Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 noiembrie 2011

Un alt fel de timp...

Am ajuns sa-mi fie dor de o lume normala,cu oameni buni in care vezi lumina in ochii lor,cu acea energie care iti da putere ...chiar nu stiu ce sa intamplat cu ei...de ce sunt atat de greu de  gasit,de ce au ramas atat de putini...de ce au disparut. Sunt fericita ca am trait si in alt fel de timp ,cu alt fel de oameni...atunci aveam liniste...aveam valori, parca era mai multa decenta si bun simt...aveam mintea si inima deschisa sa ne visam visele. Vreau nu vreau trebuie sa accept ca oamenii se schimba...niciodata nu am vrut sa cred asa ceva,dar se schimba din pacate doar in rau.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

18 comentarii:

  1. Cica e mai usor daca accepti, dar nu intotdeauna calea usoara este si una buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asta urasc la lumea din ziua de azi. Rautatea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. C.L.M....totul se schimba,eu cam greu accept ceva ce nu ar trebui sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Flyerboy...din ce in ce mai mult ne confruntam cu acesta rautate...dar cateodata inchid ochii si ma gandesc ca exista pe pamant multi oameni adevarati,buni,cu valori si atunci imi apare un zambet pe buze...dar acesti oameni stau cuminti in banca lor...dar despre celalta categorie, de multe ori nu poti sa mai inghiti atata mizerie si sa inchizi ochii la nesfarsit la prostiile si rautatile unora.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si cred ca motivul pentru care se schimba in rau este pentru ca raul ii motiveaza. Raul ii atrage, cineva spunea" binele este vazut ca un iepuras fricos"
    Daca ne gandim bine, in ziua de azi raul este promovat si binele dat la o parte.

    RăspundețiȘtergere
  6. rautatea....eu zic ca este legea junglei ..dc sa mor eu cand poate sa moara altu si sa eu sa traiesc cam asta e viata in ziua de azi......si in momentu de fata este o stare chiar foarte buna la cum am ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  7. Raul il faci si fara sa gandesti, si cum traim in secolul vitezei... Multa putere si sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. £avi H. ...ai dreptate ,ai pus punctul pe i.adica asa cum ai spus tu raul este promovat...din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Florea ...nu prea sunt de acord cu tine,suntem in secolul 21.Oamenii sunt deosebit de rai mai ales atunci cant simt satisfactia de a vedea pe alti semeni de-ai lor suferind si simtindu-se prost sau cand sti ca ai anumite modalitati de a face o pesrsoana sa sufere iar acea rautate de persoana profita din plin de acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  10. RobertN ...da,sunt situatii cand faci rau fara sa-ti dai seama.Viata este un moment greu de trairi si cu multa rautate imprejurul ei.Rautatea, invidia, ura...in fapte, gesturi oricat de mici, vorbe si gand, toate se intorc asupra celui care le emite. Nu stiu daca oamenii sunt rai sau inraiti, ori poate doar ignoranti si nu constientizeaza ca isi fac rau numai si numai lor cu asa ceva. Din pacate traim intr-o lume in care nu suntem protejati de ziduri, ci numai de ceea ce purtam in suflete.La fel iti doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este adevarat ceea ce ai scris , asa vad si eu , viata este o jungla , iar noi suntem "animalele" ne zbatem pentru binele nostru , ne ambitionam si devenim intr-un fel sau altul egoisti , ne iritam atunci cand suntem criticati ... bravo pt articol "vezi" bine ceea ce e in jurul tau, simti ai acel dar...

    RăspundețiȘtergere
  12. Rafael Secret...au fost perioade cand am refuzat sa cred ca oamenii sunt rai,asta sa nu intelegi ca toti(am o mana de prieteni minunati pe care ma pot bizui la orice ora)dar in general sunt rai si aici ma refer la cunostiinte,colegi de serviciu,fac orice să te jignească, să-şi demonstreze cât sunt de puternici şi de importanţi, deşi răutatea lor reprezintă cea mai pură formă de slăbiciune, de lipsă de încredere în sine...si lasitate...sunt perioade în care unii uită când li s-a întins ultima dată mâna ca să se ridice sau să se oprească din cădere… şi devin din ce în ce mai răi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Totul se indreapta intr-o directie total gresit, pacat ca cuvinte nu ii mai pot trezi pe oameni...nici macar faptele...

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pot schimba şi-n bine...mai greu, mai rar, dar există şi minuni.
    Te îmbrăţişez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca te poti uita un pic si la postarea mea : Cine suntem?
    http://acrilice-pointpen.blogspot.com/2011/10/cine-suntem.html ,
    cea cu omul pe scaun, am pus niste versuri, te rog sa-mi spui cum ti se par, sincer, nu musc:)
    nu trebuie sa postezi asta
    multumesc anticipat, numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Oana ...draga mea ,eu chiar nu mai astept nimic,nu sper in nici o rezolvare in bine. Odata scriam despre oameni frumos ...bine nu vreau sa generalizez,nu toti sunt la fel...dar in majoritatea exista invidie si rautate...si fac rau cu toate ca ei nu castiga nimic.In viata mea m-am ghidat dupa...cinste,respect,punctualitate ,pregatire si nu in ultimul rand modul cum te tii de cuvint in fata unui om. Asta sunt eu...nu ma pot schimba,daca ma deranjeaza ceva ii spun omului in fata,nu tin cont ca imi este prieten,sef,ministru ,presendite.Am spus intr-o postare ca am fost amenintata prin comentarii,email si chiar prin telefon ptr a nu mai aborda teme politice.Iti spun drept chiar nu-mi pasa...nu imi este frica de nimeni decat de Dumnezeu.Hai ca m-am intins la vorba. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. RobertN...ti-am publicat mesajul pentru ca asa este corect...nici nu m-am gandit ca o sa musti...sigur tu ai facut o gluma. Din pacate eu ma pricep foarte bine la oameni,chiar ii cunosc privindu-i fata in fata dar chiar si virtual...imi dau seama dupa modul cum scrie sau deseneaza un om. Tu esti un om minunat care face niste lucruri minunate.Uite in ultima ta postare mi-a placut enorm poza cu acea umbra.In ceea ce priveste postare cu Cine suntem...crede-ma ca poza spune multe iar versurile sunt minunate scrise din suflet Vreau sa citez din tine cateva versuri
    "O s-o expun acum, cititi si invatati,
    Sa nu loviti si nici sa daramati,
    Ci mai degraba lucruri bune invatati,
    De vreti sa nu fiti singuri si uitati." Excelent...nu cred ca dupa astfel de versuri se mai poate spune ceva,pentru ca tu ai spus totul.Multa sanatate si sa te bucuri alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu e schimbata e tot aia..doar ca am adaugat aceea poza..pt o pagina de facebook ..ca vreau sa "dezvolt" aceea pagina atat:D

    RăspundețiȘtergere