Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 octombrie 2012

Parca am obosit...

Candva spuneam ca  oamenii sunt buni,dar se pare ca in ultimul timp am parte de oameni fara suflet...oameni superficiali si goi pe dinauntru. Parca am obosit chiar ma simt epuizata de atatea drumuri...nu mai suport prostia unora care nu stiu sa-si faca treaba  si se cred ...zic ei destepti. In ziua de astazi este greu sa schimbi ceva,mai ales mentalitatea omului si ce este mai rau ne place sa traim asa, sa nu facem ceva util pentru ziua de astazi si ne culcam cu gandul ca si maine va fi o zi. Dar daca poti sa faci ceva azi...de ce sa faci maine!.Mereu am fost de parere ca toate lucrurile trebuiesc facute la timpul lor...dar din pacate sunt oameni care lasa sa treaca zilele pe langa ei si efectiv nu stiu ce au facut. Cred ca fiecare zi in care nu poti sa-ti demonstrezi ca ai facut ceva ,este o zi pierduta ,o zi in care efectiv ai fost orb,o zi in care nu ai vazut si nu ai auzit nimic...este o mica parte din viata ta pe care tu ai decis sa fie urata.  Este o zi in care  tu ca om pur si simplu nu existi!.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Poate ca unii oameni sunt fara suflet pentru ca viata i-a transformat in asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata nu transforma pe nimeni in ceva. Omul insusi alege cum sa fie, cum sa se raporteze la ceea ce se intampla in jurul lui, sa dea sens intamplarilor si trairilor sale.

      Ștergere
  2. Cat de multe spui prin atat de putine cuvinte. Unii se complac si se lasa traiti de viata, intr-o crunta si cruda nepasare, indiferenti la faptul ca atitudinea si actiunile lor se rasfrang si asupra celorlalti. Eu, cand cineva mi-a irosit 25 de minute din timpul meu liber, n-am mai vorbit cu acea persoana o perioada. In alte cazuri, cu tot calmul de care dau dovada si cu toata bunavointa mea, e foarte posibil sa reactionez urat cand vad ca unii isi bat joc de timpul meu, refuzand sa-si faca meseria pentru care sunt platiti (platiti uneori si din banii mei).O seara linistita iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. ideisiidei...multumesc de vizita atat pe blog cat si pe facebook. Da cand spuneam ca am obosit,chiar asa simteam...sunt dezamagita ptr ca eu am mari asteptari de la oameni...da,este obositor ,este adevarat ,dar vreau sa traiesc toate experientele pe care mi le ofera viata ,nu le-as pierde pentru nimic in lume .. la acel moment inseamna ca am de invatat ceva .

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa...nu exista oameni fara suflet,dar depinde cum este,poate si aia fara suflet asa cum spui tu...au fost oameni buni candva!.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se poate spune ? - Fiecare individ are ceva de spus,dar eu am un " citat " de la un bun profesor , care suna asa ; - AI VORBIT O ORA SI N-AI SPUS NIMIC - ce sa inteleg de aici , ca toti vorbim , dar nu spunem nimic .

    RăspundețiȘtergere
  6. bucurion12345@gmail.com...nu e treaba mea daca ai inteles ceva sau nu. Daca citeai si treceai discret mai departe cred ca era mai bine. Oricum eu am prietenii mei virtuali care ne citim si comentam reciproc.

    RăspundețiȘtergere