Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 aprilie 2012

Lasati-ne sa fim romani...

Din pacate astazi incompetenta si aroganta politica si-au lasat adanc amprenta pe scena politica a Romaniei. Sunt fericita  ca azi 27 aprilie 2012 motiunea a trecut si regimul portocaliu va  fi ca un vis urat care a lasat urme adanci in sufletul fiecarui cetatean...sper ca cei care vor guverna in continuare sa demonstreze ce inseamna bunul simt si o buna viziune economica. M-am saturat de dictatura politica a lui Basescu Traian...un presedinte jucator care a dovedit ca ocolirea cu buna stiinta  a jocului democratic face inutila alegerea Parlamentului. In tot acest timp de guvernare Presedintele a putut manevra o minoritate  numerica si aici ma refer la UDMR ,pe care nu as mai vrea sa-i vad in vecii vecilor la guvernare. Sper sa se incheie o etapa rusinoasa din istoria Romaniei incheiata cu suspendarea lui Basescu Traian...el fiind principalul raspunzator pentru soarta fiecarui suflet romanesc. Cred ca in aceasta perioada cel mai mare rau a fost conducerea PDL cu sprijinul direct al UDMR prin santaj si dezbinare si aici ma refer la toate nenorocirile care le-au facut impreuna prin taierea salariilor,a pensiilor,desfintarea spitalelor,modificarea legislatiei muncii,invatamantului  s.a.m.d. Noi toti avem nevoie de un guvern prin care sa ne putem castiga demnitatea de popor liber,incat sa avem sansa sa fim mai optimisti...chiar daca vom fi mai saraci caci PDL-ul a cam amanetat si vandut toata avutia tarii. Romania si implicit romanii au nevoie de un guvern si de o clasa politica in care sa creada...sa se identifice cu ei ,sa le ofere speranta si siguranta zilei de maine...asta astept eu de la  cei de la USL.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. in opinia mea, clasa politica e aceeasi cu si fara guvernarea pdl. nu cred ca doar traian basescu e responsabil (sa nu se inteleaga faptul ca-i tin partea). el e doar cel care s-a descurcat mai bine si a stapanit aproape la perfectie modalitatile abjecte prin care se ajunge la putere in romania. si usl si pdl au aceeasi dogma comunista la baza si nu cred ca vreuna din aceste doua tabere ne va reda vreo demnitate. noi ii meritam pe cei care ne-au condus. din pacate ei sunt produsul a ceea ce mintile unora dintre noi au putut gandi.

    RăspundețiȘtergere
  2. ideisiidei...am crezut mult in Presedinte la inceput,dar cu timpul m-a dezamagit,nu i-am aprobat jocurile politice si nici felul cum se comporta. Ai dreptate atata timp cat avem aceeasi oameni politici n,nu prea avem mari asteptari. Sper ca USL sa invete ceva din prostia PDL-ulul.

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi ca daca va veni altcineva la conducere va fi mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  4. pana nu se schimba de la primul intrat si pana la ultimul iesit nu are rost..degeaba pana la urma tot la fel o sa fie

    RăspundețiȘtergere