Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2011

Suntem o mana de oameni singuri ...

   

Aceasta este Romania noastra...asa a ajuns datorita ilustrilor nostri conducatori,naivi si nepriceputi mai ales in ultimii cinci ani...bine sa nu se inteleaga ca in categoria asta nu intra si ceilalti...toti sunt o apa si un pamant...ei sunt raspunzatori de dezastrul de trista amintire , care va ramane mult timp in istorie si in mintea romanilor. Romania care era o tara bogata...acum nu mai produce nimic...decat someri pe banda rulanta...am plecat de la zero in 1989 si acum am ajuns la datorii externe uriase...am ajuns sa muncim pe o zi pe alta...suntem umiliti si badjocorati  de catre cei ce ne conduc cu legi care nu se respecta. Am vrut democratie...democratie am gasit...exact ca un castel de nisip calcata in picioare de bocancii autoritatilor.Ar trebui sa spun astazi La multi ani Romania...o spun pentru ca imi iubesc tara...dar urasc enorm de mult pe cei care ne-au trasat astfel destinul...pentru ca in Romania mor oameni cu zile,nu de lenesi ci pentru ca nu mai au locuri de munca...se petrec crime politice...este o tara in care se dau legi si nu se respecta nimic...este o tara fara reguli,cu indivizi pusi pe capatuiala din averea statului. Romania nu este o tara corupta...ci o tara tradata si pradata de hoti. Am ajuns sa cred ca suntem o mana de oameni singuri in care grija statului fata de cetatean nu mai exista.
Astazi se vorbea la Tv despre coplata...oare cati oameni isi vor permite si acesta prostie inventata... Daca la inceput Basescu Traian ne-a mintit cu sloganul "Sa traiti bine"...acum ne aminteste prin politica care o duce "Sa muriti bine"...oricum suntem prea multi si ii incurcam.
 Videoclipuri sunt luate de pe youtube.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

14 comentarii:

  1. Gabriella,
    nu mă mai miră nimic...după 90,ne-am pricopsit cu braţele caracatiţei ceauşiste..aveam o colegă care pe vremea aceea îmi spunea,"până nu dispare fizic orice om politic [inclusiv noi]ce a trăit şi a învăţat pe vremea comunismului,în această ţară nu va fi nimic bun..câtă dreptate avea,deşi eu eram plină de speranţe pe atunci...s-a văzut..un drac înlocuieşte pe altul..minciuna e la rang de regină iar sărăcia ,boala şi moartea au democraţia la care am visat noi bieţi cetăţeni ai patriei ăstea..nu mai am încredere în niciunul..atât mă uimeşte ,geniul răului implementat în mintea celor care sunt acolo la putere...de unde dumnezeu inventează atâtea"reforme"ptr."boborul"ăsta rămas încremenit la timpul lui Caragiale,chiar nu ştiu...
    azi e zi de sărbătoare..nu ştiu pt.cine,că eu am senzaţia că am fost vândută la târgul de sclavi,şi mi-e lehamite de toată mascarada asta naţională..probabil unii se bucură măcar de ciolanul cu fasole..bine că nu-mi place nici această mâncare tradiţională..asta e!..
    dacă mai ai putere să zâmbeşti în astă zi eu îţi doresc să te bucuri de liniştea unei zile de început de iarnă!
    te îmbrăţişez cu sufletul.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Florea ...coplata... va reprezenta contributia personala la plata serviciilor medicale, a medicamentelor si dispozitivelor, in momentul utilizarii efective a acestora.Ministerul estimeaza ca un cetatean nu va plati, in urma aplicarii coplatii, mai mult de 600 de RON/an. Va trebui sa platim insa orice, de la o consultatie la medicul de familie la cea mai simpla analiza...parca nu ar fi de ajuns ca atunci cand mergi la medic nu mergi cu buzunarul gol. Asta este...

    RăspundețiȘtergere
  3. ai perfecta dreptate, astia au inceput sa se creada Dumnezeu :-j

    RăspundețiȘtergere
  4. si impozit pe respirat cand ne pun ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Florea ...asteapta ca o sa vezi si asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rose...ei se cred Dumnezeu...iar noi suntem niste lasi care ne-am invatat sa fim umiliti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ryanna ...ai perfecta dreptate,nici eu nu vreau sa mai aud de nici unul...as vrea sa fiu nepasatoare,sa nu mai vad nimic.M-am saturat de aceasi mincinosi...nu sunt incantata deloc de actuala guvernare, dar, sa fim seriosi vina o duce si opozitia care e de opereta: declaratii sforaitoare, ironice, invinuiri.Nu ma incanta ca Ponta iese si ii face cu ou si cu otet pe Basescu , Anastase, Udrea, care or mai fi,asta pot sa o fac si eu acasa. Vorba ta,ar trebui sa dispara astia si sa le ia locul alta generatie...cu alta gandire.Cele mai calde imbratisari din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriella
    Astazi n-as fi vrut sa vad si citesc nimic de genul asta despre tara noastra.MACAR ASTAZI de ziua ei.E ziua noastra a celor ce suntem romani.
    De ce nu putem de dragul ei si de dragul nostru sa nu vorbim decat de bine?Pentru ca asa ne purtam de ziua cuiva.Ducem daruri si ne bucuram.Nu?
    E ziua ROMANIEI Gabriella.Si a ta.A romanului ce esti.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot sa nu spun La multi ani, dar ce a ajuns tara asta... Am mai scris cate ceva si am sters, sunt foarte intristat. Va doresc multa sanatate si fericire, ca sa nu ajungeti pe mana unor doctori sau alti bugetari care va vor face viata un chin si o mizerie, chiar daca sunteti romani ca ei. Sa va spun ce a spus un bun doctor cand m-a vazut, despre niste alte persoane pe la care am trecut:''cei care ti-au facut asta, nu au fost oameni!'' Minciuna, furt, bataie de joc, nepasare, escrocherie, mita,sunt doar cateva din multele lucruri care le intalnesti zi de zi in aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Larisa...da este ziua noastra...a romanului,dar nu ti se pare ca suntemi lasi,ca nu ne mai meritam titlul de roman?...ca stam ca niste prosti si suportam orice. Ei uite mie nu place adormirea asta si as face orice pentru a schimba ceva...nu pot sa ma prefac ca totul este ok in tara asta...efectiv nu pot...eu inca mai am resurse si pot sa traiesc,dar la altii nu te gandesti?

    RăspundețiȘtergere
  11. RobertN ...sunt de acord cu tine,mai ales ca tu cunosti ca si mine viata asta amara din spitale...ca daca nu ai un ban la tine nu te poti prezenta efectiv in fata unui medic...asa este ai dreptate si eu m-am saturat de minciuna,nepasare ,furt excrocherie samd. Sufletul meu este alaturi de acesta zi...dar nu pot sa ma prefac si sa zic...vai ce bine traim in tara noastra. Pana nu vom fi sinceri cu noi insasi si vom continua sa ne mintim singuri...nu vom face nimic.Sa fi sanatos Robert si sa ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere