Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Flori de liliac.

http://www.youtube.com/watch?v=aP7iFAR5XGU
http://www.youtube.com/watch?v=RaG-pniUMQk&feature=player_embedded


flori de liliac -




Cui nu-i plac florile??...cred ca nu este persoana care sa nu fie sensibilizata...de aspectul sau mirosul unei flori...mie imi place liliacul, iasomia,trandafirii si florile de camp.Imi place sa primesc flori pentru ca insufletesc locul unde le asez si daca miros si frumos, totul devine prospetime si puritate, parca renaste camera chiar daca ele sunt pe moarte.Este interesant sa stii semnificatia florilor. Sa stii atunci cand daruiesti sau primesti o floare sau un buchet de flori, doar sa-l privesti si doar sa “citesti” limbajul comunicat de acestea. Nu numai numarul florilor primite sau daruite, nu numai tipul de floare sau culoarea acestuia semnifica ceva, dar conteaza sa stii cum trebuie sa primesti un buchet de flori. Conteaza cu ce mana il accepti. Astfel mana dreapta semnifica un raspuns pozitiv, iar cea stanga reprezinta un refuz. Ar fi bine sa stii ca si inclinarea florilor semnifica ceva, indreptat spre stanga semnifica „tu”, iar spre dreapta „eu”.
semnificatia-florilor_flori-zodiiIata florile reprezentative pentru fiecare dintre noi, in functie de luna nasterii:
- Pentru luna ianuarie, florile reprezentative sunt garoafele.
- Pentru cei nascuti in februarie, martie, aprilie, mai si iunie, florile reprezentative sunt violetele, narcisele, margaretele, margaritarele si trandafirii.
- Pentru cei nascuti intre lunile iulie si decembrie, florile reprezentative sunt nemtisor, gladiolele, ochiul boului, calendulele sau crizantemele.
Daca iubesti viata,orice floare este minunata.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. I enjoy what you guys are usually up too.

    This type of clever work and coverage! Keep up the good works guys I've added you guys to
    blogroll.

    my page; nhạc edm gây nghiện nhạc edm gây nghiện 2017

    RăspundețiȘtergere