Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 octombrie 2010

Prof.dr.Gabriel Banceanu - Spital Polizu Bucuresti.

Datorita acestui medic traiesc...
Prof.dr.Gabriel Banceanu - Mat Polizu
Prof. dr. Gabriel Banceanu – medic primar obstetrica-ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, gineco-oncologie, ecografie in obstetrica si ginecologie.
Compania GlaxoSmithKline (GSK) a lansat, luni, vaccinul Cervarix impotriva cancerului de col uterin. Acest vaccin a fost lansat in toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene si este indicat pentru preventia leziunilor cervicale precanceroase de grad inalt (neoplazie cervicala intraepiteliana de grad II si III) si a cancerului de col uterin determinat de Papillomavirus Uman (HPV), tipurile 16 si 18. Potrivit studiilor de specialitate, cancerul de col uterin este a doua cauza de deces la femei. Anual, in intreaga lume se inregistreaza peste 270.000 de decese ca urmare a acestei forme de cancer. Boala apare cand infectia cu HPV devine persistenta si progreseaza spre cancer.Vicepresedintele Societatii de Ginecologie si Obstetrica din Romania, prof. dr. Gabriel Banceanu, a subliniat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca acest tip de cancer se situeaza pe primul loc in Romania. El a mai mentionat ca anual mor din cauza acestei forme de cancer 2.000 de femei si apar 3.500-4.000 de cazuri noi, carora li se adauga cele 35.000 de cazuri aflate in evidente in tara noastra.Prof. dr. Gabriel Banceanu a precizat ca aceasta forma de afectiune se poate determina din timp pentru ca poate fi usor vizualizata si explorata printr-un examen care ar trebui facut de toate femeile, examenul Papanicolau. Varsta de aparitie a acestei forme de cancer a scazut foarte mult la grupa de varsta 25-40 de ani, varful ramanand intre 45 si 55 de ani, iar acest varf s-a deplasat spre grupa 25-40 de ani cu 20 la suta in ultimii ani. Referindu-se la vaccinul lanst, prof. dr. Gabriel Banceanu a mentionat ca acesta trateaza tulpinile 16 si 18 ale HPV care sunt responsabile de 75-80 la suta din cancerele de col uterin.
premiera la maternitatea POLIZU
Cred insa ,din tot sufletul ca Dumnezeu a vrut ca eu sa ajung pacienta Domnului Profesor Gabriel Banceanu de la spitalul Polizu! Datorita profesionalismului si sufletului sau deosebit ,eu acum traiesc.Toate complicatiile posibile au fost prevazute si tratate exemplar!
Cred ca oriunde in lume cazul meu, si evolutia lui ar fi considerate ca un succes medical deplin.

Dumnezeu sa va rasplateasca pentru binele pe care il faceti in fiecare zi, nimic din lumea asta nu ar fi de-ajuns.Oameni dedicati, pasionati, salvatori exista peste tot in lumea asta, important e sa-i intalnim atunci cand avem mare nevoie de ei. Desi am fost diagnosticata de cancer de corp uterin,datorita acestui om traiesc care a stiut sa-si faca meseria.

Multumesc inca odata Domnule Profesor!
http://www.youtube.com/watch?v=CuC36uTF6ZE       Traiesc-cintat de Angela Similea.

http://i961.photobucket.com/albums/ae98/danylaurab/r.gif  flori
http://www.youtube.com/watch?v=rXUKKZOusFo  valsul trandafirilor
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.


Anul acesta pe 13 iulie 2010, la maternitatea Polizu din Bucuresti, a fost implementat conceptul “SALON UNIC DE NASTERE”. Este vorba de o noua abordare in managementul nasterii fiziologice ce inlocuieste vechiul concept de “sala de pre-travaliu si sala de de expulzie / nastere”. Acestea sunt inlocuite de o rezerva cu un inalt grad de echipare tehnica,  in care au loc sucesiv TRAVALIUL, NASTEREA, si RECUPERAREA tinerei mame.

Un comentariu:

  1. Dumnezeu sa-l rasplateasca pe domnul profesor BANCEANU GABRIEL pentru binele pe care il face in fiecare zi.Un mare OM si un profesionist desavarsit.Am fost pacienta dumnealui si nu e zi in care sa nu-i multumesc pentru profesionalismul cu care si-a facut meseria.Multumesc DOMNULE PROFESOR!

    RăspundețiȘtergere