Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 martie 2017

M-am intrebat...

"M-am intrebat daca nu cumva e nevoie sa suferim ca sa discutam serios despre fericire. Daca nu cumva drumul spre Paradis trece obligatoriu prin Infern. Numai cel ce a cunoscut deznadejdea poate intelege violenta luminii din pictura lui Van Gogh."-Octavian Paler.-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

miercuri, 29 martie 2017

Da,viata este dulce si amar...

Si ce daca in viata mea ,nu toate sunt la locul lor? A cui viata este perfecta! Cel care spune asa ceva,este un mare mincinos...si ce daca am zile in care nu vad nici pe unde mai merg de lacrimi...dar am si zile in care radiez de fericire si bucurie.Si ce daca uneori nu mai pot nici gandi? Am zile in care stiu ca am luat cea mai buna decizie.Da,viata este dulce si amar ,dar cu toate astea ma descopar mereu si raman mereu aceeasi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 28 martie 2017

Nu tânjesc...

"Nu tânjesc după o perioadă a vieţii mele uitându-mă îndărăt. Dar, dacă ar fi să îmi aleg un segment din trecut, evident, aş alege segmentul copilăriei, care a fost divin. S-ar putea ca timpul să-l mai fi împopoţonat puţin, dar a rămas totuşi în zona divinităţii, pentru că atunci, de fapt, ne-am trezit." Horariu Mălăele
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

luni, 27 martie 2017

Îți poți reduce viața la o valiză...

"Îți poți reduce viața la o valiză, dacă te afli într-o situație disperată. Întreabă-te care sunt lucrurile de care ai într-adevăr nevoie și vei vedea că nu sunt cele pe care ți le-ai imagina - vei da ușor la o parte lucrurile neterminate și chitanțele, și calendarul zilnic, pentru a face loc unei pijamale de flanelă, pe care o porți când plouă; și pietrei pe care ți-a dăruit-o copilul tău, în formă de inimă; și cărții cu coperte uzate la care te întorci în fiecare aprilie, pentru că este ceea ce citeai când te-ai îndrăgostit prima oară. Se dovedește că importante nu sunt bunurile acumulate, ci acele câteva obiecte pe care le poți duce cu tine." 
-sursa-Jodi Picoult în Dispariții-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 

sâmbătă, 25 martie 2017

M-am grăbit. M-am minți...

"M-am grăbit. M-am mințit. Însă cred că a venit timpul să accept măcar un adevăr cu folos: nu are rost să scormonesc, nu are rost să cerșesc, nu are rost să caut. Marile descoperiri, revelațiile sfinte ca și marile iubiri, ți se dezvăluie întregi, în toată măreția lor, fără să fie nevoie să le urmărești sau să alergi după ele. Iubirile adevărate ți se dezvăluie firesc, precum răsăritul, precum ploaia, precum curcubeul. Precum primăvara asta nebună care mi se arată, știind că nu am cum să nu-i simt lumina..."

-sursa- Alice Năstase în Andiamo-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 24 martie 2017

Am iertat greseli aproape de neiertat...

Am iertat greseli aproape de neiertat, am incercat să inlocuiesc persoane de neinlocuit si sa uit persoane de neuitat…
Am actionat din impuls, am fost dezamagit de oameni pe care-i credeam incapabili de a face anumite lucruri, dar si eu am dezamagit oameni…

Am tinut pe cineva in braţe pentru a-l proteja…
Am ras cand nu trebuia…
Mi-am facut prieteni pentru totdeauna…
Am iubit şi am fost iubit, dar am fost şi respins ..
Am ţipat si am sărit în sus de bucurie, am trăit pentru dragoste şi am făcut promisiuni pentru totdeauna, dar, inima mi s-a frânt de atâtea ori!

Am plâns ascultând muzică sau privind fotogtafii…
Am telefonat doar pentru a auzi o voce, m-am îndrăgostit doar de un suras…
Aproape am crezut că voi muri de atâta nostalgie şi...
...Mi-a fost teama că voi pierde pe cineva foarte special (pe care, în cele din urmă, l-am pierdut)... Dar am supravieţuit!
Şi încă trăiesc! Şi totuşi, merg înainte...Şi tu trebuie să mergi înainte. Trăieşte!!!

Ceea ce trebuie, într-adevăr, să faci este să lupţi cu toată convingerea, să îmbrăţişezi viaţa şi să o trăieşti cu pasiune, să pierzi cu demnitate şi să învingi îndrăznind, pentru că lumea aparţine celui ce îndrăzneşte şi VIAŢA ÎNSEAMNĂ PREA MULT pentru a fi nesemnificativă!
-sursa- ~ Charlie Chaplin, Viata-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 23 martie 2017

Iubirea leagă oamenii...

 O femeie puternică va putea întotdeauna să depăşească momentele care o trag în jos, care o fac să sufere şi care îi şterg zâmbetele de pe buze. O femeie puternică va putea întotdeauna să renunţe la oamenii care vor să o rănească sau o rănesc pur şi simplu fără să vrea. 
                               Iubirea leagă oamenii, iar absenţa ei îi dezbină. Şi de multe ori se întâmplă ca unul să iubească, iar celălalt să rănească. Atunci când cel pe care îl iubeşti te răneşte, chiar dacă nu vrea, spune-i, vorbeşte cu el şi încearcă să repari, dar dacă nu ai cu cine, dacă celălalt refuză să te asculte şi să te ajute, atunci pleacă. 
                               Încearcă întotdeauna să fii destul de puternică încât să nu laşi pe nimeni să te doboare. Nici măcar pe cei pe care îi iubeşti. Nu meriţi să fii doborâtă de nimeni, mai ales de către cei pe care îi porţi în suflet. Vei vedea la un moment dat că fiecare lucru care ţi se întâmplă are un scop. Vei vedea că fiecare om pe care l-ai întâlnit şi l-ai iubit are o lecţie să îţi ofere. Dar atunci când oamenii vor să plece, lasă-i să plece. Şi atunci când vrei să pleci, pleacă. Nu are rost să eziţi şi să încerci să mai faci ceva acolo unde ţi s-a demonstrat deja că nu se mai poate face nimic. Pur şi simplu nu mai are rost. 
                               Şi… Încearcă întotdeauna să fii destul de puternică încât să nu renunţi să mai crezi în oameni. Ei te vor răni, te vor dezamăgi şi te vor învăţa lecţii grele, dar vor fi destui care te vor putea iubi cu adevărat. Nu are rost să îi pierzi pe aceştia pentru ceilalţi. Nu are rost…
-sursa- http://damadetrefla.com-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 21 martie 2017

Majoritatea oamenilor...

"Majoritatea oamenilor nu descoperă ceea ce este mai important în viață până ce nu îmbătrânesc prea mult ca să mai poată schimba ceva. Își petrec mulți dintre cei mai buni ani de viață urmărind lucruri care, în fond, valorează prea puțin. Deși societatea ne îndeamnă să ne umplem viețile cu obiecte materiale, în adâncul sufletului, partea cea mai bună din noi știe că bucuriile cele mai simple sunt cele care ne îmbogățesc și ne susțin. Oricât de grea sau de ușoară ar fi situația noastră din prezent, cu toții avem la îndemână o mulțime de bucurii simple care nu așteaptă decât să observăm că există și să le apreciem. Și pe măsură ce facem acest lucru, suntem tot mai fericiți. Suntem tot mai recunoscători. Și fiecare zi devine un dar uimitor." ( din scrisoarea „Bucuriile cele mai simple ale vieții sunt și cele mai mari”)
-sursa- Robin Sharma in Scrisorile secrete ale calugarului care si-a vandut Ferrari-ul.-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

luni, 20 martie 2017

Cred ca le este frica de adevar...

In viata noatra,fiecare dintre noi intalnim tot felul de oameni...oameni rai sau buni,saraci sau bogati,frumosi sau urati...prosti sau destepti.  Dar nu acest aspect al omului conteaza .Poti sa fi urat,sarac,bogat dar sa fi om...spun om,adica acea persoana care are demnitate si tarie de caracter,acel om care atunci cand vorbeste se uita drept in ochii tai...care atunci cand este calcat in picioare se ridica tot timpul. Pentru mine ei sunt acei oameni mari..oameni care au curajul sa spuna adevarul in fata,fara  a le fi teama de consecinte.Ei merg pana la capat pentru ca au demnitate si cred in adevar. Dar ce te faci cand intalnesti opusul lor...oameni mici si aici nu ma refer la statura...ma refer la caracterul lor infect,care una iti spun in fata cu zambetul pe buze si alceva fac. Din pacate sunt multi in lumea asta...ei sunt acele fiinte lipsite de demnitate si de curajul de a infrunta adevarul.Cred ca le este frica de adevar...ei intotdeauna se cred destepti,dar in realitate sunt reci,ascunsi,perfizi si prea marunti pentru noi. Ei se au decat pe ei,nu au prieteni, au doar oameni de care se folosesc,ei sunt aceia care dau vina pe altii pentru nereusita lor in viata...ei nu se pot inconjura niciodata de modestie , bunatate sau simplitate.Cert este ca m-am saturat de ei...pentru ca rautatea lor vine la pachet cu alte bonusuri.

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 19 martie 2017

Zece luni fara tine Mama Mea...

Cand pierzi pe cineva fara de care nu-ti puteai imagina viata, inima ti se rupe iremediabil şi niciodata nu vei trece peste aceasta tragedie. Nu vei putea uita niciodata,oricat ai vrea pentru ca oamenii pe care îi pierzi, raman, de fapt, cu tine. Toata lumea spune ca dragostea doare, dar nu cred... singuratatea doare. Sa pierzi pe cineva doare ingrozitor de rau . Cand pierzi o fiinta draga ti se rupe inima in doua si te lasa fara suflare, pentru ca nu esti niciodata pregatit sa spui adio. Niciodata. Cu toate astea, moartea este o parte foarte reala si naturala a vietii.Si totusi oricat de  indiferent si cat de bine te pregatesti pentru ea, tot te ia prin surprindere. Cand mi-am pierdut mama am pierdut tot...sperante, vise ,prezent, viitor ,ratiunea de a mai trai iar viata parca se oprise in loc...Prin ce am trecut atunci cand din salonul spitalului mi-am dus mama la morga,prin ce am trecut a doua zi cand a trebuit sa merg si sa-i aleg sicriul si crucea, nu se poate descrie in cuvinte.Au urmat zile si nopti de zbucium de disperare,de asteptare sa se intample ceva...de cautari a raspunsului la intrebarea "de ce?"...de cautarea a unui ..."ceva"de care sa ma agat si sa merg mai departe....am plans, am urlat de durere si am privit din nou inainte.Se pare ca toti trebuie sa facem asa pentru ca asta-i sensul vietii.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 18 martie 2017

Ador oamenii modesti...

"Descoperi bunatatea unui om, doar privindu-l in ochi.
Ii dai o picatura, el iti ofera oceanul.
Ador oamenii modesti, simpli, timizi si linistiti. Ma refer la acei oameni care au intotdeauna un multumesc in buzunar, la acei oameni care emana frumusete printr-o privire,la acei oameni care se multumesc cu putin si nu trag cu ochiul la curtea vecinului..
Cat ii indragesc! Pentru ca nu vor tot, vor cat se poate.
Nu vor sa para perfecti. Sunt doar extraordinari si isi ingrijesc viata,asa cum pot ei mai bine....Fiti minunati !"

-sursa- Gabriela Piatra-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 17 martie 2017

Nu mai încerc să conving pe nimeni de nimic...

"Nu mai încerc să conving pe nimeni de nimic. În trecut mă revoltam din cauza diverselor etichete care se lipeau de mine ca magneții de frigider și-mi dădeau senzația că-mi îngreunează viața. Mă revoltam și sufeream că percepțiile asupra mea sunt distorsionate sau de-a dreptul greșite. Aș fi vrut să-i conving mereu pe oameni că eu sunt așa cum EU ȘTIU că sunt. Pierdere inutilă de timp și energie. A fost momentul în care am înțeles că nu pot mulțumi pe toată lumea și că oamenii au nevoie să demoleze la fel cum vor să construiască." 

-sursa-fragment din cartea Exerciții de echilibru, de Tudor Chirilă → http://bit.ly/V8mTSw

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 16 martie 2017

Îi simţi sub chipul blând ...

Sunt oameni care îţi adună fiecare oră într-o tolbă a timpului lăsându-te să speri la o zi în care vei fi fericit. Îţi răpesc gândurile şi le înşiră în vise pierdute, îţi pândesc zâmbetele senine şi le transformă în lacrimi, îţi tulbură sufletul lin...Îi simţi sub chipul blând şi, totuşi, le dai cu încredere o parte din tine, cu tot ce ai mai bun.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 14 martie 2017

Dacă te uiți cu atenție...

"De la o anumită vârstă ceea ce este în interiorul unui om se citește pe chipul său. Expresia ochilor, dispunerea ridurilor, felul în care își ține buzele ș.a.m.d, sunt toți indicatori ai felului de a fi al unei persoane.
Dacă te uiți cu atenție, sau dacă știi la ce anume să te uiți, vei vedea "culoarea" sufletului omului din fața ta. Nu te vei lăsa captivat și indus în eroare de zâmbete false, de atitudini aparent binevoitoare și mieroase, dar care ascund răutate. Nu vei mai crede nici atunci când cineva iți va spune "sunt foarte bine" însa ochii săi spun altceva..."

-sursa- Ursula Yvonne Sandner -


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 13 martie 2017

Îmi plac oamenii care nu au gânduri ascunse când îți stau alături...



"Îmi plac oamenii care nu au gânduri ascunse când îți stau alături. Care îşi aleg prietenii după suflet, nu în funcție de interese proprii. Care nu se uită la ce casă, maşină ori ce haină ai pus pe tine, azi.
Îmi plac oamenii care nu critică şi nu judecă oamenii în funcție de fizic. Care nu-i interesează cât de slab ori gras, eşti, iar singura lor pretenție, e să fii un om bun.
Îmi plac oamenii care pleacă din locuri şi suflete nedorite. Care nu se mulțumesc cu frimituri, dar care mulțumesc pentru tot ce au.
Îmi plac oamenii ambițioşi, dar care nu-şi cladesc niciodată fericirea pe nefericirea altuia. Şi aleg întotdeauna să evolueze încet, dar frumos.
Îmi plac oamenii care iubesc animalele.
Îmi plac oamenii naivi, dar cu o inimă de aur. Care se bucură pentru fericirea unui străin, şi oferă întotdeauna învățăminte alese.
Îmi plac oamenii cu un bun simț peste limită şi care îşi cunosc întotdeauna locul.
Îmi plac oamenii diferiți. Cu cicatrici în suflet ori pe chip. Îi consider frumoşi şi demni. Demni că pot merge prin această lume plină de "perfecți"
Îmi plac oamenii care au încredere în ei. Oameni inteligenți, dar care nu se cred niciodată superiori altora. De fapt, oamenii inteligenți nu fac asta.
Îmi plac oamenii buni. Cu o inimă bună şi un caracter frumos. Care emană bunătate prin fiecare cuvânt rostit.
De fapt, îmi plac oamenii cu frică de Dumnezeu, şi care se roagă când se trezesc. Care mulțumesc, iartă şi ajută. Necondiționat.

Nu-mi plac oamenii curioşi şi judecătorii supremi...care se cred întotdeauna mai buni, mai frumoşi, doar pentru că au avut alte posibilități primite de la viață.
Nu-mi plac oamenii lăudăroşi şi mândrii pe reuşitele copiate...Nu-mi plac oamenii care nu cer iertare cand greşesc( consider ca, greşeala recunoscuta, e pe jumătate iertată)
Nu-mi plac oamenii care nu ajută bătrânii, care îşi judecă părinții. Care îşi critică prietenii pe la spate, dar tot în acelaşi cerc îi vezi( ce spuneam mai sus, interese)
Nu-mi plac oamenii care mint şi nu ştiu sa tina un secret. Nu contraza că astăzi numai esti in relatii bune cu omul care ti-a incredințat parți din viața lui, a avut încredere, cândva în tine. Iar omenia se vede cand nu-i mai eşti prieten.
Nu-mi plac oamenii care împraştie rautate gratis...( iar dacă prostia o accept, răutatea, niciodată) doar pentru ca ei sunt săraci sufleteşte!
Dar cel mai mult, nu-mi plac oamenii care nu sunt OAMENI."

-sursa- Autor-Iuliana Surdoiu-



Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 12 martie 2017

Viața este o înșiruire de drumuri...

"Viața este o înșiruire de drumuri, unele ușoare, altele dificile, unele șerpuite, altele drepte, unele luminoase, altele întunecate. Unele sunt alese de noi, pe altele suntem împinși de alții sau de destin.
Am pornit de multe ori pe cărări despre care știam unde vor duce, eram pregătit să merg în aceea direcție. De data asta însă nu. M-am trezit pe un drum pe care nu mi l-am dorit niciodată, un drum pe care nu se mai află nimeni, un drum care duce undeva dar nu am habar unde sau cât e de lung.
Îmi vine uneori să grăbesc pasul până la următoarea răspântie apoi să schimb direcția."

-sursa-Naivul-


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

sâmbătă, 11 martie 2017

Si totusi sunt norocoasa...

Important pentru un om este sa aiba o calatorie  prin viata,frumoasa si decenta...si dincolo de ea sa fie cu mintea deschisa si cu sufletul minunat. Si totusi sunt norocoasa...important este ca timpul mi-a filtrat prietenii,pot sa-i numar pe degete pe cei care imi sunt alaturi incat pot sa pun capul pe umarul lor atunci cand vreau sa plang sau sa rad de fericire...iar pentru cei care au ramas pe drum si care au uitat ca mi-au fost prieteni,sa nu fie surprinsi ca am uitat si eu la randul meu ca le-am fost prietena. Dar iata ca am mai invatat ceva...ca circuitul vietii se desfasoara fara sa intrebe pe nimeni si astfel doar prieteniile adevarate rezista timpului.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 9 martie 2017

Am invatat...

Am invatat ca oamenii fug adesea de singuratate de teama, dar ca de cele mai multe ori sfarsesc tot in bratele ei reci.
Am invatat ca bratele oamenilor iti tin de cald o perioada, dupa care trebuie sa iti folosesti propriile brate pentru a te imbratisa si a te incalzi.
Am invatat ca singuratatea nu e asa de crunta atunci cand simti tu nevoia sa stai in preajma ei. Sa-ti strigi durerile si sa te vindeci de ele. Dar atunci cand nu o vrei, e insuportabila.
Am invatat ca oamenii au nevoie de alti oameni pentru a zambi, pentru a simti ca traiesc, pentru a iubi, dar mi-am dat seama si ca trebuie sa aiba o tona de incredere in ei insisi.  Au existat momente in viata mea cand m-am simtit cumplit de singura. Cand aveam senzatia ca toata lumea mi-e impotriva si ca nu mai am nici un prieten, nici un suflet aproape. Dar au fost si momente cand in singuratatea camerei mele, am pus cap la cap ganduri, sentimente, trairi si am scos-o la capat. Singura. Si atunci m-am simtit puternica. Am fost mandra de mine desi eram cel mai vulnerabil om de pe pamant.



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 8 martie 2017

Pentru ca sunteti speciale...

Cate odata nici cuvintele nu sunt de ajuns sa ne aratam iubirea si respectul pentru fiinta care ne-a dat viata...mama...cea care traieste pentru totdeauna in inima noastra,in acel loc special pe care nu il ocupa nimeni. Mama este cea care ne-a indrumat pasii in lume si ne-a indrumat cu forta si bunatatea ei.
Astazi este o  zi  a zambetelor ...o zi in care nu  exista nici priviri incruntate...o zi in care fiecare suflet se elibereaza de incarcatura negativa si de toate suferintele...o zi in care fiecare suflet renaste. Asa as vrea eu ca ziua femeii sa fie in fiecare zi...o zi in care sa ne apreciem pe noi asa cum suntem...sa apreciem ceea ce ne-a oferit viata si sa incercam sa multiplicam resursele primite...sa apreciem viata si sa o iubim. Noi femeile suntem un univers de trairi...suntem in stare sa plangem o noapte intreaga iar dimineata sa pornim cu zambetul pe buze...suntem sensibile pentru ca ne emotioneaza tot ce este frumos...suntem dependente de dragoste , de vorbe frumoase si mangaieri. Suntem ingaduitoare ,iertatoare fata de cei ce ne pricinuiesc suferinta,pentru ca ne atasam de aceia pe care ii consideram deosebiti,pentru ca privim...vorbim si ascultam cu sufletul ,pe care-l asternem in palme si-l oferim chiar si acelora care nu stiu ce sa faca cu el...meritam sa fim inconjurate de oameni care ne respecta,care sa stie sa raspunda simtamintelor noastre,iar atunci cand se stiu nedemni de ele,sa aiba curajul de a se retrage fara a ne rani.Asadar,dragele mele,fie ca acesta zi de 8 Martie sa va aduca lumea la picioare...zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant...pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema ...pentru ca sunteti mai puternice si mai hotarate cand este vorba de cei dragi...pentru ca stiti sa spuneti o vorba buna atunci cand trebuie...si pentru ca sunteti speciale.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

marți, 7 martie 2017

Când eşti descurajat sau trist...

"Modul în care analizezi o situaţie este foarte important, pentru că modul în care analizezi o problemă te poate duce la eşec încă dinainte de-a începe.
Când eşti descurajat sau trist, încearcă să-ţi schimbi atitudinea negativă cu una pozitivă, şi-ai să vezi cum ţi se schimbă şi viaţa. Ţine minte, atitudinea ta faţă de o situaţie te poate ajuta să o schimbi - tu eşti cel care creează atmosfera pentru victorie sau înfrângere..."Franco Harris
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

luni, 6 martie 2017

Aminteşte-ţi ...

Aminteşte-ţi să spui “Te iubesc” partenerului şi persoanelor pe care le îndrăgeşti, dar mai ales să o spui din inimă.
O sărutare şi o îmbrăţişare vor alina durerea atunci când sunt sincere.
Aminteşte-ţi să-i ţii pe cei dragi de mână şi să preţuieşti acel moment pentru că într-o zi acea persoană nu va mai fi lângă tine.
Fă-ţi timp să iubeşti, fă-ţi timp să vorbeşti, fă-ţi timp să împărtăşeşti gândurile preţioase pe care le ai."Octavian Paler
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

duminică, 5 martie 2017

Priveşte-l râzând...

În fiecare zi întâlneşti oameni, dar nu îi judeca, nu fi superficial! Dacă nu ai răbdare să arunci o privire în sufletului fiecărui om pe care îl întâlneşti şi dacă vrei să ajungi să îl cunoşti cu adevărat, atunci nu încerca să analizezi felul în care tace când e supărat, felul în care vorbeşte sau plânge... Priveşte-l râzând! Un om care râde din tot sufletul nu este altceva decât un om bun.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

vineri, 3 martie 2017

Adevărul costă scump...

"Adevărul costă scump. E un lux şi unii nu şi-l permit. Aşa că e mai uşor să mintă. Vor adevărul, dar nu le place sunetul lui. Uneori e un clinchet ce te înfioară sau te răcoreşte. O minciună mai are nevoie de încă două, cel puţin, ca să o acopere pe prima şi tot aşa. Un lanț greu ce înfășoară inimi mici și reci. Pot să spun ce vrei să auzi, dar pot să spun şi ceea ce simt, cred. "

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

joi, 2 martie 2017

E posibil...

E posibil să nu învăţăm niciodată să lăsăm totul în urmă. Ne impunem să facem asta, dar într-un moment de slăbiciune dăm fuga înapoi. Poate că teama de necunoscut, nesiguranţa ne împinge să facem cale întoarsă pe drumurile deja ştiute. Şi poate că uneori e bine să o facem. Să ne întoarcem acolo unde am lăsat părţi din noi. Uneori pentru a le recupera, alteori pentru a găsi răspunsuri la întrebări care ne consumă emoţional, pentru a accepta fapte şi pentru a ierta greşeli. Pentru a ne împăca propriul suflet....
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

miercuri, 1 martie 2017

Cel mai important esti tu! ...

Adeseori permitem oamenilor din jurul nostru sa ne spuna ca nu suntem buni, sa ne induca idea ca am fi mai prejos decat valoarea noastra reala. Nu ii mai lasati sa va controleze viata! Cel mai important esti tu! Astfel sa il poti ajuta si pe cel de langa tine!Nu putem trăi fericiți întotdeauna, dar putem să fim fericiți că trăim!Fiecare om are în el "întuneric și lumină", contează doar partea cu care alege să trăiască.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.