Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2011

Fiecare iubeste in felul lui...

   


Este frumos sa iubesti...este frumos sa fi iubit...este frumos sa visezi...dar uneori inimii ii este frica sa fie ranita...visului ii este frica sa se trezeasca si sa vada ca nu mai are o sansa...si sufletului ii este frica de durere...de aceea nu invata niciodata sa traiasca. De multe ori suntem la dispozitia hazardului si reactioneaza asa cum ne dicteaza sufletul nu ratiunea...daca avem curajul sa trecem peste ratiune...atunci vom cunoaste iubirea. Niciodata nu trebuie sa spui lucruri mari...pentru ca iubirea este relativa...fiecare iubeste in felul lui. Iubirea este ceva minunat daca esti frumos ... si curat la suflet....
  Este un cuvant greu si mi-ar lua toata viata sa pot explica acest cuvant si totusi nu as reusi ... Eu stiu ca atunci cand iubesti este soare... cand iubesti florile  infloresc... iubesti lumea si ti se pare mai buna....si deja ai trecut pe cealalta planeta , a iubirii.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. frumos spus ,denumire spune totul ,fiecare iubeste in felul lui,cintecul imi place :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucue nespus ca iti place Carolina .Te mai astept cu drag oricand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna gabriella:D
    Este foarte frumoasa iubirea daca este impartasita:) asa sa iubesti de unul singur nu prea :-s

    Superba postare:D
    te pup o zi frumoasa:D

    RăspundețiȘtergere
  4. o iubesc enorm de mult,(Dulcik)dar ea m,a lasat nu pot sa,i impun sau sa,i reprosez dc a facut gestul asta,pt ca o iubesc asa de mult incat daca ea este fericita fara mine,si poate ca suferea cu mn,eu ma bucur pt ea,cand iubesti cu adevarat ii doresti binele ei inainte de tn.sunt multe de spus despre iubire,poate fara sfarsit,cel mai frumos pe pamant e sa iubesti sa fi iubit,sh cel mai rau ,nu este moartea! este sa suferi din iubire.pacat cand crezi ca ai gasit pe cv ,,,sh totul se spulbera, mult noroc Dulcik !

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim...nu stiu daca trebuie sa ma simt flatata sau sa ma enervez ptr Dulcik ...drept ptr care am hotarit sa public comentariul si chiar sa iti raspund.Daca iubesti pe cineva cu adevarat ...trebuie sa lupti pentru amindoi...de fapt era in joc iubirea voastra...daca ea nu sa mai simtit confortabil in relatia voastra este alta poveste...bine ai facut ca te-ai retras.Nu trebuie sa regreti pentru ca sigur vei intilni alte persoane care sa te merite cu adevarat.Nu sunt in masura sa dau sfaturi...dar macar o parere...sper sa nu te superi...viata merge inainte,nu trebuie sa te uiti in urma...important este prezentul si viitorul. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere