Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 septembrie 2013

Iubesc oamenii mai mult decat cainii...

Viata ... atat de complexa , atat de greu de definit si chiar de trait !.Iubesc animalele,dar mai mult iubesc oamenii.M-am saturat de isteria din media si de la Tv,de  cei care fac proteste in legatura cu cainii maidanezi.As vrea sa vad in strada oameni care lupta pentru copii strazii sau pentru batranii care nu au un acoperis deasupra capului din diverse motive.Acum doua zile era sa fiu muscata de o haita de caini seara pe la orele 20 cand ma intorceam de la spital. Chiar noi oamenii nu mai suntem in siguranta nici pe trotuar?. Destul suntem impovarati de griji si de necazuri...chiar trebuie sa fim mutilati de cainii fara stapan?Eu cred ca  cine vrea caini ,sa-i adune si sa le ofere adaposturi in propriile lor case, nu sa-i lase pe strazi sa se salbaticeasca si sa atace oameni ...vreau sa vad fapte nu doar vorbe din gura unora care pun viata cainilor mai presus decat viata oamenilor si a copiilor care sunt fara putere in fata haitelor de caini.A trebuit sa moara Ionut Anghel... un suflet nevinovat, trimis acolo printre ingeri de inconstienta si iresponsabilitatea perfida si criminala a unor iubitori de maidanezi.Stiu ca prin aceasta postare voi fi incomoda pentru unii,dar asa cum am mai spus si am sa ma repet de sute de ori....iubesc oamenii mai mult decat cainii.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Observ cum cei din jurul nostru nu se plictisesc sa preia tot felul de barfe/zvonuri si vorbe fara sa se intrebe ce consecinte au faptelele lor. Cine doreste un caine, sa-l ia acasa fara sa mai faca circ prin Bucuresti. Unii sunt din ce in ce mai egoisti si nu le pasa de cei din jurul lor, de copiii nevoiasi ori de batranii care ajung de multe ori la mila vecinilor. Ei ies insa in strada sa tipe si sa se vaite si refuza sa-si vada proprille defecte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sti ce ma enerveaza Alex? Ca sunt in stare sa faca astfel de proteste pe acesta tema. Da cand a trebuit sa iasa in strada atunci cand sau desfintat spitalele sau ptr diminuarea salariilor,abia sau strans cativa.Se pare ca nu o ducem chiar asa de rau daca ptr noi ca oameni nu luptam.

      Ștergere