Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 iunie 2011

Am invatat sa nu astept nimic...

  
Au fost multe intrebari pe care eu m-i le-am pus in viata asta...m-am intrebat de unde vin...incotro merg si de ce sunt aici? Foarte multe...de ce-uri la care nu am nici un raspuns...inregistrez momente ale vietii rele si bune...dupa care treg invataminte cu o maturitate mai mare...apoi o iau de la capat...imi propun obiective si vreau vise inalte. Nu reusesc mereu si chiar nu este usor...cateodata drumul este blocat de diferite obstacole...sti este ca si cum ai urca un munte si ai in fata multe poteci...alegi o poteca...dar intilnesti un copac cazut si nu poti sa treci..apoi esti nevoit sa alegi o alta poteca. Eu am un vis...adica mai multe si asta este farmecul vietii mele...pe mine ma incanta oamenii buni...frumosi la suflet...oameni cu mare pret si incerc sa fiu acolo unde este nevoie de un zambet,un cuvint de incurajare...o imbratisare...este o parte a vietii mele sa fiu o companie placuta ,utila si demna. Prietenia celor din jur,a celor  care le pasa de mine reprezinta ...o mina de aur la care nu voi renunta niciodata. Am invatat in viata mea sa nu astept nimic...pentru ca totul este greu...dar bunul simt si demnitatea pretuiesc mai mult decat tot aurul din lume.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

  1. foarte bine spus!...aşa am gândit şi eu de când mă ştiu..mi-a plăcut să stau pe un pedestal construit de mine,nu oferit pe tava..mă simt f.bine când culeg roadele eforturilor mele..şi da nimic nu-i mai plăcut să întâlneşti în viaţă oameni buni,morali,integri...din păcate sunt din ce în ce mai rari,şi asta poate datorită vremurilor...în vremuri grele nu ştiu şi cât de longevive rămân prieteniile..şi asta nu din vina oamenilor,ci a luptei acerbe pt.supravieţuire...şi atunci zic eu, doar destinul este cel care ne dictează căile..părerea mea!:)..
    o seară frumoasă!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ryanna ...viata este mereu un balans intre bine si rau, intre frumos si urat cu mentiunea ca adeseori constat si eu ca ceea ce este rau si urat ma asalteaza intr-o mult mai mare masura decat cred ca as putea suporta. Si totusi, rezist. Ma leg foarte greu de oameni...ptr ca pe acei rai ii simt...iar cei buni raman pe vesnicie.Am ales sa ma intalnesc cu fiinte a caror prezenta ma umple de bucurie, dialogul cu ele ma imbogateste spiritual si imi alina sufletul zbuciumat de intrebari carora greu le aflu raspunsul, chiar si la varsta mea. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai invatat foarte bine, altii nu invata, incetul cu incetul am inceput sa-mi dau si eu seama ca nu trebuie sa astepti nimic.
    VIata are multe obstacole, dar trebuie sa continuam sa luptam pentru visele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place cum se vede :))poza si daia :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Łavinia ღ ...merita sa luptam pentru indeplinirea viselor!
    Indiferent ca visam la jumatatea care sa ne implineasca,fie ca visam sa avem o famile cu multi copii,fie ca visam sa avem o cariera,bani,masini,case,etc,merita sa luptam pentru visuri si pentru indeplinirea lor.Toate acestea trebuie sa le facem noi...pentru ca putem...luptăm pentru o viaţă a noastră,
    pentru vis şi speranţă...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumec pentru vizita! :) Toate cele bune:D

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, intra te rog aici : http://blogdepremii.blogspot.com/
    am ceva pentru tine, sper sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos ღ Lavinia ღ ...sunt onorata pentru astfel de premiu...sti cum spuneam eu intr-o postare...am sa-l asez intr-un sertaras al sufletului,iar acest frumos premiu am sa-l asez acolo unde ii este locul.Multumesc mult...suflet frumos.

    RăspundețiȘtergere