Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 martie 2013

La multi ani mama mea draga...

Astazi trebuie sa zambesti si sa fi fericita pentru ca este o zi speciala. Mama mea draga,pentru mine esti cel mai minunat si sincer  suflet ...cea mai dulce voce...si mai mandra floare de pe acest pamant. Multumesc mami pentru toate sfaturile frumoase si bune pe care m-i le-ai dat...multumesc pentru felul cum m-ai invatat sa ma comport in societate si cum sa fac fata obstacolelor din viata. Azi este ziua ta si iti doresc din tot sufletul multa sanatate si sa te tina Dumnezeu cat mai mult aproape de noi. Pentru mine esti ingerul meu pazitor care continua sa ma sfatuiasca tot timpul,esti cea care imi pune  la dispozitie un umar pe care sa plang ori de cate ori mi-e sufletul greu. Pot spune ca sunt o norocoasa ca esti mama mea...multumesc frumos pentru toate sacrificiile facute,pentru cuvintele frumoase si pline de intelepciune pe care le-am primit de fiecare data atunci cand am avut nevoie...multumesc mama pentru zambetul frumos si cald. Te iubesc mama mea si iti spun din suflet LA MULTI ANI  si mai stiu ca sti si tu acest lucru ca pentru mine esti candela aprinsa a vietii mele care nu se stinge niciodata si care lumineaza si ma vegheaza tot timpul.La multi ani...scumpa mea mama!.
   
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa si emotionanta declaratie de dragoste pentru mama. Sa-ti traiasca Gabito si s-o tina D-zeu mult timp sanatoasa.Bravo tie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim...multumesc frumos doamna S.I. Sa dea Dumnezeu sa ne tina sanatoase si langa noi toate mamele de pe pamant.Va doresc o primavara frumoasa si un sincer La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa declaratia , bravo !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa dedicatie maine este ziua mamei mele si ea este peste strainatate si io voi trimite ei,multumesc frumos pentru un mesaj atat de frumos mamei...

    RăspundețiȘtergere