Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 iunie 2019

Dacă ar exista magazine cu sentimente...

Dacă ar exista magazine cu sentimente, atunci când ar lipsi sufletului nostru ceva, am merge să luăm o porție mică de speranță, sau o porție dublă de încredere în sine, sau o îmbrățișare, două, trei... sau o bucățică de fericire, sau o mână de bucurie... Plata s-ar face cu sentimente la schimb, adică lași ceva ce ai în suflet, o doză de îngăduință, un săculeț de iertare, o cutie mare cu iubire...
Există aceste magazine... în sufletul nostru. De aceea ne plimbăm prin suflete unii la alții! Există chiar și aici hoți, de sentimente! Dar, chiar de fură zâmbetul, încrederea, ce au furat poate înflori în ceva frumos în sufletul lor și poate, cândva, vor ști să-l dăruiască. Mai sunt acei oameni minunați care vin doar pentru a dărui, de drag, pur și simplu, fără a aștepta nimic în schimb!
Dumnezeu așa a ales pentru noi, să putem lua sentimente doar unii de la alții, de niciunde altundeva... Astfel să înțelegem că avem o nevoie frumoasă unii de alții, că putem să trăim frumos unii cu alții, că ne completăm frumos unii pe alții !


-sursa-Gânduri printre rânduri
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu