Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 decembrie 2011

La multi ani tuturor...

Pentru ca maine este ultima zi din an si toti avem diverse treburi, va doresc ca anul 2012 sa va aduca multa sanatate,bucurii,prosperitate si stabilitate...energie fara limite...dorintele si realizarile sa vi se indeplineasca...acest an 2012 sa fie un an de succes cu timp pentru a visa...a spera si a crede ca nimic in viata noastra nu este imposibil.Va doresc tuturor celor care mi-ati fost alaturi si m-ati citit, cele mai frumoase ganduri si urari pentru anul care va urma...sa aveti parte de multe vise implinite...pentru ca nu exista vise imposibile...trebuie sa avem doar curajul de a visa ...de a iubi...darui...a primii...a spera...si va bucurati de fiecare moment din viata.  La multi ani pe 2012...multa sanatate , bucurie in suflet ,vise frumoase si ganduri bune.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


16 comentarii:

  1. Mulți ani frumoși și buni să vină! Să fiți sănătoasă! E cel mai important lucru...
    La mulți ani!
    Pupici și îmbrățișări magice! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sara...multumesc frumos la fel ...să ai parte de tot ce e mai bun în lume în anul care vine 2012 ,multa sanatate,succes la scoala iar Alexandrei multa multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. si tie la fel si multa sanatate:D

    RăspundețiȘtergere
  4. De Anul Nou sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta si bucurie. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere.
    An Nou Fericit si La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. An nou fericit! Să ai parte de tot ce e mai bun în noul an şi să zâmbeşti mai mult cu fiecare zi ce trece! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos pentru urari la fel va doresc si eu ca noul an 2012 sa va aduca multa sanatate ,bucurii,dorinte implinite si liniste in suflet .La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate că mâine nu va mai fi atât de profund răul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Viata sa-ti fie blajina si dupa toate icerrcarile sa sa iti aducaNoul An lumina si sanatate si sa ai un suflet care sa te ocroteasca si iubeasca pana la adanci batranete!
    La multi ani si tie, fatura draga!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani , Gabri ! Sa fii sanatoasa si optimista !

    RăspundețiȘtergere
  10. Fie ca anul care începe să iţi aştearnă în cale, poteca netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi!LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani!
    Un 2012 cu multa sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere