Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 noiembrie 2011

Acesti oameni sunt slabi...

Toate ziarele,stirile tv vuiesc despre sfarsitul lumii...cica astazi este marea apocalipsa. Nici o secunda nu am crezut acest lucru...daca stau sa ma gandesc nici nu mi-ar fi frica...prin cate am trecut eu chiar nu mi-ar pasa. Dar in ziua asta care se anunta periculoasa...am facut un bine...o vorba buna pusa exact la locul potrivit,incat am facut un om fericit. In general sunt multumita  cand pot sa ajut pe cineva intr-o problema grava si vitala. Am intalnit multi oameni prefacuti...si eu am apelat la oameni care nici prin visele mele cele mai rele nu credeam ca voi fi refuzata...dar sa intamplat...pentru ca unii uita foarte repede ca undeva...candva in timp,ai fost om cu ei si bineinteles dezinteresat. Niciodata nu mi-au placut oamenii falsi care isi ascund partile intunecate de ochii lumii...nu-mi plac oamenii care afiseaza altceva in fata celuilalt...care nu stiu sa fie ei insisi ...nu-mi plac cei care le este frica sa te priveasca in fata...acesti oameni sunt slabi...se dezbraca de masca care o poarta numai in fata lor...si asta cred ca este groaznic pentru ei...pentru ca atunci cand raman singuri cu ei...strang din dinti cateva ore , zile sau chiar toata viata . Nu...nu -i invidiez de loc. Repet...sunt fericita ca am reusit sa fac un bine...si acest lucru are un nume care se numeste bucuria pentru cel de langa tine...dar din pacate noi nu o mai facem din omenie si suflet...si atunci doare...cel putin pentru mine.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

12 comentarii:

  1. Am dat si eu de oameni d-astia. Si inca destui. Insa iti spun ce a facut eu. Am invatat sa nu mai acord increderea tuturor. Sa fiu mai selectiv!!
    Oameni fara caracter!! Asta e!!
    Seara (ziua) buna!! La cum a inceput sa se intunece afara nici nu mai stii ce sa zici :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Flyerboy ...ai dreptate,daca ai stii de de cate ori am patit eu...si chiar nu meritam asa ceva. Dar asta este...bunul simt al unui om se dobandeste in familie.Si eu sunt selectiva cu astfel de oameni. Sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. serios, astazi? oamenii astia nu or sa inceteze niciodata... nici mie nu-mi plac oamenii prefacuti... tocamai am si eu dea face cu una...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii cum e. Unii nu au stat 7 ani pe acasa !! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Gaby,ai dreptate,dar mergem pe ideea ca viata are un principiu"dus-intors"!http://www.youtube.com/watch?v=rkQYGGj580Y ,asa ca nu avem ce face.O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  6. adda_life...tocmai astazi gasim astfel de specimene...cred din ce in ce mai mult ca societatea de astazi i-au transformat in brute...scuze expresia...bine sunt si oameni de exceptie,dar foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Flyerboy ...si eu tot la acest aspect m-am referit.

    RăspundețiȘtergere
  8. dupa cum spunea eclesiastul "Ce a fost va mai fi, şi ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare."

    RăspundețiȘtergere
  9. MEG55...am vazut videoclipul,dar te rog sa ma crezi ca nu mai cred in nimic.Nu stiu...cred ca am sa fac ceva,acum nu stiu,chiar nu rezist sa vad ca sunt oameni care chiar prezinta o valoare... si nu au loc de non valori.E inadmisibil sa vezi toti prostii cocotati pe un scaun caldut,iar altul care merita macar un loc de munca ...nu are loc. Pai este corect?

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriella
    Alege ceea ce iti face bine.Restul accepta fara sa judeci.Esti atat de calda incat cu siguranta poti incalzi si pe cei reci.Deci...Te imbratisez si nu uita ca suntem in aceeasi barca!

    RăspundețiȘtergere
  11. Larisa ...multumesc pentru gandurile frumoase.Sa ai o seara minunata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca "sfarsitul lumii" il creem singuri , distrugem tot si ne distrugem si pe noi . . .

    RăspundețiȘtergere