Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 noiembrie 2010

Prof Dr Banceanu Gabriel si as Gloria Serban-Spital Polizu Bucuresti.

Desi nu-mi place sa privesc inapoi,astazi sint nevoita sa o fac.Acum doi ani eram in Bucuresti la Spital Polizu,unde dupa numeroase investigatii ,m-i sa pus diagnosticul de cancer de corp uterin.I-mi aduc aminte ca am plecat cu mari sperante la Polizu,dar dupa punerea diagnosticului,am ramas debusolata.De felul meu sint o femeie cocheta,dar la aflarea diagnosticului,in secunda urmatoare mi-am dat toate fardurile si cremele acasa. In acel moment pentru mine ,nimic nu mai conta,nu mai ma interesa nici felul cum aratam. Dupa plecarea alor mei am stat  tintuita in pat doua zile si priveam intr-un punct fix. Refuzam sa comunic cu celelalte paciente.

In acel moment eu eram singura din acel salon care avea cancer.Chiar le invidiam pe celelalte paciente operate,ca au scapat de operatie. De salon raspundea d-na asistenta Gloria Serban,o profesionista care timp de doua zile m-a studiat si totodata m-a tinut sub obsevatie.Dupa doua zile am avut o discutie cu aceasta doamna sufletista,care a simtit frica ce i-mi intrase in suflet,sa uitat in ochii mei,m-a luat de mina,si mi-a spus ca totul o sa fie foarte bine.Am fost operata pe 11 februarie 2009 la spital POLIZU de domnul prof Banceanu Gabriel,avind ca diagnostic neoplasm de corp uterin. gr2..Va rog sa ma credeti ca acest om m-a ajutat de la inceput. Am fost trimisa la Spital Fundeni ptr raze,iar dupa doua luni am fost operata. Prof Banceanu  este un medic exceptional,este competent,are siguranta si experienta necesara.Din experienta mea,va spun ca este un super om,mina dumnealui este mai ceva ca un ecograf. In legatura cu locatia spital POLIZU -conditiile sint foarte bune(este complet renovat acum),iar cadrele medicale aici ma refer si la asistente,i-si dau toata silinta. Pentru mine cea mai buna asistenta care ma scos din teroarea ca aveam cancer si gindeam negativ a fost d-na Gloria Serban. Cu ajutorul dinsei si al PROF BANCEANU am reusit sa trec peste aceasta faza urita din viata mea si le multumesc din tot sufletul. De la inceput d-na Gloria Serban m-a incurajat ca totul o sa fie bine si asta datorita faptului ca are o experienta vasta si cunoaste meserie. I-ti dai seama sa-ti puna cineva eticheta in frunte si asta foarte dur (ma refer la medicii din orasul meu) ca esti bolnava de cancer.In prima clipa am cedat nervos,dar i-i multumesc lui Dumnezeu ,prof Banceanu, d-nei Gloria,familiei mele,care au stiut sa se poarte cu mine in aceste momente si m-au adus la realitate sa lupt cu aceasta boala.Daca nu esti inconjurat de oameni cu inima buna ,nu poti sa ai psihicul tare,oricit de mult te-ai stradui tu. Asa ca fetelor,trebuie sa fiti tari,sa nu cedati niciodata in fata bolii,sa credeti cu adevarat in voi si in persoanele care cu adevarat vor sa ne ajute.Am sa pun aici o poza cu d-nul prof Banceanu,dar cu d-na Gloria nu am gasit pe net.
Dupa operatia de cancer pe corp uterin facuta de prof Banceanu,pot spune ca m-am nascut din nou.Celor care au probleme de acest gen,va recomand din tot sufletul pe acest medic.Credeti-ma ,ca a fost o perioada de chin si de durere,de disperare si de lupta. Pentru asta trebuie sa multumesc inca o data domnului profesor Banceanu si d-nei asistente Gloria Serban de la Polizu,care mi-au redat speranta pe care o pierdusem in momentul cind am aflat ca am cancer.Ei mi-au redat VIATA .Nu am cuvinte suficiente sa le pot multumi.Sint convinsa ca numai Dumnezeu mi-a indrumat pasii catre acesti oameni minunati. 
Inchei cu toata speranta in suflet si cu dragostea mea pentru acesti oameni minunati.
Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

21 de comentarii:

  1. ma bucur enrom pentru tine. ciudat este ca eu am intrat pe blog cautando pe matusa mea gloria serban,din pacate nu am cunoscut-o niciodata,ma bucur ca este o femeie buna cu suflet chiar daca a uita ca un suflet din familia lor a fost abandonat. sper sa ai o viata plina de fericire. mihaela neagu

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Mihaela Neagu...eu vorbesc despre d-na asistent Gloria Serban de la Spital Polizu Bucuresti.S-ar putea sa fie potriviri de nume...dar te asigur ca acesta doamna este speciala .Sper sa mai comunicam prin email.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este o potrivire de nume drept dovada stiu toata familia ei, bunici mei care sunt parintie ei se numeau :Nicolae Neagu si Elena Neagu, erau din Brancoveanu.Eu vreau sa cred ca este speciala pentru ca imi este si matusa si nasa, port numele unuia din veri mei.Sincer de obicei nu incerc sa imi pun intrebari despre ce s-a intamplat in trecut, dar de fiecare data cand sunt aproape de data mea de nastere, incep sa ma intreb daca oare isi aduc aminte de mine. Am intrat pe blog cautando pe ea stiind ca lucreaza la Polizu. Mai are ochelari? Si eu am mostenit miopia.Ma bucur ca esti bine si ca ai trecut peste acel moment urat din viata ta,iti doresc tot ce este mai buna si mai frumos pe lume.Iti multumesc pt blog asa reusesc sa mai aflu si eu cate ceva despre familia mea pierduta. pe curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, doamna Gloria Serban este vecina mea, eu sunt din Butimanu Dambovita.

      Ștergere
    2. Va multumesc doamna ptr comentariu si ptr faptul ca sunteti vecina cu doamna Gloria. O iubesc si o stimez cu toata fiinta mea. Dumnezeu sa-i dea sanatate dumneaei si familiei.

      Ștergere
    3. Din pacate ,ieri i-a decedat sotul :(

      Ștergere
    4. Dumnezeu sa-l odihneasca. Imi pare nespus de rau. Sunt alaturi de dumneaei cu tot sufletul. Regret enorm ...

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ii stii cumva programul de lucru, intre ce ore il pot gasi? si cabinetul pe unde e in spital?
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim...sigur ca da...spital Polizu langa Gara de Nord,etajul 1,programul este intre orele 7 si 13.Dimineata la ora 7 dupa vizita in saloane,face controlul bolnavelor din spital si apoi la celor din afara...aici ma refer strict la spitalul Polizu.Dupa cate stiu eu mai are cabinet la Romar care este in curtea Polizu si la Sanador.Mergi cu toata increderea ca ai sa rezolvi problema.Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-nul Profesor, probabil ca stie medicina, dar ca om este un zero barat. nu il intereseaza de pacienti mai mult decat l-ar interesa de un sac de cartofi. Nu comunica cu pacientii, nu le explica ce proceduri le face. Doar tipa si se rasteste la toate femeile care vin la cabinetul de consultatii din spital ca niste animale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va respect opinia,poate pe domnul profesor l-ati cunoscut in alte imprejurari. Eu nu pot impartasi aceeasi opinie ,deoarece domnul profesor Banceanu m-a ajutat enorm. Cu mine s-a purtat exemplar si mi-a spus toate fazele ,incepand de la terapie,operatie ,recuperare,controale.Eu intotdeauna am fost informata cu starea sanatatii mele...imi pare rau ca ai avut o exeperienta neplacuta.

      Ștergere
  8. Da,Prof Banceanu este un om de calitate superioara si de un inalt profesionalism.Il cunosc din 2009 ,mi-a redat increderea de a trai ,un om extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru Mihaela Neagu m un mesaj:ti-ai cerut scuze vreodata dupa afirmatiile pe care le-ai facut in 2011.Acum stiu ca matusa te-a ajutat sa nasti o mandrete de baietel si mai mult ii spui nasa.Acum eu nu inteleg cu ce este dansa vinovata de faptul ca fratele ei (tatal tau) a divortat de mama ta.Ce stiu eu si asa este cu siguranta, este ca dna Gloria a respecatat-o si o respecta pe mama ta in continuare si are numai cuvinte de lauda la adresa voastra.Imi este rusine de bunatatea dnei Gloria si bunul simt al acestei femei sa ii mai aduc in atentie afirmatiile tale nefondate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa spun,poate d-voastra cunosteti mai multe aspecte in legatura cu Mihaela Neagu. Eu stiu doar un lucru:doamna Gloria este un om deosebit din toate punctele de vedere ,eu personal am cunoscut-o destul de bine,si va ramane ptr mine omul care m-a ajutat sa trec peste cele mai crunte momente din viata.Ma gandesc cu tot sufletul la dansa ca la o persoana foarte speciala ptr mine.Multumesc Anonim ptr gandurile frumoase referitoare la d-na Gloria.

      Ștergere
  10. Am cunoscut-o pe d-na Gloria este o femeie extrordinara.ajuta pe toata lumea fara sa ceara nimic in shimb.am o stima deosebita pt.dumneaiei,deasesemeni si pt.domnul pr.Bancenu nu am fost pacienta dansului,dar m-a consulta pe vremea cand era direcorul spitalului,este putin mai dur.dar este un profesionist.tota stima pt .asitentele din polizu si pt.medici.

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am cunoscut pe dl.profesor Bănceanu într-un moment foarte fericit: insarcinata prima oara...acest moment s-a transformat în cea mai nefericită trăire la numai câteva luni. Însă în tot calvarul ce a urmat mi-a fost alaturi dl.profesor. Am trecut agonia împreuna și a reusit să-mi redea speranța iar la 11 luni de la cea mai tristă experientă a vietii mele am trait cele mai fericite clipe din viata mea tot alături de d-l profesor - am adus-o pe lume pe Sofia. Mulțumesc domnule profesor Gabriel Bănceanu, va datorez viata mea si totodata fericirea de a oavea lânga mine pe Sophie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnul profesor Banceanu este un doctor de excepție.Datorita domniei sale am o mandrete de băiat de 13 ani.Niciun alt doctor nu imi dădea șanse de a avea un copil.M-a ajutat enorm si necondiționat.Domnia sa si dna asistenta Gloria.Sunt oameni care lucrează cu si prin Dumnezeu.Sper ca sunt bine sănătoși.Va multumesc,domnule profesor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara, s ar putea să va surprind
    dar eu l am cunoscut pe dl Profesor in 1986...eu eram extrem de tânără, 17 Ani si
    la fel de tanar si dl profesor.
    Eu sunt convinsa ca după o viața de experiență medicala a evoluat enorm. Dar la acea vreme, intervenția sau mai bine spus neglijență de a și lasa asistentul să opereze ca mâna I un caz extrem de complicat, și extrem de rar ca afecțiune (1:5000), pe mine m a costat viața trăită deîde atunci indîn și neîncredere în mine. In acel an mă pregăteam să urmez medicina. Pe mine m a distrus pentru totdeauna ca om. Am stat în spital polizu,( eram un copil...), timp de 6 luni....greșeală medicala crunta. Nu am știut că aveam și drepturi.
    Asistentul de atunci a devenit f renumit și cred că și bogat....este directorul unui spital privat, renumit.
    Singurul spital unde mai întâi plătești și apoi te consulta .
    Așa că, renumele este o noțiune relativă, profesionalismul nu înseamnă doar performanta câștigată prin "practica experimentală". ...trebuie completate cu rigoare, omenie și responsabilitate. Asta a fost. Dar, sunt convinsa că de atunci pe f multe femei le a ajutat!
    Vârstă impune respect , și profesia și performanța lauda! Felicitări d-lui profesor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara felicitari d lui profesor si d nei as Gloria cele mai frumoase ganduri si multa sanatate! Acest mesaj vine de la ,,malul marii"

    RăspundețiȘtergere