Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Dar parca uneori strica...

Am ajuns sa traim intr-o lume a vitezei si a informatiei...suntem pur si simplu asaltati si bombardati de ea incat vrem nu vrem trebuie sa o procesam...cateodata parca nici nu mai intelegem nimic. Spun acest lucru pentru ca toti ne dam cu parerea cand cineva trece printr-o perioada mai grea...sigur poate nu constient o facem...dar ii dam mai multa informatie. Nu spun ca nu este bine sa fi informat tot timpul...dar parca uneori strica. Poate ca in astfel de situatii ar trebui sa  oferim lucruri pentru suflet...care sa-i hraneasca pe acei oameni ...pentru ca un om hranit sufleteste se poate ridica mai repede...este un om care prinde puteri si poate infrunta viata mai departe. Din punctul meu de vedere, omul puternic este acela care, dupa ce a fost ranit sau dezamagit, isi da timp sa isi planga suferinta, nici prea mult, nici prea putin... isi sterge apoi lacrimile, invata ceva din ce i s-a intamplat...se ridica si merge inainte.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

  1. Este adevarat , cel mai utilizata informatie este internetul care nu mereu ne ajuta si ne informeaza in totalitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. corect!..aşa spun şi eu ,viaţa-i deal şi vale..urcăm,coborâm,uneori ne este greu,alteori uşor,dar asta-i soarta noastră şi trebuie să o urmăm..că unii par mai luptători decât alţii poate este o părere..toţi luptăm să supravieţuim în felul nostru..offf..misterul ăsta al vieţii!..
    o duminică frumoasă să ai Gabriella şi plină de lumină şi linişte sufletească!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. se poate sa strice!
    imi place ce ai scris.
    o zi frumoasa, gabriella >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi este de folos internetul, dar si mai de folos cand cineva vine in vizita la mine(ceea ce se intampla extrem de rar), sau imi da un telefon, atunci parca prind aripi. Oricum, netul e mai bun decat nimic. O zi minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarat,uneori internetul nu ne ajuta.:-??

    RăspundețiȘtergere
  6. Rafael Secret...mie de exemplu imi place sa ma informez...cand eram bolnava cautam orice pe internet cu riscul de a ma speria...dar altii nu sunt asa...

    RăspundețiȘtergere
  7. £avi H. ...multumesc frumos...la fel si tu sa ai toate zilele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Robert Nicolaescu ...asa este,o vita.un telefon sunt mult mai benefice ptr noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ryanna...da...asa este...un om puternic stie să se scuture de greutăți, le ia pe rând... are răbdare... uneori e surd, când simte că nu mai poate... plânge, o ia de la capăt, cu răbdare și perseverență.

    RăspundețiȘtergere
  10. ©Ramonaa ‹з ...am incercat sa vorbesc de omul puternic ca fiind omul ala inteligent si intelept care sa stie unde sa se opreasca cu suferinta si care, din cauza unei dezamagiri sau un necaz in viata, sa nu anuleze dreptul la vreo sansa unui nou om in viata lui.

    RăspundețiȘtergere