Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 decembrie 2011

Traiti...iubiti...zambiti...

In acesta zi am sa culeg o floare pentru fiecare prieten prezent in sufletul meu...o floare pentru voi prieteni virtuali...in fiecare floare voi pune cate un strop de speranta,bucurie,fericire si multumire...apoi ma voi ruga la Dumnezeu sa va aduca soarele in sufletul vostru,iar sarbatorile de Craciun sa va aduca pace...liniste...dragoste si daruire. Trimit spre voi un gand frumos care sa va insoteasca si sa va spuna ca viata este frumoasa si indiferent de obstacolele care apar in cale...ele doar sa ne faca sa iubim viata mai mult.Va doresc din suflet cu ocazia sarbatorilor sa aveti zile linistite in care bucuria sa fie la ea acasa...fericirea sa va zambeasca tot timpul...linistea sufleteasca  sa va insoteasca mereu...iar frumusetea vietii sa va aduca aminte ca traiti...iubiti...zambiti...si sa va bucurati de orice clipa de viata.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

12 comentarii:

  1. Sarbatori Fericite sa ai!!! Pline de bucurie alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Flyerboy...multumesc frumos...chiar acum cand ai trimesc comentariul eu citeam la tine pe blog despre evenimentele din 1989.

    RăspundețiȘtergere
  3. sarbatori fericite...si multa snatate ca aia e mai importanta....

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult gabriella!>:D< Sa-ti dea Dumnezeu si tie sanatate si fericire alaturi de cei dragi!>:D< Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc la fel >:D<.
    Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!Sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,Gabriella! O seara linistita cu pace si caldura sufleteasca.Multumesc pentru urari; Weekendul sa-ti fie minunat si plin de iubire,bucurie si speranta ,alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Florea ...multumesc mult ptr urari,la fel iti doresc si eu tie multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi Si un Craciun fericit.

    RăspundețiȘtergere
  8. C.L.M....nu trebuie sa-mi multumesti,am sa te votez in continuare...tu chiar faci o treaba buna...Craciun fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarbatori binecuvantate iti doresc, Gabriella... multa sanatate, caldura in suflet si oameni dragi sa ai alaturi acum si in anul ce vine.

    RăspundețiȘtergere
  10. ☆ M.яąM๏ηα.♥ ...Bucuria vine din lucruri marunte,
    linistea vine din suflet,Intelepciunea din inimile noastre.

    CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ana ...Sarbatori fericite si multa liniste in suflete...Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Oana...multumesc multpentru urari...din suflet la fel iti doresc si eu multa sanatate ,fericire si tot binele din lume .

    RăspundețiȘtergere