Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 iulie 2012

Sunt tot eu...

  
M-am intrebat de multe ori de ce destinul fiecaruia dintre noi este asa de complicat ! Cateodata parca prea complicat pentru o viata de om...dar indiferent cum ar fi, noi ca oameni trebuie sa luptam pentru a merge mai departe. Viata in general nu te intreaba cand dai de un necaz...nu tine cont  cand ti se intampla ceva...nu tine cont ca tu ai sufletul zdrobit de durere iar in jurul tau soarele rasare si oamenii merg nestingheriti pe strada. Acest lucru l-am simtit pe pielea mea acum patru ani cand m-i sa dat acea veste  dura ca am cancer. Am primit aceasta veste fara un preaviz de la viata iar atunci am simtit ca totul va lua sfarsit.  Sigur in acele momente  ma straduiam sa-mi ascund lacrimile ...ma durea efectiv sufletul pentru ca traiam intr-o incertitudine, nu-mi placea sa fiu compatimita si totusi oamenii o faceau.  De atunci am inteles ca viata nu m-a intrebat  si nu ma va intreba niciodata cand vrea sa schimbe ceva...sau trebuie sa fie ceva...ea efectiv m-a schimbat de nenumarate ori,dar cu toate astea viata mea este  numai a mea, am invatat ca este numai una ...stiu ca o alta nu voi primi,iar eu cu toate schimbarile in viata mea pot spune ca sunt tot eu...adica acel om care iubeste viata.
   
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Ştiu că este un nonsesns sa te laud, iar de compătimire nici atat nu vorbesc.
    Spun doar că eşti o persoană puternică, iar asta reiese din faptul că ai vorbit despre asta.
    Viaţa nu întreabă, nu cere aprobări,nu are nevoie de aviz. Te izbeşte atunci când te aştepţi cel mai puţin. Şi doare, dar trebuie să trecem peste.

    Te pup,
    Rebeca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rebeca C. ...asa este exact cum ai spus tu "Te izbeşte atunci când te aştepţi cel mai puţin. Şi doare, dar trebuie să trecem peste. "

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai grija la dialogul interior ...Dezvolta-ti imaginatia si surprinde-te cand atentia ta nu este pe gandurile constructive ...Niciodata sa nu faci cuib in mintea ta gandurilor negative ,dandu-le atentie ...Amana-le pe maine ,spune-le ca nu ai timp de ele astazi...si ele vor pleca . Am gasit poate nu intamplator linkul de mai jos referitor la faptul ca ...cancerul este de fapt o holograma...
    http://www.youtube.com/watch?v=zS54C5G0LJo
    Fiind studenta la medicina ,medicul de la interne ne-a marturisit despre un caz ,pe care l-au ascuns in arhiva, pentru ca stiinta nu il poate explica ...Un pacient avea cancer de plamani ,diagnostic stabilit dupa analize si filme Roentgen .L-au externat spunandu-i ca nu mai au ce-i face...Acesta s-a intors la spital dupa aproximativ 6 luni sa-si reia analizele ,fiind perfect sanatos ...Atunci a marturisit ca el este acela care care in urma cu cateva luni era externat pentru diagnosticul de cancer pulmonar ...Bineinteles ca medicii nu au crezut si au cautat si apoi au comparat filmele si analizele anterioare cu cele actuale ,si tot nu au inteles ...Atunci ,l-au intrebat pe pacient cum a reusit ? Raspunsul a fost urmatorul ..."Ce credeti ca eu mor cand imi spuneti voi medicii ? "Hm...vointa puternica unita cu imaginatia reusitei face ca imposibilul sa devina posibil ...Pacientul si-a schimbat decat stilul de viata si isi spunea permanent ca el deja si-a inceput procesul de regenerare si era foarte recunoscator ...Nu se considera deloc bolnav ...Dupa cum bine stii ,din pacate preotii traiesc din pacatele oamenilor ,iar medicii traiesc din boala pacientilor ...Si una si alta sunt iluzii ,dupa cum si unii si altii sunt incercari pentru a lua hotararea de a gandi liber si a fi tu insuti ...Fii numai sincera cu tine si vei putea sa iesi din programul care este ca o "perdea "pe ochii tai spirituali ,singurii care stiu totul despre tine ...Toti afla acest lucru dupa moarte ,cand este prea tarziu ...Interesant si scopul tau aici ,in trup este sa te descoperi inainte ca sufletul sa plece...Si el oricum isi gaseste o cale sa pleace cand nu mai experimenteaza bucuria si entuziasmul.Dar poate ca prefera inaltarea cu tot cu trup ...pentru ca meriti ! Vindeca-ti credintele si urmeaza-ti bucuria si entuziasmul,recompensele nu vor intarzia sa apara ...Nu uita,credintele se formeaza prin repetare ...Ai grija ce iti repeti si fii atenta la ce iti repeta altii...Daca te nasteai intr-o familie din Iran ,ce credinte aveai acum ? Prin repetare mintea ne este programata subtil... Mult spor la munca de deprogramare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Medic...multumesc frumos pentru sfaturi, a fost o placere sa parcurg comentariul tau.Am urmarit cu placere si interes videoclipul de pe youtube.Multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Gabriella ,eu cred ca rezonam destul de aproape...de aceea iti trimit sa asculti o melodie care mie imi place mult ...mai ales refrenul si deseori o reascult .Am vazut stilul tau de pe blog si imi place mult ca esti un suflet deschis...doar sa ai grija cu ce persoane alegi sa interactionezi.Inconjoara-te pe cat posibil de persoane optimiste si entuziaste... Refren :" Ai incredere in tine ....Cauta mereu libertatea din adancul sufletului tau .
    Vei simti ca deodata... poarta s-a deschis ...Bucuria si implinirea nu mai sunt un vis !..."
    http://www.dailymotion.com/video/xb4n98_oana-sarbu-canta-si-danseaza_music?start=5#.UN5TwqwRSf0
    Avand in vedere ca “Nu exista pe lume un exces mai frumos decat excesul de recunostinta.” (La Bruyere )nu ar trebui sa generalizam zicala "Ce este prea mult strica ",nu ? Astfel si eu iti multumesc pentru confirmare si ma bucur cand...te bucuri ,pentru ca stiu ca ,daca bucuria "curge" de la una la alta ...ea ramane pura ,la fel ca apa curgatoare ... De cand m-am nascut si am inspirat prima portie de oxigen ,observ ca se incearca din rasputeri sa se opreasca si chiar sa se anihileze aceasta energie a bucuriei ...Pe aceasta planeta parca nefericirea si suferinta ar fi obligatorii prin "Lege ",iar bucuria ar fi infractiune ...Devenind constienti de aceasta bucurie ,si reusind fiecare individual sa pastram aprinsa in noi "flacara "ei ,aceasta va circula in noi si intre noi ...Copiii se nasc cu "cisternele" pline cu bucurie ,si deja dupa 30-35 ani cei mai multi raman decat cu o sticluta ...si uite asa incepe procesul de imbatranire ,pentru ca Viata este legata de bucurie si Adevar...Una dintre cugetarile lui Nicolae Iorga spune:"Vei fi cu atat mai fericit ,cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost."Hm...copilul din noi este simbolul bucuriei pure ,nu crezi?Ai grija deci de copilul din tine! Si nu neglija sa observi si copiii ca fiinte , de cate ori ai ocazia ...Deseori interactionez si eu cu unii dintre ei prin oras si imi place sa le pun diverse intrebari pentru ca le admir simplitatea si spontaneitatea lor.Recunosc ca am invatat multe de la ei ... Vorbim in "episodul urmator "pe aceasta tema ,pentru ca nu-mi ajunge noaptea aceasta ...Asta este lumea copiilor si cea a bucuriei ma fascineaza si ma energizeaza .Cheia este la ei...si in noi ...
    Week-end linistit iti doresc ,Korina

    RăspundețiȘtergere