Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 decembrie 2011

Pe ei iau votat romanii...

Pe ei iau votat romanii...unii bineinteles pentru pomeni electorale...si acum vad ca de ziua Romaniei se inghesuie si se calca in picioare pentru o portie de mancare...pentru unii trebuie sa suferim cu totii. Romania exista ca inca mai traim...suntem un popor inca rezistent...sigur este normal si firesc sa fim mandrii ca suntem romani pentru ca aici sa derulat viata noastra cu bune si rele. Sunt mandra ca sunt roman...dar nu sunt mandra de coruptii si tradatorii de neam si de tara care exact in acesta zi  se perinda fara rusine prin fata noastra. Eu spun simplu Traiasca Romania...si cand spun asta nu pot sa nu ma gandesc la batrani ,la copii si la bolnavii din spitale. Faptul ca dau de mancare pe gratis romanilor in acesta zi n-ar fi un lucru rau sau nou... dar...De ce dau ? Aceasta este intrebarea. "Dau" de mila, dau "de sila", dau pentru ca realizeaza cat de saraci au ajuns romanii ? Dau pentru ca numai maine nu e....anul viitor ... deci alegerile ? Astept sa "dea" toate partidele ... sa dea, pentru ca ele, toate au contribuit la saracirea tarii....astept ca romanului sa-i vina mintea sa nu mai accepte nimic din partea nici unui partid politic...astept sa judece cu mintea atunci cand merg la vot...si sa se gandeasca ca acea pomana electorala este numai pentru  a ne imbrobodii sa-i vedem mai umani.Aceasta încapatânare de a avea ochi si a nu voi sa vada...de a avea urechi si a nu auzi, îi lasa sa zburde în voie pe atotputernicii vremii si sa joace tontoroiul pe vietile noastre...si atunci, consider ca nu avem nici un drept sa ne lamentam ca babele ca traim din ce în ce mai rau .
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

15 comentarii:

  1. Cand eram copil era o vorba:''sa cresti mare si voinic fara sa mananci nimic'', si uite ca s-a putut. Vazand ca se poate, varinta de acum e:''sa cresti mare si voinic fara sa mananci, sa te incalzesti, sa imbraci nimic''. Totul e sa vrei! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu personal cred ca Romania nu este in halul in care este numai din cauza celor de sus (presedinte parlamentari... etc) si din cauza ca oameni nu au stiut pe cine sa vateze pentru ca nu stiu daca e unu mai bun ca altul... eu cred ca daca vrem sa traim altfel trebuie noi insine sa fim alrfel... te rog frumos daca poti fa-ti timp vreo 30 min si asculta clipurile acelea de la mine de pe blog eu zic ca merita...:d:d:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei . :-j Ei nu inseamna Romania. Noi suntem Romania

    RăspundețiȘtergere
  4. RobertN ...multumesc... La multi ani si tie.Sa stii ca vorbele tale sunt pline de adevar ptr timpurile noastre...vezi tu,ar trebui sa reactionam altfel pentru ca Romania nu este mosia lor...este tara noastra a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. savedofSurvior ...Citesc intotdeauna totul cu mare placere...am vizionat videoclipurile si ceea ce predica acel domn este un mare adevar...chiar am ascultat cu interes pana la capat. Nu cred ca conteaza din ce religie faci parte...conteaza sa crezi in cineva. Eu sunt ortodoxa si cand eram in spital aveam o fata cu mine in salon care era de alta religie...mergeam in fiecare dimineata la bisericuta din curtea spitalului si ne rugam...ea imi spunea ca nu conteaza unde te rogi...conteaza cum te rogi.Sa ai o seara minunata ca sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Flyerboy ...noi suntem Romania,ei sunt niste profitori,cand afirm asta trebuie sa ma crezi ca traiesc prin cercurile acestor oameni,ma lovesc de ei tot timpul,ptr ei nu conteaza culoarea politica,conteaza cum se aliaza sa faca afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca Romania a ajuns in halul asta numai din cauza lui Basescu ,noi eram o tara unita si cu bani si resurse naturale ,dar acum sunt exploatate de ei :-j . LA MULTI ANI !:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Alee.Mee ...si eu cred la fel...daca nu era in stare trebuia sa stea pe mare...dar nici nu avem politicieni seriosi care sa ia masuri. Poate o alta generatie ca astia sunt corupti pana in dinti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela iti dau drepate in tot ce spui... si eu citesc cu mare drag tot ce scrii (insa din pacate in ultima vreme nu mai am timp sa citesc dar vreau sa recuperez:d) Tot ce conteaza este sa crezi in Isus Hristos in jertfa Lui si sa traiesti o viata in concordanta cu cuvantul lui Dumnezeu, religia e o eticheta care la sfarsit nu ne va ajuta la nimic, pana la urma tot ce conteaza este sa fim mantuiti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar haioasa poza, mai bine sarbatorea Basescu cu cainele decat sa mai mearga la vreo parada. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. la multi ani!
    eu nu sunt prea interesata de toate aiurelile lor:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Goda ...poate era in stare sa aiba grija de un caine...ca de un popor sa vazut...

    RăspundețiȘtergere
  13. Anna. ...nu sunt aiureli...gandeste-te ca acum esti tanara...viata va fi foarte grea cu astfel de oameni.

    RăspundețiȘtergere