Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 noiembrie 2011

Un inger ridicat la cer...

Astazi nu vreau sa scriu nimic de la mine,navigand pe  internet am dat peste blogul fetitei bolnave de leucemie  Selena Daria Vlad...benerul ei este pus si pe blogul meu alaturi de alti copii bolnavi.Am sa spicuiesc cate fraze ce se afla pe adresa  http://selenavlad.ro/.
Selena atat de puternica, cu ochisorii plini de dragoste, o lectie pentru noi,  o fetita aleasa de Domnul Dumnezeul Nostru pentru un canon atat de greu, doi ani si jumatate de suferinta pe care a indurat-o cu curaj si zambind de fiecare data stiind ca va veni clipa cand va trece totul, nu insa cum credeam noi ca va trece. Selena indraznesc sa spun ca s-a pregatit duhovniceste pentru aceasta plecare si ca de acolo de sus ne va calauzi, sa ne traim viata cat mai aproape de Dumnezeu. Ne-a lasat o multime de mesaje pline de intelepciune pe care incet incet le vom intelege .Selena s-a nascut intr-o zi cand luna era pe cer si a plecat intr-o zi cand printr-o negura de nori atunci cand sufletelul ei ne-a parasit a stralucit un soare puternic, patrunzand pe fereastra dandu-i stralucire ireala, facandu-ne sa ne intrebam “cine a fost Selena?” atat de frumoasa si de blanda, de calda si plina de mila pentru suferinta noastra. "

 E trist...e foarte trist...viata isi face singura propiile alegeri...de ce?...nu stiu si n-am sa stiu niciodata.
Chiar nu pot sa mai scriu nimic...am sa mai las poza micutei Selena o perioada pe blog,apoi am sa caut benarul unui alt copilas bolnav...cine stie...poate va avea mai mult noroc.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. Ce trist, si eu am avut un prieten ce a murit de leucemie la 16 ani:( din boala asta scapi foarte greu. Dar ti se rupe sufletul cand vezi ca asemenea boli se instaleaza in vietile celor tineri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Saraca...Dumnezeu sa o odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Goda ...stiu despre prietenul tau...am citit articolul si m-a impresionat enorm,dar el trebuie sa fie multumit acolo sus unde se afla ,ca are un prieten minunat ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. £avi H....cel mai trist este cand moare un copil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anna...da asa este ...Dumnezeu sa o odihneasca. Dupa cate am citit despre Selena,a fost o fetita curajoasa.Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte sensibil la aceste subiecte :(

    RăspundețiȘtergere