Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 noiembrie 2012

Mi-e dor...

In urma operatiei de laringe,inca nu i-a revenit vocea sotului meu. Medicii spun ca va vorbi normal,acum vorbeste incet,aproape in soapta,cei drept mai clar pentru ca dupa operatie comunicam prin scris. Astazi de dimineata stateam amandoi la cafea...tacuti,desigur...adica el tacea iar eu ma gandeam la diminetile in care gura nu ne mai tacea. Aveam subiecte de discutie tot timpul. Vedeti voi,omul nu realizeaza niciodata ceea ce are, decat atunci cand ajunge in astfel de situatii.  Mi-e dor...al naibii de dor sa-l aud cum vorbeste...mi-e dor de felul cum imi spunea buna dimineata,noapte buna sau ti-e bine...in fine,imi este dor de acele vremuri.  Imi lipseste enorm si stiu ca si el simte la fel. Da...acum inteleg perfect cuvantul "mi-e dor" pentru ca dorul adevarat este cel care doare!.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. sper sa isi revina sotul tau, cred ca dupa acest eveniment cand il vei auzi vorbi din nou vei fi fericita si vei aprecia mai mult...
    ai dreptate, numai dupa ce pierdem ne dam seama de ceea ce aveam.

    RăspundețiȘtergere
  2. L....si eu sper din suflet. Trebuie sa avem rabdare. Multumesc de trecere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara ,Gabriella! M-a impresionat ce ai scris.Stiam de operatia sotului,dar am banuit ca e vorba de cu totul altceva?! Abia acum am citit si te inteleg cum te simti...Sunt convinsa ca il vei auzi vorbind iarasi,dar trebuie un pic de rabdare si multa incredere.Sa nu razi,dar cauta si citeste despre Sfantul Luca din Crimeea,si rugati-va lui. Sa auzim numai de bine! Insanatosire grabnica,ma voi ruga pentru tine.Te imbratisez,prieteneste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca nu a fost mai rau, bine ca sunteti iar impreuna la o cafeluta!:)
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere