Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Maine sper ca va fi mai bine...

De doua zile ma confrunt cu reteaua de internet...am dat zeci de telefoane la rcs-rds,dar primeam raspunsuri politicoase incat imi creau o stare de nervi de imi venea sa-i strang de gat.In final m-am hotarat sa le dau un email cand am reusit sa intru pe o pagina si sa le exlplic ceea ce ma doare...astfel a dat domnul sa se remedieze situatia...pana cand...nu stiu. Asa au trecut doua zile din viata mea...eu care gandeam mereu ca viata este frumoasa...ca nu merita sa-ti faci nervi pentru orice fleac...da ...este frumoasa cand depinde totul de mine...nu cand te lovesti de indiferenta altora care ar trebui sa-si cunoasca atributiile. Da, viata e frumoasa... faptul ca traim si suntem unici e o minune…si eu ma supar pentru un banal internet...poate ca oboseala acumulata, starea de tensiune si toata nebunia din jurul meu, toate astea la un loc si-au pus amprenta asupra mea in ultimul timp. Sunt zile in care imi vine sa renunt, sa depun armele dar cred ca ursitoarele au fost prea generoase cu mine si printre altele, mi-au daruit rezistenta si incapatanarea de a obtine tot ce vreau eu... in sensul bun al cuvantului. Si am in continuare un soi de inocenta care ma face sa mai cred in oameni...vorbesc de adevaratii oameni si de valorile pe care le pastreaza, le creeaza si le imbogatesc... acei oameni care cauta si gasesc pretutindeni frumosul. Am invatat sa nu-i mai las in viata mea pe cei care se abandoneaza si fac pact cu uratul...pe cei care nu stiu sa se lupte pentru ei cu adevarat. Maine sper  ca va fi mai bine...

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

12 comentarii:

  1. Eu de multe ori nici nu pot sta la calculator, dar daca nu merge netul... e bai mare:). Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. se întâmplă să ai probleme cu internetul,şi cunosc şi eu isteria care mă cuprinde că din păcate tocmai când ai de studiat sau de intret pe net cu o problemă,reţeaua cade..am observat că tehnologia asta deşi vrea să uşureze viaţa oamenilor,distruge nervii până la urmă,că am devenit dependenţi nu doar de internet,dar şi de telefonia mobilă la fel ca şi de televiziune..stresantă viaţă ducem...totul e să ne autoeducăm nervii..dacă reuşim:)..îţi doresc tot binele şi frumosul din lume..
    o seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Flyerboy ...la mine nu a fost asa...de vreo doua saptamani s-au prostit.

    RăspundețiȘtergere
  4. RobertN...stiu Robert...iti doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un om frumos Gabriella.
    Impedimente sunt la tot locul..important e ca le depasesti.Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ryanna...pana acum chiar nu am avut probleme...dar sa ma rog de ei pe banii mei,chiar ca intrec orice nesimtire.Am fost la ei la sediu astazi si o cucoana abia sa deranjat sa deschida gura. Te rog sa ma crezi ca-mi venea sa dau cu ea de pamant...pai am fost politicoasa cu ei,le-am vorbit frumos,i-am inteles pana la un punct,le-am dat email la Bucuresti...nici macar nu l-au citit,eu dadusem absolut toate date legate de client.Ce sa faci...asa este peste tot. Daca nu se remedia luni eram direct la protectia consumatorului. Eu sunt un om tolerant si pot intelege orice...dar daca ai trecut de acea limita...Sper ca totul a trecut...iti dai seama sa stai ore intregi cu telefonul la ureghi si sa asculti un nenorocit de robot. Ce sa mai vorbesc...asta-i capitalismul modern. Te imbratisez cu drag si sa ai parte de o dumineca frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Larisa ...multumesc frumos...si tu esti o persoana foarte speciala pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu ai ce face ..asa este mereu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. cine stie cum va fi maine, important este ca daca ni se va acorda acea zi, va fi ca o noua sansa, iar restul depinde de noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Florea...ai dreptate,vad ca azi mi-au dat telefon sa vada daca merge internetul.

    RăspundețiȘtergere