Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 iunie 2011

Trebuie sa trec mai departe...

 
Astazi m-am intilnit in parc cu o doamna doctor,cunostiinte mai vechi ...doamna  venea de la spital unde facuse o perfuzie...un om minunat...de exceptie. Acesta doamna doctor mi-a spus ca si dumneaei este bolnava de cancer...dar intr-un stadiu avansat...era foarte detasata...nu imi venea sa cred. Ne-am plimbat cam o jumatate de ora si in acest timp am reusit sa inteleg ca nu Dumnezeu ma pedepsit cand m-am imbolnavit de cancer. Multumesc... domna doctor  pentru lectia de  viata pe care azi,fara sa vreti mi-ai dat-o...multumesc ca m-ati facut ca boala nu este un blestem...ci o pura intimplare sau neglijenta in cazul meu. Cum este si boala asta...loveste chiar si intr-un om care salveaza vieti.  E greu….este cumplit……cunosc boala asta…..si in fata ei il ai doar pe Dumnezeu , fara fonduri, fara ajutoare…..ba nu ! …cu ajutorul rugaciunii tuturor...exista atata boala, atata suferinta, atata disperare……. eu am redistribuit mereu acei 2 % catre o fundatie …..e nevoie de ei peste tot , oriunde sunt bineveniti si niciodata suficienti.  In tara asta totul te revolta si singurul ajutor il asteptam doar de la Dumnezeu si oamenii din jur…..Lupta cu cancerul ar trebui sa ne transforme in luptatori si invingatori...tot timpul am spus ca pesimismul ar trebui pus in cui...pentru ca mai am multe de facut incat daca as muri...mi-ar veni sa ma omor. Am trecut peste toate...asa sa-i fac in ciuda bolii...pentru ca viata merge inainte si nimic nu voi lasa sa ma ingenuncheze. Niciodata nu ma voi gandi sa renunt...nici macar in visele mele cele mai urite...nu trebuie sa sper ca va fi bine...trebuie sa fiu convinsa ca asa va fi...totul nu este decat o provocare si indiferent de cat de grau imi este...trebuie sa trec mai departe.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. adevarat , niciodata sa nu spui niciodata doar sa mergi tot inainte...si scz ca nu am comentat si la postarea anterioara dar nu mergea sa dau pe butonu "POSTATI UN COMENTARIU" nu stiu de ce:-??

    RăspundețiȘtergere
  2. suflet drag
    incearca sa itnri aici
    http://mihaelacelestine.blogspot.com/2011/05/aparatul-cu-ultrasunete-invinge.html

    vezi daca poti lua legatura telefonic cu aceasta clinica.
    Sper ca nu am citit cum trebuie postarea ta...spune-mi ca esti bine si ca nu ai nimic grav!
    Stau cu sufletul la gura, Gabriela?
    Esti bine suflete?

    RăspundețiȘtergere
  3. Copilul diminetii ,nu trebuie sa comentezi mereu pentru ca eu stiu ca esti la curent cu postarile mele...asa cum de altfel si eu sunt cu ceea ce scri tu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Celestine ,stiam de acesta clinica,deocamdata am facut toate investigatiile posibile si nu mai exista nici o celula nebuna asa cum imi place mie sa spun.La ora acesta am asigurarile ca sunt perfect sanatoasa...dar totusi pentru linistea mea sufleteasca am sa apelez si la acesta clinica.Multumesc mult si te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriella ..pentru mine de la o generatie la alta inseamna maxim 5 ani diferenta...eu nu ma refer la cei nascuti in 1992-1991 eu fiind nascut in 1993..ma refer la cei care acum incep clasa a5-a si sunt nascuti in iphone,net,ipoduri si multe chestii ...chiar sunt curios ce va fii pe viitor ..eu de bine de rau stiu (sa zicem) dar ei care au totu de-a moca?si eu am ..aproape tot de-a moca...dar vedem timpu le rezolva pe toate

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am inteles perfect ce vrei sa spui tu...dar cei nascuti in clasa a-5-a mai pot fi inca si educati...nu stiu sa zicem instuiti.Este adevarat ca tehnica a luat o mare amploare...dar trebuie sa mai gandim si cu creierul...sa mai citim o carte...sa fim capabili sa luam o decizie...sa stam pe picioarele noastre.Exista copii care au totul dea gata...si sunt exceptionali...unii,cred ca depinde de educatie.

    RăspundețiȘtergere
  7. de la casete am ajuns la ipod-uri macar daca au totu de-a gata sa il foloseasca cu creier ..

    RăspundețiȘtergere
  8. asa este... Dupa cum am inteles viata ta este mai buna dupa cancer, eu cred ca orice ni se pare acum blestem intr-o zi vom putea spune ca este o binecuvantare... Stii... chiar daca Dumnezeu a ingaduit aceasta boala in viata ta cred ca dupa ea ai descoperit ceva mult mai valoros, dar a trebuit sa platesti un pret, sa suferi! Ori ce lucru de valoare se obtine cu efort

    RăspundețiȘtergere