Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 ianuarie 2012

Stiu,este ceva ciudat...

Traim intr-o lume prea rea ca sa fim sclavii oricui...am ajuns sa cred ca sunt niste vremuri prea rele  pentru niste oameni prea buni...am invatat cate ceva in viata asta caci cateodata poate fi si mai rau,alta data mai bine,dar am inteles ca toti trecem prin urcusuri si coborasuri. Eu din viata mea nu am facut propiul meu joc...unde a trebuit sa fac sacrificii,am facut...dar si eu am fost  cea careia i sau facut sacrificii...dar acum joc dupa propiile mele reguli fara sa ma afecteze atat de mult. Sunt ca uriasul care joaca sah pe o tabla uriasa...care ii muta pe fiecare dupa propiile reguli...iar cu piesele care ma incurca le dau la o parte si continui jocul...stiu,este ceva ciudat,dar se pare ca numai asa poti sa supravietuiesti...caci este o lectie pe care o vedem fiecare la tot pasul.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. E bine sa joci dupa propriile reguli. Multe amintiri mi se invalmasesc acum, multumita tie:). Eu am fost numai pion... de rezerva:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Robert Nicolaescu...imi pare bine ca ti-am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  3. viata este un fel de joc de sah, fiecare mutare pe care o faci ii afecteaza pe cei din jur ( uite cum am ajuns sa zic vorbele unui prieten) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. £αvi...o alta diferenta este ca in sah, ai voie sa faci o singura mutare ,apoi trebuie sa iti astepti adversarul sa mute si care are voie sa faca tot o singura mutare...in viata, "adversarul" nostru face mai multe mutari decat putem duce noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai mare dreptate ! Chiar mi-ai dat ceva de gandit :-?.Multumesc >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe avem de învățat...
    Aveți un premiu de apreciere, la mine pe blog..
    Pupici și îmbrățișări călduroase! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sara...multumesc frumos ptr premiu, Cat despre sora ta Miriam nu pot decat sa-i urez cat mai multe postari frumose...de fapt am citit ceva si pot sa spun ca scrie foarte frumos...am adaugat-o cu placere in lista mea .Te imbratisez cu mult drag ...urmaresc evolutia Alexandrei si ma bucur ca este in sanul familiei.

    RăspundețiȘtergere