Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 iunie 2011

Eu sunt cea care aleg...

   
Astazi sunt super fresh...mi-am rezolvat problemele cu sanatatea si am da gand sa ma bucur de viata...sa zambesc. E trist sa vad pe strada doar fete posomorate...unii ar zice ca nu au pentru ce sa se bucure...ca nu se intimpla nimic in viata lor...dar de ce sa nu fi recunoscator pentru simplul fapt ca poti merge,ca poti vedea...ca viata e frumoasa. Intotdeauna  optimismul mie personal mi-a dat putere...mi-a fost greu si mie in viata asta...dar ma gandesc ca undeva in interiorul meu exista destula putere de a invinge orice si ca merit tot ce este mai bun...asta ma tine in viata. Ce este frumos...este ca nu mai ma impacientez  pentru orice fleac...nu imi mai este frica...pentru ca eu sunt cea care imi fac viitorul...ca eu sunt cea care aleg.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. dap sper sa ramana tema asta:):))iar acolo unde apar imaginil alea pe centru cand intri pe blogu meu vor fii postarile despre care vb cu "monumentele" din romania :P o sa vezi de maine incolo :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad ce mai postezi...chiar imi place ce scri.

    RăspundețiȘtergere
  3. multa lume e trista e ingrijorata de ziua de maine ; dar uita ca viata e doar una , OPTIMISTA LA FEL CUM TE6AM "CUNOSCUT"

    RăspundețiȘtergere