Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 iunie 2011

Am ridicat in jurul meu un zid....

  

Am ridicat in jurul meu un zid....care sa ma protejeze de suferinta...si acest zid a crescut si tot a crescut...pina mi-am dat seama ca aproape m-am izolat de toate...acum incerc sa ma eliberez si sa ies la lumina...pentru ca realitatea este alta si citeodata ma copleseste. Imi place sa vad in jurul meu oameni fericiti...sanatosi...si atunci ma simt si eu bine.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Când mă gândesc câte ziduri am ridicat împrejurul meu... şi-n mine. Pe unele din ele mă străduiesc şi acum să le dărâm.

    Să fii frumoasă şi senină la chipul sufletului, Gabriella!

    RăspundețiȘtergere
  2. daramal :))....construieste altu din geam CA SA poti vedea prin el ce fac ceilanti :P

    RăspundețiȘtergere
  3. acum ceva timp...destul timp,am realizat acelasi lucru...ca m-a incercuit cu idei si principii...in parte mostenite si altele adunate...plus vise si alte chestii...m-am dat seama ca nu mai puteam iesi din ele dar nici la mine nu se mai putea ajunge in felul asta....creem acest zid,aceasta protectie din teama de a nu suferi...sau din suferinta...nu facem altceva decit sa ne izolam intr-un fel ...as putea spune ca e o reactie normala...insa ar trebui defapt sa invatam si sa vedem ce este bun pentru noi...si nu doar sa ne ferim sau sa ne aparam astfel...uneori pentru a putea intelege sau sti...trebuie sa trecem prin diferite situatii...si sa concluzionam daca e bine sau nu...insa sa ne inchidem in propia noasta inchisoare....ne va tine departe nu numai de suferinta..ci si de fericire

    RăspundețiȘtergere