altul atunci,sau poate am fost ranita in orgoliul meu si atunci mi-am pierdut increderea in oamenii pe care ii credeam atunci,buni si corecti. Acum ii recunosc foarte usor...stiu ca sunt falsi ,si am inteles ca pentru ei, tu ca individ  reprezinti  exact o carte citita si uitata undeva pe un raft prafuit. Ar trebui sa ne ridicam niste ziduri de protectie...sau sa invatam sa ne doara mai putin , incat sa avem asteptari mai putine.  Am invatat sa fiu mai atenta cu persoanele pe care le accept in jurul meu ...am invatat sa pretuiesc mai mult oamenii simpli si buni ,incat sa ma doara mai putin.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 22 octombrie 2015

Dar au fost...

Daca fac un bilant al vietii mele si privesc putin in urma...nu regret nimic. Cred ca as face aceleasi lucruri,aceleasi alegeri,aceasi profesie. Nu regret nici ca am intalnit oameni mai putini buni care nu m-au meritat si carora le-am oferit zambetul si bunatatea mea,iar ei in schimb au adus in viata mea numai rautate.  Nu stiu daca au fost multi sau putini...dar au fost...chiar nu regret ca i-am intalnit. Singurul meu mare regret este ca mi-am pierdut timpul cu ei pentru ca prea  tarziu mi-am dat seama ca nu au meritat nici o secunda din viata mea...regret doar acest  timp, si sunt constienta caci cu fiecare zi care trece imi ramane  din ce in ce mai putin.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 21 octombrie 2015

Si totusi ei exista...

De cele mai multe ori vreau sa cred ca nu exista oameni rai. Si totusi ei exista!. Da...sunt oameni buni care sufera  din cauza celor rai,pentru ca acestia din urma nu stiu sa-si ceara iertare sau sa planga...ei nu stiu decat sa urasca si sa faca rau. Spun asta, pentru ca la un moment dat ei incep sa se razbune si de multe ori acesta razbunare le otraveste sufletul. Sunt convinsa ca intotdeauna vor exista oameni rai care se vor bucura de necazul altora,si spun asta pentru ca insasi viata este calvarul lor.  De obicei acesti oameni nu vad mai departe...nu sunt in stare...ei pur si simplu sau nascut cu o singura misiune de a strica viata altora.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 19 octombrie 2015

Invat sa zambesc printre lacrimi...

Sunt o persoana intelegatoare  si iertatoare care nu pun la suflet rautatea unora...dar invat sa iert, adica ma straduiesc,dar nu pot sa uit!.  Invat sa accept  prezentul,dar ma doare trecutul si ma nelinisteste viitorul. Invat sa zambesc printre lacrimi...dar zambetul meu ascunde tristeti si dezamagiri. Merg inainte,dar ma indrept spre un drum presarat cu spini si maracini. Oare unde este linistea mea?.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 18 octombrie 2015

Invatam sa pretuim...

Atunci cand venim pe lume Dumnezeu ne da un bagajel...hai sa-i zic un saculet cu clipe asa cum imi place mie sa spun...unele frumoase,altele mai dureroase.  Da,toate aceste clipe sunt viata noastra si ar trebui ca   fiecare dintre noi sa rupem lanturile si sa  vedem doar  clipele frumoase care vor veni pentru ca nu conteaza cate clipe primesti in dar,ci cum le faci de  frumoase pe cele ce le-ai primit . Asa ca trebuie sa invatam sa pretuim fiecare clipa a vietii si sa avem grija  alaturi de cine sa petrecem clipele marunte atat de importante si de pretioase pe care le-am primit.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Dar pot sa invat si din amintiri...

In viata unui om sunt amintiri la care te gandesti cu placere si  ai vrea sa le mai retraiesti...altele parca ai vrea sa le lasi acolo in negura timpului.Si totusi aceste amintiri bune sau rele lasa urme in suflet. Degeaba crezi ca unele raman uitate...poate ca ne facem ca uitam pentru ca peste ani ele sunt mai intense ca niciodata incat sa ne tulbure prezentul. De multe ori iti impui sa nu privesti catre trecut ,dar oricat incerci sa-l ignori,el exista...el este de fapt acea urma a existentei noastre.Acum ma bucur pentru fiecare clipa din viata mea si ii multumesc lui Dumnezeu ca exist,traiesc prezentul dar nu pot sa uit ca viata este compusa din trecutul in care nu mai poti sa schimbi nimic...dar pot sa invat si din amintiri. Pe cele frumoase le tin la loc de cinste,iar pe cele dureroase ma straduiesc sa le uit intr-un colt al sufletului.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 15 octombrie 2015

Omule tu poti mai mult...

Stiu ca pentru unii am fost o persoana incomoda in viata,mi-a placut intotdeauna sa spun adevarul si in acelasi timp am suportat adevarul din partea altora...chiar daca in unele momente a fost crunt. Nu pot sa spun vorbe frumoase atunci cand cineva nu le merita,dar un singur lucru pot sa spun ca apreciez: sinceritatea,vointa,munca celor din jur,iar rautatea,prostia si lenea le detest.Am vrut sa fiu indiferenta,dar nu ma pot schimba...cred ca imi place asa cum sunt directa cu personalitatea mea care uneori supara. Apreciez pe fiecare in parte,inteleg tot ce este omenesc pe lumea asta,nu sunt indiferenta fata de nimeni,dar nu tolerez pe aceia care nu stiu ce vor si se opresc doar la cateva cuvinte care parca au devenit lozinca lor pe viata-"atat am facut,mai mult nu pot".Urasc aceasta atitudine pentru ca Omule tu poti mai mult...nici macar nu-ti imaginezi cat poti sa duci si de ce esti in stare...este o sursa de energie in care poti sa muti si muntii din loc,trebuie sa fi constient ca avem o viata si nu ne permitem sa ne pierdem timpul cu nimicuri.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 14 octombrie 2015

Da...viata este complicat de frumoasa...

Din experienta mea am observat ca in viata nu conteaza cat de tare esti lovit ci conteaza cum te redresezi si continui sa inaintezi. Cred ca oamenii cei mai buni si frumosi sufleteste sunt cei care au trecut prin multe experiente si care au inteles ce inseamna sa cazi ca apoi sa te scuturi si sa te ridici. Da...viata este complicat de frumoasa,mai ales cand reusesti sa sari peste obstacolele ei. In general in astfel de situatii ai doua variante: sa te ridici cu fruntea sus si sa ai incredere in tine,sa te stergi de praf si sa iei hotarat viata de guler...sau a doua varianta sa te ridici plangand si sa dai vina pe viata ca asa a trebuit sa se intample. Eu personal am preferat sa ma ridic dupa fiecare intamplare nefericita...da,ma ridic destul de usor pentru ca stiu ca altii au mult mai multe probleme . Merita sa mergem mai departe pentru ca fiecare zi ne aduce ceva nou si cred ca ne consideram norocosi pentru fiecare zi din viata noastra in care reusim sa o traversam  pana la capat.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 13 octombrie 2015

Toti,absolut toti ...

Niciodata nu mi-a placut sa judec pe cineva pentru ce a facut...nu stiu...consider ca nimeni pe lumea asta nu are acest drept. Este foarte usor sa judeci fara sa cunosti viata acelui om...si chiar daca acel om a gresit cred ca esti dator sa-i explici unde a gresit decat sa cauti sa-l jignesti sau sa-l desconsideri. Toti,absolut toti suntem supusi greselii,dar depinde de fiecare daca are puterea sa constientizeze si sa mearga pe drumul drept...si apoi daca un om considera sa-si descarce sufletul in fata ta,tu esti dator sa pastrezi acel secret , fara sa-l judeci. Nu pot decat sa imi imaginez suferinta care este in sufletul acelui om si care incearca sa-si puna sufletul pe tava in fata ta...pot sa imi imaginez durerea si ranile sufletesti ale celor care trebuie sa faca fata si dezaprobarii celor din jur. Viata este asemeni unui val, pentru ca sunt situatii cand nu mai vedem nici o iesire ,dar aceasta nu inseamna ca ea nu exista, ci doar ca noi nu reusim in acel moment sa vedem soarele din cauza norilor. Inchei acesta postare cu un citat a lui Goethe ..."suntem obisnuiti ca oamenii sa-si bata joc de ceea ce nu inteleg si sa vocifereze la ceea ce-i bun si frumos, care adesea le e nesuferit."
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 12 octombrie 2015

Vreau ...

Vreau sa traiesc si sa apuc acea zi in care toata lumea sa fie multumita si sa zambeasca...sa nu mai existe lacrimi,durere si minciuna. Nu stiu daca se va intampla acest lucru !. Imi este dor de ziua in care priveam oamenii in ochi si le spuneam ce simt si ce gandesc...imi este dor de acei oameni frumosi care ma faceau sa vad adevaratul sens al vietii. Vreau sa ma uit in ochii oricui,fara sa-mi fie teama ca ma poate judeca pentru ceva...vreau sa nu mai aud cuvinte urate si sa nu ne mai judecam intre noi. Vreau sa ne trezim o data la realitate pentru ca suntem oameni si sunt sigura ca putem face acest lucru,dar ce pacat ca gasim  aceasta realitate doar cand suntem in singuratate...noi cu noi,in acele clipe de care ne este frica pentru ca nu ne mai putem minti.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 11 octombrie 2015

Am trait nu demult...

Am trait nu demult cea mai dura lectie primita de la viata...o lectie care mi-a adus multe griji ,suferinta, lacrimi  si durere. Si cu toate astea am invatat sa nu imi pierd niciodata speranta.Am invatat ca viata trebuie traita din plin  cu multa iubire si incredere in puterile tale...am invatat sa iau viata exact de la punctul in care mi-a jucat feste. In lumea noastra toti suntem efemeri si de ce sa nu alegem sa privim doar inainte...ce ne costa daca avem aceasta atitudine!.Chiar daca suntem loviti ne ridicam ,ne scuturam si mergem mai departe...si mai cred ca  tot ceea ce invatam din propria experienta ne face mai puternici.


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella

vineri, 9 octombrie 2015

Pentru fiecare exista un drum ...

Pentru fiecare exista un drum catre fericire.Acela pe care e chemat sa mearga,cei mai multi, nu-l gasesc niciodata,cei cuminti, incearca pana la moarte.Eu nu cred ca asteptand sa dea fericirea peste noi e o rezolvare... cred ca intr-o lume asa de agitata in care incercam sa facem de toate si nimic ... asteptarea nu este o rezolvare.De multe ori am zarit  fericirea... si am incercat sa o prind atunci cand am crezut ca s-a asezat si sta linistita... dar brusc a aparut o pala de vant si a dus-o mai departe... si iar am cautat-o ... am urmarit-o ... am vazut-o... si.... o alta pala de vant a gonit-o.Cred ca depinde de ce fel de fericire asteptam.Asa cum speranta moare ultima... poate cine stie , la un moment dat va obosi sa mai alerge si sa fuga de mine, poate nu voi fi eu atat de obosita sa o mai caut... cine stie... fericirea ar trebui sa fie in noi.De multe ori uitam sa ne bucuram de lucruri marunte,mai ales  de acele fericiri pe bucati.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 8 octombrie 2015

Ma mai lupt cu mintea mea......

In viata mea am iertat greseli de neiertat,am fost dezamagita de oamenii pe care nu credeam ca ma vor dezamagi niciodata...am incercat sa-i uit...dar exista un moment in viata cand dai nas in nas cu ei. Nu sunt absurda...nu tin cu dintii la ideile mele...chiar nu am dreptate uneori si sunt capabila sa ascult si alte idei...dar efectiv detest regulile dupa care unii vor sa traiasca astazi...nu mai este loc de cinste,de ce ai in cap nici vorba,daca esti pregatit sau nu...nu mai exista acea regula de bun simt. Daca ai pe cineva sus pus...te-ai facut om...chiar daca nu te duce capul poti ocupa oricand functia de director...si ce functie de raspundere...sunt persoane care efectiv nu se limiteaza la cat le ajunge plapuma...scuza-ti expresia. Se pare ca tot o visatoare am ramas...cu aceleasi principii invechite adica omul potrivit la locul potrivit. Tot ce am intampinat in viata mea ma facut sa cresc mai dreapta... am facut mult bine si am gasit mult rau,dar asta nu m-a impins decat sa fac si mai mult bine. Ador cele doua cuvine "uita si iarta"...cu toate caci cateodata nu functioneaza,dar asta-i altceva...iubesc  viata si inca ma mai lupt cu timpul si cu mintea mea care nu tace niciodata.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 6 octombrie 2015

Niciodata nu pot sa uit...

Fiecare din noi realizam ca viata e scurta...eu intotdeauna am trait asa cum am simtit,iar libertatea pe care mi-am luat-o de a trai asa cum simt eu in interior...ma face nespus de fericita si totodata mandra de mine. Am momentele mele de fericire...idei..vise...dorinte...realizari, iubesc viata asa cum este ea cu tristete si bucurie...cu provocari si succese. Astazi sunt putin cam suparata,pot spune dezamagita de unele persoane la care le-am intins mana la timpul potrivit...eu sunt omul momentului,daca fac sau spun ceva este pentru ca asa simt eu si intotdeauna imi asum greselile...pot sa iert multe...dar niciodata nu pot sa uit...nu sunt atat de toleranta cu cei care nu merita incat sa le mai dau o sansa,pentru ca asa cred ca ma protejez pe mine.  Eu iert...am iertat multe ...dar am anumite convingeri pe care nu le pot schimba...chiar daca cineva anume imi cere asta. Gata cu atata suparare pentru altii care nu merita...pai nu va scriu eu mereu ca viata e frumoasa...ca merita traita...ce se intampla cu optimismul meu...asa ca ma asez la pian , cant cateva piese preferate pana uit si de mine.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


luni, 5 octombrie 2015

Ma gandesc si sper...

Multi prieteni imi spun ca sunt o femeie puternica pentru ca atunci cand toti intra in panica,eu intotdeauna  iau o hotarare cu sange rece...dar cred ca nu sunt intotdeauna atat de puternica pentru ca am si eu momentele mele de slabiciune...am momente cand chiar nu reusesc sa fac ceea ce mi-am propus...dar in mare masura chiar daca in sufletul meu este acel moment de neputinta...mereu am incercat sa dau acea aparenta de stapanire de sine si sa nu arat ca sunt neajutorata. Mereu ma gandesc si sper...si am ambitia mea sa trec peste orice obstacol...mi-am propus sa merg pe propiul meu drum cu toate ca unii nu-si dau seama cum reusesc...dar in sufletul meu am acel sentiment de invingatoare...pentru ca timpul ma invatat ca le poate rezova pe toate,doar sa ai suficienta rabdare incat sa obtii ceea ce meriti.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 4 octombrie 2015

Viata este ca o scara ...

Viata este ca o scara mai urci un pic...dar mai si cobori cateva trepte...are pietre de care te poti impiedica dar si nori pe care poti pluti. Pentru mine in viata exista zile mai bune si mai putin bune,cu diverse probleme care oricum trec...dar din toate astea conteaza ce ramane si ma face mai fericita.Toti avem nevoie si de esecuri ca fim mai puternici...mai maturi sa stim ce avem de facut ca sa mergem mai departe...toate fac parte din viata mea pentru ca nu poti urca in sus fara sacrificii,asa cum nu poti stinge focul fara apa...n-ar exista negrul fara alb...sau fericire fara tristete.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Si totusi...

Si totusi... de ce sa fim tristi, cand stim ca putem fi veseli?... de ce sa uram, cand stim ca putem iubi?... stim atat de putine lucruri, iar de aceste lucruri ar fi cazul sa incepem treptat, treptat sa ne bucuram.. si cand te gandesti ca nu e mare lucru sa fii fericit...mai greu e sa reusesti sa uiti ca exista si tristete.  Poate nu ne straduim suficient de mult, astfel incat sa descoperim  pozitivul si frumusetea din fiecare si atunci, ajungem sa ne condamnam singuri. Sigur noi alegem sa fim tristi sau veseli...ce pot sa mai spun...un pahar de fericire pentru toti cei care la aceasta ora poate sunt tristi... cu toate ca eu nu doresc ca nimeni de pe acest pamant sa fie trist.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 2 octombrie 2015

Timpul nu trebuie pierdut...

Sunt pentru acei oameni optimisti care nu fug de incercari...care trec cu zambetul pe buze peste orice obstacol si care pastreaza in ei dorinta de a merge mai departe,pentru ca viata poate fi frumoasa chiar numai cu un zambet...un cuvint spus din inima are puterea de a schimba totul...cat de simple si frumoase sunt acele cuvinte spuse din inima. Totul merge inainte fie ca vrei sau nu ...ai tot timpul din lume sa faci lucruri care nu ai chef sa le faci...ai tot timpul sa faci orice pana vei realiza ca de fapt...nu ai timp. Si totusi viata este frumoasa,iar timpul nu trebuie pierdut..

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 1 octombrie 2015

Fac parte din viata mea...

Fiecare gand care rasare in subconstientul meu face parte din sufletul meu...bucuria ,tristetea si dezamagirea fac parte din viata mea.Cred ca sentimentul cel mai dureros pentru un om este dezamagirea si cu siguranta ca in acea clipa in sufletul tau apare un gol imens si dureros ...si mai cred ca nimieni si nimic pe lumea asta nu te poate ajuta in asemenea momente pentru ca singur iti dai seama ca toti te-au dezamagit.Sigurul care te poti ajuta...esti tu.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.