Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iunie 2011

La multi ani, mama!

 
Astazi este ziua mamei si sunt nespus de fericita...pentru ca mama este una singura ...este mama mea.
La multi ani, mama!  Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret...viata. O mama atat de minunata ca tine merita ca in fiecare zi sa fie ziua ei...singura persoana care va avea intotdeauna incredere mine... care va fi intotdeauna langa mine... care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea!
Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti... dar mai ales pe tine...iti multumesc ca ai suportat insuportabilul... cand ai ramas vaduva la 50 ani cu doua fete si un ginere...ne-ai croit pasii spre facultate si ne-ai invatat sa fim oameni... ca ai facut ceva din nimic.Poate ca pentru lume...tu esti o persoana...dar pentru mine tu esti intreaga lume. Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!
Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

  1. la multi ani , santoasa si iubita ca asta conteaza cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  2. toate florile din lume,mamei tale,dar şi ţie pentru aceste rânduri minunate pe care le-ai scris..să-ţi trăiască mama peste o sută de ani..şi tu la fel pe lângă ea,pentru a vă bucura amândouă de o viaţă minunată...LA MULŢI ANI!:)...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Copilul diminetii ,aceleasi urari si pentru mama ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scumpa mea Ryanna,intotdeauna esti draguta...multumesc frumos la fel si eu va daruiesc toate florile din lume,multa sanatate ptr tine si mama ta...mama este ceva sfint...unic pentru fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!pentru mama si ii doresc multa sanatate si sa se bucure de clipe frumoase cat mai mult alaturi de tine buna mea prietena Gabi si de D-nul George.Va pup te toti si va doresc tot ce este mai bun si mai frumos.
    A ta prietena de departe.Mioara.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani mamei tale ,cred ca este o femeie deosebita care merita toate urarile de bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc ღAzucenaღ,da mama mea este o femeie deosebita si o doamna in adevaratul sens al cuvintului.Multumesc frumos de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mioara...buna mea prietena,esti draguta ca intotdeauna.Iti multumesc mult...si chiar daca distanta dintre noi este de vreo 200 km...noi vom fi intotdeauna apropiate...distanta ptr mine nu exista...important ca undeva intr-un orasel am o prietena draga. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI! pentru mama ta, chiar daca am vazut tirziu postarea ta as dori sa aiba multi ani sanatosi si buni.Poate ca cei din urma vor fi cei dintii,asa cred eu, mai bine mai tirziu decit niciodata.Amindoua gemene? nimic nu este intimplator,te sarut cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nice blog here! Also your site loads up fast! What host are you using?
    Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

    RăspundețiȘtergere