Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 iunie 2011

Imi place sa scriu despre viata...

   
Dupa cate a-ti observat... imi place sa scriu despre viata...dar uneori ma intreb si eu  ce inseamna viata... Cred ca din punctul meu de vedere inseamna...a fi constient de fiecare clipa pe care o respiri...pe care o traiesti in prezent...pentru ca oricat de simpla si banala ar fi...trebuie sa vezi si sa simti frumusetea ei. Sigur  ca imi pun mereu acesta intrebare...dar astazi parca imi rasuna in minte ...am fost la medic pentru analize si cu toate ca eram constienta ca totul o sa fie bine...totusi in mintea  si inima mea era acel ceva care ma macina...oare o mai fi ceva...sigur medicul  ma asigurat ca totul este Ok...si totusi imi era frica...sigur sunt o femeie puternica...dar nu stiu  daca as mai putea lua totul de la capat...Bine  aceste temeri ...au fost in acele momente cand eram la cabinet...sau poate nu stiu... si-au pus amprenta  si fetele oamenilor bolnavi care asteptau pentru consultatii...si ca bucuria sa fie mare pentru mine am fost sunata de la Bucuresti ca si ultima analiza pe care am facut-o la ultimul control este buna.
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-au iesit analizele bine:)
    Multa sanatate iti doresc >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. cum inchei tu imi place enorm=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu mai ai niciodata incertitudini.Trebuie sa gindesti mereu ca totul este bine.....daca tu ai facut absolut totul ca sa fie bine,asa va fi.Iti doresc sa nu mai treci nicicind(nu se mai spune niciodata) prin starile de care nu trebuie sa-ti mai aduci aminte.Te imbratisez cu mult drag!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc C.L.M.,sa stii ca sunt mereu prezenta pe blogul tau...si iti spun si acum ...iti sta foarte bine cu parul scurt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Copilul diminetii...de cand am fost bolnava...in fiecare dimineata cand ma trezeam...aveam un caiet si scriam aceste fraze...Trebuie Sa Traiesc...iar acum asa imi fac incheiera la blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. MEG55 ...buna mea prietena...mai am si eu caderi de genul asta...tu sti foarte bine prin ce am trecut noi...sigur sunt o pozitivista,dar cand mergi intr-un mediu unde sunt oameni bolnavi...parca te iau gandurile...Am sa-ti ascult sfatul.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere