Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 ianuarie 2012

Stiu doar atat ...

Astazi am sa incep anul cu ...cuvantul fericire..un cuvant pretios pentru noi toti...pentru ca  oamenii buni au intotdeauna parte de fericire...nu acelasi lucru pot spune despre acei oameni care au un suflet urat si am sa le gasesc o scuza puerila,sunt asa pentru ca fericirea altora ii determina sa fie rai si urati.  Eu cred ca fericirea este multumirea sufleteasca a fiecaruia dintre noi...implinirea si satisfactia ca ai trecut peste obstacolele vietii...fericirea vine din lucruri marunte...si vreau sa cred ca fiecare zi din viata face parte din fericire...si anume cea de a trai. Stiu doar atat ...cu fericirea ne nastem toti,dar pe masura ce trec anii scara fericirii nu mai are toate treptele...incep sa lipseasca una cate una in timp ce trec anii...doar de noi depinde  cum refacem treptele...pentru ca puterea de a fi fericit exista in noi...trebuie doar sa alegi sa fi fericit...sa te bucuri de ceea ce ai...de ceea ce esti.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. doresc ca in acest an sa ai parte de mai multa fericire decat in 2011 si de mai putina decat in 2013 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa traiesc ca sa vad frumusetea lasata de Dumnezeu.
    Frumoasa postare :* !

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabi,
    în primul rând "LA MULŢI ANI!"..legat de fericire..desigur cu timpul altfel percepi fericirea..de regulă liniştea sufletească,echilibrul este o fericire pe care ne-o dorim..dispar ambiţiile,vedem viaţa cu alţi ochi..dar chiar şi aşa,eu îţi doresc să ai parte permanentă de fericirea pe care ţi-o doreşti şi să te bucuri de împlinirea a tot ce gândeşti...
    te îmbrăţişez cu sufletul!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multmesc pentru comentarii si va doresc din suflet in acest an numai realizari , multa sanatate si bucurii.La multi ani.

    RăspundețiȘtergere