Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 aprilie 2013

Viata a gonit pe langa tine...

"Am aproape 100 de ani; imi astept sfarsitul si ma gandesc la inceput. Sunt lucruri despre care trebuie sa-ti spun, dar m-ai asculta daca ti-as povesti cat de repede trece timpul? Stiu ca nu-ti poti imagina asta. Totusi, iti pot spune ca te vei trezi intr-o zi si vei afla ca viata a gonit pe langa tine cu o viteza imposibila si nemiloasa. Momentele cele mai intense iti vor parea ca s-au intamplat abia ieri si nimic n-a sters durerea si placerea, intensitatea neinchipuita a dragostei si exaltarea fericirii,intunericul sumbru al pasiunilor neimpartasite, ori neexprimate, ori nerezolvate. Imbatranesti si iti dai seama ca nu există raspunsuri, ci doar povesti..."-Meg Rosoff, What I Was.
Cat de adevarate sunt  aceste fraze...si cand te gandesti ca fiecare om care a trecut prin viata noastra, ramane acolo in suflet pe vesnicie,chiar de se intampla sa nu mai fie fizic langa noi ramane undeva in noi, prin faptele ce le-a facut, prin vorbele ce le-a spus, bune sau rele... prin ceea ce a contribuit la fiinta noastra.Ideea de a pierde pe cineva drag este naucitoare,chiar daca la un moment dat iti spui ca trebuie sa fi puternic...si oricat de puternic ai fi si vei avea multi oameni in jur,durerea este tot durere pentru ca niciodata nu esti pregatit  sa te impaci cu acesta pierdere.

 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. suntem tare neputincioşi în faţa sorţii..iar anii sunt nemiloşi cu noi..de moarte ce pot să mai spun..din păcate nimeni nu scapă de astfel de perioade cât trăim..de aceea parafrazez şi eu o mare actriţă care spunea că "este absolut necesar să ne obişnuim cu moartea"..sigur,uşor a spune,mai greu a şi aplica teoria..
    îţi doresc să ajungi la 100 de ani,alături de cei dragi fără să fii nevoită să suporţi durerea din suflet care este de nedescris şi de nespus..cel puţin eu aşa o percep la momentul acesta...
    te îmbrăţişez cu tot dragul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, durerea e tot durere si doare foarte mult.

    RăspundețiȘtergere