Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 noiembrie 2011

Sa fim sinceri...umani...

A fi sincer astazi cred ca este o mare greseala...sigur eu sunt de parere ca sinceritatea reprezinta o calitate de onoare a unui om...dar din pacate nu mai corespunde in zilele noastre. Orice om atunci cand este la necaz are nevoie de incurajare...de o mana intinsa...care cel mai adesea nu vine de la cei pe care i-ai crezut ca sunt cu tine. Este foarte greu si chiar dureros sa-i vezi pe cei care le-ai intins o mana candva...la timpul si momentul potrivit...se retrag ca niste lasi sau iti mai dau o lovitura ca bonus ca sa te doboare mai repede...si totusi avem nevoie de prieteni...avem nevoie de oameni in jurul nostru...dar trebuie sa invatam sa fim sinceri...umani...iertatori si iubitori.
Vreau sa multumesc inca o data celor care mi-ati trimis mesaje minunate de ziua mea, vreau sa va multumesc voua din blogosfera,celor de pe facebook si nu in ultimul rand celor care m-au felicitat  telefonic.  Pentru mine a fost o zi superba pentru ca am realizat ca sunt oameni care nu m-au uitat...colegi...fosti colegi...prieteni de suflet si prieteni virtuali.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

19 comentarii:

  1. Da...sigur Bogdan,chiar imi face placere schimbul de linkuri.Dupa ce am sa-ti raspund,am sa te adaug in blogul meu...am sa dau si like pe facebook.Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am raspuns pe blogul meu, scuze ptr intarziere, dar sunt pe alte lumi,abia daca ma adun in asta :))
    La multi ani frumoasa fata, sa fii fericita si plina de lumina la tot pasul si sa te ajute cuvantul lui Gabriel in toate.

    Fii bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Celestine ,acum am sa intru pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost ziua ta? pai iti urez si eu un LA MULTI ANI! cu intarziere :d si iti doresc multa pace si bucurie in anii ce vor urma.:X:)

    cat de linistiti ar trai oamenii daca nu ar mai mintii... minciuna este o povara pe care oameni o poarta, cu cat este mai mare minciuna cu atat este mai mare truda de a acoperii minciuna si astfel oamenii nu au pace, pentru ca au lucruri ascunse... dar cat de linistit traiesti cand nu ai nimic de ascuns
    uite un clip fain despre minciuna :d
    http://www.youtube.com/watch?v=6jkNnd6OebU

    RăspundețiȘtergere
  5. adda_life ...multumesc pentru urari,am vazut clipul,ai perfecta dreptate. Multumesc de trecere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere gabriella:) Sa stii ca eu sunt sincera:) si ma mandresc cu asta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriella
    Oamenii ne ofera atat cat pot.Tu esti ceea ce esti si daca sinceritatea te caracterizeaza atunci..e timpul ei.Ne dor asteptarile de la ceilalti.Neimplinirea.Fii tu si iubeste i oricum..Pentru ca poti!Esti minunata si cuvintele tale vindeca..deci FII si bucura-te ca ESTI!Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt lucruri de valoare, si de aceea sunt valoroase: pentru ca nu oricine le are sau vrea sa le aibe. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sinceritatea este...sau ar trebui sa fie o calitate. Insa...greu de tot mai gasesti pe cineva!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi îți mulțumim... pentru sufletul deschis pe care ni-l înfățișezi de fiecare dată. E mult...

    RăspundețiȘtergere
  11. C.L.M....nici nu ma indoiesc ca tu nu esti sincera,de fapt esti minunata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Larisa ...multumesc ca intotdeauna ai un suflet bun,stiu ca trebuie sa ierti,dar cateodata cand vezi atata rautate,nu prea mai ai puterea de a face.

    RăspundețiȘtergere
  13. RobertN...si eu am zis ca sinceritatea si cuvantul dat catre un om ...sunt de valoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oana...multumesc frumos,esti o draguta ca intotdeauna,dar si tu ai niste postari excelente,cateodata raman muta la sensibilitatea cu care scrii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarat spui , in ziua de astazi , este foarte usor sa mintim si sa jucam un teatru murdar , devenim egoisti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Rafael Secret ...vezi este foarte usor sa mintim...dar crede-ma ca atunci cand cineva nu este cinstit cu mine,simt ca innebunesc...este un fel de defect al meu sa nu suport minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  17. Actorul Vasile Butnaru: O mana care ajuta intr-o zi intunecoasa este aceea... de care oamenii isi amintesc pana la sfarsitul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim...multumesc de vizita...da asa este ,am auzit despre actorul Vasile Butnaru ...un bun roman basareabean.

    RăspundețiȘtergere