Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 noiembrie 2011

Singuratatea mea este linistitoare...

Chiar daca am sa fiu acuzata de dedublare...imi asum acest risc si am sa scriu despre singuratate si sinceritate...nu ca as fi singura...sunt  o fiinta de pe acest pamant prea bogata inconjurata de oameni cu suflete mari. Nu imi este teama de singuratate ...singuratatea mea este linistitoare...ce ma nelinisteste este jungla de afara. Cateodata este foarte greu sa stai  de vorba cu tine,sigur cu conditia sa fi sincer ...este o lupta pe care o porti cu tine si cu imaginile celorlalti. In camera sinceritatii unde esti singur trebuie sa poposim mai des ca sa-ti auzi bataile inimii...acolo poti sa-ti raspunzi propiilor acuze...pentru ca acolo ne intalnim cu totii intr-o buna zi. A fi sincer cu cei de langa tine necesita o doza mare de curaj pentru ca poti fi taxat imediat... sunt momente in viata cand sinceritatea fata de tine insusi  este lucrul cel mai important...de aceasta sinceritate depinde viitorul tau si a celorlalti. Da ...eu cred cu tarie ca trebuie sa fim sinceri...pentru ca este dovada suprema ca nu incercam sa tragem viata in piept....ea este o  calitate  nobila...tot ceea ce trebuie sa facem este sa spunem adevarul in fata fara sa ranim...caci tare greu se vindeca ranile sufletului.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

17 comentarii:

  1. Cred ca,singura care nu ne tradeaza intr-o viata de om este singuratatea;"doar ea ne ramane credincioasa precum o catea" am citit pe undeva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine zis. Trebuie sa fim sinceri. Macar cu noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea,e complicat cu adevarul!Spui adevarul atunci cind persoana caruia il spui, accepta adevarul adevarat.Dar in viata multi nu tin cont de adevarul adevarat,ci doar de adevarul lor si atunci ce te faci?!Spunind adevarul care de multe ori doare,iti aduni dusmani pe gratis.De...pina la urma in viata trebuie sa acceptam ca fiecare are adevarul lui si de aici incepe lupta pentru supravetuire!O seara deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Știi cât de mult poate răni un adevăr?
    Cu toate astea... e mereu de preferat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana ...da...stiu pentru ca exista oameni care nu suporta adevarul adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  6. MEG55 ...ai dreptate... este complicat,dar prefer sa fie complicat,mai bine spun ceea ce cred eu ca este adevarat,pentru ca mi se pare un fel de minciuna sau amagire.Fiecare cu adevarul lui marunt si neinsemnat, dar atat de important atunci cand il opunem adevarului celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana ...nu,nu cred asta,singuratatea este groaznica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Flyerboy ...asa ar tebui sa sa fim...oamenii sunt cel mai adesea fericiti atunci cand ceea ce aud despre ei insisi le satisface orgoliul si le incanta auzul. Sinceritatea unuia scoate la iveala caracterul celuilalt si de aici, de la faptul ca sinceritatea este, de regula, gresit inteleasa si interpretata, se ajunge ca cel mai bun prieten sa-ti devina dusman.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa fim mai sinceri cu noi si pe urma cu cei din jur, am devenit cu totii rataciti

    RăspundețiȘtergere
  10. sinceritatea poate insemna foarte mult, ea ne defineste daca lipseste din caracterul nostru e grav pentru ca nimeni nu ar vrea sa stea pe laga un mincinos.
    iti doresc o seara minunata Gabriela >:d< si sa fii mereu sincera!

    RăspundețiȘtergere
  11. ai expus nicte sentimente sincere si retraite >:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. depinde de adevăr..că nu poţi să-i spui cuiva că e incapabil deoarece peste timp s-ar putea să-ţi pară rău că ai făcut o astfel de afirmaţie..şi asta că e posibil ca respectiva persoană să se depăşească pe sine..bine în profesie aceste lucruri nu se ascund..dar dacă-i spui cuiva că-i nesimţit,crezi că-l afectează dacă şi este aşa?..nu ai să vezi..sau să-i spui cuiva că e prost..eu de exemplu nu consider că cineva este prost..ci cel mult needucat sau imatur în gândire..depinde de contest...a fi sincer este iar un impediment că viaţa are jocul ei,şi e f.posibil ca la un anume timp să ai nevoie taman de persoana căreia i-ai spus ceva ce nu i-a convenit şi iar poţi regreta..mă gândesc că a nu fi sincer în totalitate e mai degrabă un act de diplomaţie şi poate de aceea ni s-a dat gândirea despărţită de vorbire tocmai în a depăşi multe situaţii neplăcute de felul celor pe care le-am exemplificat:)..

    RăspundețiȘtergere
  13. Rafael Secret ...asa este,dar de multe ori adevarul doare.

    RăspundețiȘtergere
  14. £avi H...asa am sa fiu sincera cum ti-ai facut impresia despre mine. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Carolina ...am trait multe...chiar prea multe in viata mea...am pierdut enorm ptr ca am spus exact ceea ce trebuia de spus. Poate ca ar fi trebuit sa nu spun adevarul, dar am crezut ca nu e bine sa minti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ryanna ...cata dreptate ai...cati dintre oameni vor cu adevarat sinceritatea celorlalti... toti pretind ca o vor... putini ii fac fata.
    Sinceritatea celorlalti nu este neaparat rautate, doar ca nu-ti prieste intotdeauna.Da,in viata recunosc trebuie sa ai diplomatie. Intimplarea face ca eu simt cand sunt mintita..si tac ,si las omul sa bata campii pana tace,dar in fata mea nu mai are nici o valoare,urasc minciuna ...mint prin omisiune poate..dar de regula sunt foarte directa si sincera.Te imbratisez cu drag si sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Spunea,O Paler ca cel mai bun profesor de de dragoste este singuratatea si de ce spunea asta? tot el afirma ca ...,,cu cat suntem mai singuri,cu atat,suntem mai insetati de dragoste..
    O seara buna si bune reflectii.Te pup!

    RăspundețiȘtergere