Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 ianuarie 2014

De cele mai multe ori...

De cele mai multe ori ne punem intrebarea...ce ar trebui sa facem pentru a fi fericiti!.Uneori cautam fericirea in plasmuirea viselor noastre.Este o intrebare care la randul ei genereaza o multitudine de alte intrebari...cred ca nu exista un tipar prestabilit... stiu doar ca totul se intampla pe un fond de liniste sufleteasca, aducatoare de siguranta, care ne confirma ca ne  aflam in locul potrivit.Da...fericirea este ca un parfum cu care nu-i poti parfuma pe altii decat ,daca ai cateva picaturi si pentru tine.
  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Dacă cineva ne-ar întreba acum: „Ce vă face să fiţi fericiţi?”, probabil că unii dintre noi am spune că o vacanţă, o maşină nouă...nicidecum cateva picaturi de parfum!
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce ai zice...ca sa fi fericit trebuie inainte sa fi sanatos.Poti sa ai parte de masini ,de bani,de excursii si ce mai vrei tu...dar daca nu esti sanatos,nu ai nimic.

      Ștergere
  2. Nimic nu e mai important decat fericirea, dar te-ai intrebat vreodata ce este aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu e mai important decat fericirea, dar te-ai intrebat vreodata ce este aceasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita axasport...da...eu chiar m-am intrebat ce este fericirea.

      Ștergere
  4. - Esenta fericirii nu sta in bancnote mari, marci extravagante, locuri exotice sau titulaturi pompoase. Fericirea este suma lucrurilor marunte

    RăspundețiȘtergere