Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 decembrie 2011

Asa e in viata...

Intotdeauna mi-a placut acest cuplu si de cate ori faceam naveta la serviciu ...v-am mai spus ca am lucrat la o companie multi nationala ,iar compartimentul din care faceam eu parte sa mutat in Tg Jiu,faceam naveta peste 200 km....eu ascultam pe drum toate CD-urile acestei familii care din pacate sa destramat. Este o melodie superba...cel putin pentru mine...cred ca toti cei care stiu sa iubeasca se regasesc in aceste cuvinte magice si traiesc emotiile iubirii pierdute.Dar...stiti cum se zice...asa e in viata... e prea scurta sa te trezezti cu regrete ...ar trebui sa iubim oamenii care se comporta frumos cu noi  si sa-i uitam pe cei care nu merita...sa crezi ca toate pe lumea asta se intampla cu un motiv... daca ti se ofera o sansa, profita de ea... daca iti va schimba viata, permite-i. Eu intotdeauna am fost asa cum am vrut eu sa fiu ...si cred ca nimeni nu m-ar putea schimba....lumea as vrea sa fie mai buna... fara minciuni ...si masti.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

12 comentarii:

  1. Imi place melodia foarte mult ,si chiar mi-ai dat multe de gandit despre viata si ca ar trebui sa iubesc oameni care se comporta frumos cu mine ,nu cei care nu merita .Multumesc ,inca un post minunat >:D<.
    O seara cat mai placuta :x

    RăspundețiȘtergere
  2. ☆ M.яąM๏ηα.♥ ...ma bucur ca iti place...viata leaga si dezleaga destine...din pacate noi ne alegem pe cei care dorim sa fie langa noi.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei, lucruri spuse din inima. Iti doresc implinirea tuturor viselor! :)Un weekend cat mai placut alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intra-devar frumoasa piesa asta, desi nu prea ascult acest gen si nu eram informtat atat de mult despre ei chiar imi pare rau, caci e dureros cand pierzi pe cineva drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. aşa-i viaţa..imprevizibilă..în fiece zi avem în faţă un zid în spatele căruia nu ştim ce se află..şi oamenii au firi schimbătoare..nu putem comanda inimii ce şi cum să iubească..timpul ne transformă şi uneori suntem noi înşine surprinşi de sentimentele noastre care din păcate ne domină ele pe noi,şi nu noi pe ele..
    un weekend minunat să ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai primit un mic premiu aici:
    http://lavii-osperanta.blogspot.com/2011/12/cand-esti-singur.html
    sper sa-ti placa >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. RobertN ...multumesc frumos iti doresc si tie multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Goda ...imi plac foarte mult pieselor lor,era o fana a lui Catalin Crisan,dar dupa ce sa despartit de Lucia...parca sa schimbat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ryanna...ai dreptate nu poti sa comanzi inimii,ei pareau o familie fericita cu doi copii minunati...dar se pare ca ceva nu a mers.

    RăspundețiȘtergere
  10. £avi H. ...multumesc frumos,sunt onorata ptr premiu si am sa-l pun pe blog la loc de cinste.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu mi-a placut niciodata acest cuplu .....nu stiu dc parca singuri cand apar sunt mai draguti dar asa...fiecare cu parerea lor :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Florea ...imi place ca intotdeauna esti sincer in comentarii.Tot intru pe blogul tau si vad ca ai ramas tot la Nunta regala de acum 4 zile. Cei cu tine...lipsa de inspiratie sau aglomerat cu antrenamentele.

    RăspundețiȘtergere