Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 aprilie 2012

Fiecare zi inseamna viata...

A devenit un obicei ca in fiecare dimineata sa-mi incep ziua deschizandu-mi emai-lul...si citesc ceea ce mi se trimite...a devenit un ritual pentru mine asa cum nu pot trai fara cafeaua de dimineata, asa cum nu pot incepe fara bucatica  de suflet pe care o postez pe blog. Pentru mine prima zi este ca prima zi...pentru ca fiecare zi inseamna viata si trebuie sa ne invatam inima ca in fiecare zi sa credem ca este cea mai buna. In fiecare zi  exista pericolul sa dam uitarii o zi importanta,de aceea trebuie sa profitam de fiecare clipa sa o traim din plin si cat mai frumos...pentru ca fiecare zi este un dar!
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. Dumnezeu ne-a dat viata ca sa putem trai pentru altii.Ne-a dat sufet si constiinta pentru a ne putea bucura impreuna cu altii,pentru a iubi si a impartasi bucuria cu cei asemenea noua.Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minuni sa ne bucuram deplin.
    Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana...adevarat a inviat! Nu definesc ceea ce înseamnă viaţa...o stim cu totii... din contră, majoritatea oamenilor care au mult, sunt invidioşi pe alţii care au mai mult şi nu reuşesc să se bucure de ceea ce au. In mod normal,ai dreptate,ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarat!:D Paste fericit scumpa doamna!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat!Fiecare zi din viata noastra, are farmecul si menirea pe care le proiectam noi.Puterea Divina ne vegheaza,ne indruma,ne inspira, in a avea grija de noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da fiecare zi inseamna viata, doar ca zilele sunt cam scurte

    RăspundețiȘtergere
  6. MEG55...Hristos a inviat! Asa sa fie,sa speram ca va avea grija de noi...noi doua stim mai bine ce nevoie avem de Puterea Divina ptr a merge mai departe. Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Roberto Beto...esti cam pesimist astazi,sau asa mi se pare mie,cat de scurta ar fi viata ,trebuie sa facem ceva incat sa ramana ceva in urma noastra.Fiecare zi conteaza, fiecare zi trece, fie in favoarea, fie in defavoarea noastra, dar ce e sigur, este ca trece oricum. Chiar daca nu-l vedem, undeva, exista un ceas, care ne masoara fiecare zi, fiecare ora, fiecare secunda scursa din timpul nostru. Roberto,pana nu de mult nici eu nu ma gandeam la "fiecare zi",dar cand treci prin viata printre experiente chiar dure care nici in visele urate nu te gandeai ca o sa ti se intample...a fost nevoie de asa ceva sa pretuiesc viata...a fost ca un dus rece.

    RăspundețiȘtergere