Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 ianuarie 2018

Este periculos sa pierzi timp scump pe oameni ieftini....


Oamenilor le este greu sa se indeparteze de alti oameni cu care au impartasit expriente, emotii, zambete. De asemenea, oamenilor le este greu sa nu mai fie prizonierii obiectelor si a amintirilor. Astfel, irosim timp pretios gandindu-ne prea mult si hranindu-ne cu idei si clipe de mult apuse.
In viata ta este durere si suferinta, pune punct, nu virgula. Nu te mai intoarce de unde ai plecat, mergi mai departe. Nu e benefic sa stai in preajma unei persoane doar din obisnuita, nu vei face altceva decat sa te dezamagesti si amagesti.
Priveste lucrurile clare, duhovniceste.
Ma ghidez dupa principiul ca dragostea cu de-a sila nu se poate. Semnele iubiri nu se cersesc acolo unde nu este initiativa. Aceste vorbe au un inteles adanc. Trebuie sa ne recunoastem noi insine in primul rand noua ca ne amagim, sa vrem sa ne indepartam de funia care ne tine captivi de un  loc sau de  inima unei persoane care nu ne inalta si ne doboara. Sa nu uitam ca suntem datori sa-l eliberam si pe celalalt din inchisoarea in care am intrat.
Cred ca unul dintre cele mai grele lucruri in viata au fost si vor fi cu siguranta momentele in care trebuie sa punem punct. Nu este usor sa ne luam la revedere  in gara de la iubitul care pleaca, nu este usor sa iti iei ramas bun de la o persoana aflata in ceasul mortii, nimic nu este usor. Nu ma indoiesc ca si tu, la un moment dat ti-ai luat ramas bun de la o prietenie, de la o relatie, si cand spun relatie ma refer la tot ce poate cuprinde acest termen.
Sa stii sa pui punct in loc de virgula, este o arta.
Nu mai insista sa petreci timp cu persoane care nu iti aduc niciun aport in viata ta, vei ajunge sa te pierzi pe tine inainte sa pierzi persoana din fata ta.
Oamenii care nu au nimic in comun cu tine si au satisfacerea de a te face sa te simti in permanenta prost sunt ce-i mai periculosi oameni. Elibereaza-te!Nu confunda amabilitatea si generozitatea cu bataia de joc. Nu accepta compania unui om care nu face altceva decat sa te traga in jos. Esti mai mult de atat, esti mai mult decat ti-au zis medicii, psihologii, esti mai mult decat ti se ofera.
Este periculos cand acceptam in viata noastra oameni care se intorc la noi la fel de usor cum se intorc in gara. Am pierdut primul tren, il iau pe urmatorul-Plec cand vreau si cum vreau din viata ta, ma intorc cand pot si cand vreau, iar tu esti trenul meu…ma duci spre scopul si moftul care doresc sa-l ating.
Rupe raul din radacina. Pune punct in loc de virgula, mergi mai departe.
Parintele Constantin Necula spune ca atunci cand mancam reprezinta un semn ca mergem mai departe. Dupa inmormantare, oamenii se aduna si mananca. De ce mananca? Mananca pentru ca merg mai departe.  Unii oameni  atunci cand sunt tristi nu mananca zile intregi, iar cand le trece supararea isi revin, mananca si isi vad de treaba. Faptul ca mananca este o bucurie pentru el, pentru mama care il priveste, este o bucurie ca in sfarsit merge mai departe!
Fa-ti bucuria aceasta, ai nevoie de aceasta bucurie. Mergi mai departe, pune punct in loc de virgula, de fiecare data cand ai ocazia, fara sa cartesti.
-sursa http://danieladinciocolata.loon.ro/este-periculos-sa-pierzi-timp-scump-pe-oameni-ieftini/


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu