Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Oameni cu fruntile incretite...

Observ din ce in ce mai mult ca lumea se grabeste...daca nu esti atent dau peste tine,nimeni nu mai are timp pentru celalalt...nimeni nu se opreste o clipa sa priveasca frumosul din viata asta. Multi cred ca fericirea sta in bani...in multi bani,muncim  si muncim dar niciodata nu ne trezim la realitate ca fericirea nu se cumpara in rate.Parca m-am molipsit si eu  cu aceasta stare...cu toate ca nu imi lipseste nimic...stiu eu ?...poate daca as putea fi fericita mereu...dar ce prostii scriu acum...cine oare mai este fericit pe timpurile astea ? Vad numai oameni necajiti cu fruntile incretite...absenti si care cred ca te observa numai daca ii calci pe picioare. Este foarte trist pentru ca astfel de oameni nu mai au timp sa zambeasca,sa se bucure de viata...efectiv nu mai au timp pentru ei insasi. Daca stau sa ma gandesc...ma consider un om norocos din mai multe motive si spun asta facand referire la viata mea...si stiti de ce ?...pentru ca astazi am vazut un om in scaun cu rotile si mi-am imaginat ce fel de viata are acel om...si atunci mi-am zis ca Dumnezeu ma iubeste si tine cu mine. Va intreb pe voi...oare fericirea se masoara in zambete...eu zic ca da...doar ca este atat de greu sa te simti fericit cand altii nu sunt.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

13 comentarii:

  1. Avem foarte multe motive sa fim fericiti, dar uitam de ele (si) pentru ca suntem grabiti si preocupati de altele, cum spui. Lumea se schimba si am senzatia ca nu in bine. Si daca nu suntem atenti, ajungem sa vedem doar cenusiul si uratul din jur ...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumoasa fata!
    candva iti voi scrie din nou...
    candva

    Fii bine ptr ca meriti totul!

    RăspundețiȘtergere
  3. va veni un timp in care unii oameni vor gusta fericirea deplina si vesnic! eu cred ca fericirea adevarata pe pamantul asta nu este dar dar eu stiu un soi de oameni care sunt fericiti si in lumea asta dincolo de probleme, de lumea asta in care traim exita o pace, o liniste a sufletului o bucurie si toate astea vin doar de la Dumnezeu omul care il are in inima nencetat pe Dumnezeu si traieste dupa scriptura este fericit... in timp ce lumea alearga cautand fericirea in exterior ea se afla in interior... dupa cum spunea cinva:"Ne-am ingrijit de toate dar nu de suflet
    Ne-am legat de toti dar nu de Dumnezeu
    Ne-am umplut cu lumea dar am uitat cerul"
    uite un cantec foatre adevarat: http://www.youtube.com/watch?v=oRP9Pbjtorc

    RăspundețiȘtergere
  4. Știi că de multe ori oamenii de care spui... sunt mai fericiți decât noi, așa-zișii normali? Pentru că ei știu a prețui zâmbetul autentic.
    Frumoasă postare cu calde gânduri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai multi cred ca fericirea sta in bani, caci ei asa vad fericirea. Si de cand a fost incoronat banu "regele pe pamant" oamenii cu timpul sau dus tot mai mult spre tinta asta. Nu stie nimeni ce o sa fie si unde o sa se ajunga, dar cert este ca ne indreptam spre o directie total gresita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca un bogat intra cu greu in imparatia cerurilor, atunci de ce se chinuie toti sa se imbogateasca? Multa putere si sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. tetris...ai dreptate,poti sa gasesti motive de a zambi si de a fi fericit in orice lucru, trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Celestine...multumesc mult,oricum eu tot am sa recitesc blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. savedofSurvior...eu vreau sa gust fericirea deplina acum ...in viata ,pe acest pamant.Mi-am dat seama ce ai vrut sa spui...da exista oameni fericiti care au multe probleme,stiu eu,depinde de fiecare.Multumesc de comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oana ...acei oameni stiu intradevar sa pretuiasca orice clipa din viata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Goda...mare dreptate ai...poti sa fi bogat sa ai o gramada de bani iar sufletul sa fie gol.

    RăspundețiȘtergere
  12. RobertN...si bogatul intra la fel ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Omenierea e oarba , in trecut zeci/sute de ani nu era timp, acum cum au aparut telefoane , media, avion , masina etc timpul pt noi ar trebui sa fie mai lung in momentul de fata , nu e logic ceea ce facem, e devina sistemul.

    RăspundețiȘtergere