Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 octombrie 2010

Lumea copiilor.

http://www.youtube.com/watch?v=CkscL-9XlVg
Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e Dragoste."Poze 3 din 5 - copii - danielafina1Poate cea mai puternica arma impotriva rautatilor adanc inradacinate in inimile oamenilor este copilaria.Inocenta care insoteste aceasta varsta surprinde mereu prin suras si candoare.In sufletul unui copil e atat de multa speranta si dragoste incat ranindu-l i-ai omori surasul.Ziceti voi k nu e tare!Copii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor.Isi zidesc fericirea pe visuri iar povestile in care binele invinge raul fac parte din realitatea lor.E atat de greu sa ajungi la sufletul unui copil insa e o aventura care merita intradevar traita.Copii detecteaza artificialitatea,minciuna si egoismul,oricat de mult ai incerca sa-ti mas
Copilul, o fiinţă plină de candoare care printr-un lucru atât de simplu ca zâmbetul poate să te induioşeze şi să te determine să îi zâmbeşti înapoi ,este o floare rară într-un ţinut arid.Un zâmbet care flutură pe buzele unui copil care doarme pare a fi conceput de o raza palidă de lună care a atins culmea unui nor plumburiu pe cale să se evapore, iar apoi zâmbetul a apărut a doua zi in reveria zorilor de zi în care roua domnea stăpânitoare aruncând scânteiri de cristal. Un suflet tânăr ca cel al unui copil este ca o pasăre care doreşte să îşi ia zborul.Egalitatea între copii ar trebui să reprezinte un mod de viaţă existent, nu doar o concepţie care pare imposibil de atins din cauza unor lucruri minore care în ochii unora iau proporţii colosale.Culoarea pielii nu poate să determine şi culoarea sufletului, deoarece este unică şi reprezintă un cufăr cu comori nepreţuite care zace in adâncul inimii fiecăruia.Copii - Suparat foc!!!Aş vrea ca oamenii să fie mai buni unii cu ceilalţi,mai grijulii si să iubeasca mult copiii.Toti suntem copii,indiferent dacă suntem bogaţi sau săraci,români sau de alte naţionalităţi,frumoşi sau nu,cuminţi sau mai zburdalnici,deştepţi sau nu.Toti avem aceleaşi necesitati dar şi îndatoriri.

Mi-am dat seama ce bine e să ai un cămin ,să nu-ţi lipsească nimic,să ai ambii părinţi care să se preocupe să-ţi facă viata si mai ales copilaria cât mai fericită.Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce sunt,părintilor mei si pentru ceea ce fac si au facut pentru mine şi profesorilor mei pentru învăţătură.Închei aceste gânduri adresate tuturor,mari sau mici,spunând că aş dori o lume mai bună,în care toţi copii să se poată bucura de o viaţă fericită.Să medităm şi să găsim cu toţi o rezolvare.
Inchei in acelasi stil  cu Trebuie sa traiesc.
gabriella.

Un comentariu: