Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 septembrie 2017

Ceea ce este cu adevarat frumos nu poate fi descris...

Drumul se formeaza numai cand pasesti pe el. Aici, atent.
Aici exista viata, aici existi tu. Numai de aici poti sa te bucuri. Numai de aici poti sa iubesti. Numai de aici poti fi viu. Orice altceva nu merita atentia ta. Orice nu se afla aici inseamna iluzie. Nu mai alerga dupa iluzii.
Paseste aici, drumul se formeaza aici. Viata devine spectaculoasa atunci cand realizezi cat de frumoasa este. Nu se va mai opri din surprize si din cadouri.
Ceea ce este cu adevarat frumos nu poate fi descris
Ceea ce este cu adevarat frumos nu dispare niciodata.

De aceea ramai tu insuti, decopera ce inseamna de fapt sa fii tu insuti. Cerceteaza-te pana in cele mai adanci colturi, nu lasa nimic nedescoperit. Inconstienta si ignoranta nasc suferinta.
Ignoram multe lucruri in viata noastra, lucruri pe care nu ar trebui sa le ignoram. Ignoram cand simtim ca trebuie sa dormim, ignoram cand ne este foame, ignoram cand trebuie sa mergem la baie, ignoram cand ne vine sa radem cu gura pana la urechi, ignoram cand lacrimile se aduna dar totusi le oprim.
Ignoranta este ca o menghina ce iti strange viata. De aceea te simti mereu rigid si plin de frici. Ai vrea sa faci ceva, ceva nou si totusi parca nu esti lasat. Este doar in mintea ta totul. Roluri vechi ruleaza pe fundal dar tu continui sa le crezi, lasandu-le sa afecteze acest moment care in sinea lui este perfect, natural.
Am uitat ce inseamna sa fim naturali, barierele ni le punem singuri pana in momentul in care ne simtim total paralizati.
Stii foarte bine despre ce vorbesc pentru ca iti vezi viata cum este de fapt. Daca citesti asta trebuie sa stii ca exista o solutie la toate astea. Aceasta solutie implica doar adevar si curajul de a privi lucrurile asa cum sunt.
Constienta nu este ceva separat de tine ci esti chiar tu insuti si o traiesti si in acest moment. Fara ea acest moment nu ar fi existat.
Indiferent de numele pe care l-ai pus celui mai de pret lucru in viata asta sa stii ca el poate fi descoperit numai prin acest moment. De aici se intampla toate, afla cine este aici, afla cine esti tu si toate poverile vor cadea, viata te va inalta pe culmi imposibil de imaginat, iar bucuria va insoti la fiecare pas pe care il faci.Simplitatea acestui moment le contine pe toate, autenticitatea este simpla, adevarul este simplu, tu esti simplu, decopera asta.
-sursa- https://mariuschirila.blog/2017/04/09/ceea-ce-este-cu-adevarat-frumos-nu-poate-fi-descris/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu