Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Si totusi ...

In ultimul timp parca am parte de lucruri mai putin placute si spun asta  ca astazi m-am intalnit cu cineva care desi nu-mi statea mintea la ea,auzeam franturi de discutie care erau numai minciuni si aberatii. Spun asta pentru ca eu cunosteam destul de bine persoana respectiva,plus  ca eu eram in tema cu  adevarul adevarat. Chiar nu inteleg astfel de oameni...intotdeauna am urat minciuna si falsitatea,ma enerveaza  la culme cand stiu ca sunt mintita pe fata incat am avut un moment de repulsie,dar bunul simt m-a facut sa-mi vad de treaba si sa ascult mai departe. Stiu ca falsitatea exista peste tot...stiu ca putini oameni pun valoare pe   cinste si sinceritate...si mai stiu ca aceste repere care ar trebui sa calauzeasca comportamentul fiecarui om, incat atunci cand pune capul pe perna sa aibe un somn linistit. Daca stau si gandesc la rece stiu ca uneori corectitudinea unui om aduce numai necazuri si suparari!. Sigur,este imposibil sa nu dam peste astfel de oameni...parca s-au inmultit din ce in ce mai mult,dar partea esentiala este ca nu oricine merita respectul nostru...si totusi aceste momente merita traite pentru ca uneori invatam din greselile altora.
   

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. Buna dimineata,draga Gabriella. O zi de luni si noua saptamana reusita,linistita si cu multa sanatate,ca asta-i cea mai buna dintre toate,se spune si asa si este!
    Cand esti sanatos,ai vise,sperante realizabile,iar in ce ii priveste pe unii din semenii nostri,aici ai mare dreptate! Mereu spun ca nu toti sunt ce par a fi,adica cum ar dori ei sa apara?! sunt multi fara Dumnezeu!
    Depinde de noi,langa cine vrem sa stam,pe cine dorim sa acceptam, macar atata ne-a mai ramas.. sa putem alege!? :P: O zi minunata! la mine a venit cu adevarat toamna!

    RăspundețiȘtergere