Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 iulie 2012

La fel si ei iubesc...

Am ramas inmarmurita cand am vazut acest videoclip...cata ambitie...cata dorinta de a face ceva ca un om sanatos!  Pentru mine, persoanele cu dizabilitati sunt niste oameni speciali...cel putin asa ii vad eu...sunt acele persoane care-si depasesc limitele in fiecare zi si cred ca societatea trebuie sa-si schimbe mentalitatea fata de aceste persoane pentru ca  ele nu sunt cu nimic mai prejos fata de noi oamenii normali. La fel si ei iubesc,la fel si ei  sufera , poate mai mult decat un om intreg incat isi doresc sa fie acceptati si vazuti in mod normal de catre noi toti. Am toata intelegerea si dragostea pentru aceste persoane si doresc din tot sufletul sa fie ajutate de stat.  In Romania desi ai handicap accentuat, anual esti chemat la comisie...sigur ,nu te mai poti recupera ci dimpotriva mai acumulezi si alte boli,iar pensia iti este calculata in functie de anii munciti fiind inapt de munca. Oare cei care fac aceste legi s-au gandit si la acest aspect!. Nu cred...sunt prea preocupati acum cu plagiate si lupte politice. Adevaratii bolnavi cu handicap nu beneficiaza de drepturi asa cum ar trebui intr-o tara normala...dar ei stiu sa fie oameni,stiu sa sa vorbeasca frumos,sa zambeasca si sa se bucure de zilele care le mai traiesc.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. An de an se adauga analize, nu te intreaba nimeni daca ai din ce le plati. Ai familie, ai copiii? Pentru ei nu conteaza. Sa strang 160.000euro pentru operatie e un vis intr-o tara unde oamenii sanatosi abia se intretin. Ma bucur mult ca ai scapat de boala. Apreciez ca nu ii uiti pe cei de jos.
    Multa sanatate si fericire iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Robert Nicolaescu...ai perfecta dreptate,se pare ca stapanul Stat la care toti l-am creditat din prima zi in campul muncii,se pare ca nu mai are nici un cuvant de spus...pe toti ne arunca ca pe niste masele stricate. Stiu ce inseamna sa-ti cumperi medeicamente in fiecare luna,sa mergi la medic ptr investigatii medicale...stiu toate aceste aspecte...stiu cat costa! Asa este ,am scapat de boala ,dar sa nu ma intrebi cat am cheltuit!

    RăspundețiȘtergere