Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 decembrie 2011

Vreau acest drum ...

  
Va-ti gandit vreodata ca atunci cand  viata  incepe ai in mana o valijoara mica... atunci o poti duce...  pe masura ce trece timpul si acest bagaj se mareste ...aduni tot mai multe lucruri si atunci iti dai seama ca ai obosit sa le cari...te asezi obosit pe marginea drumului...dar constati ca toti sunt ocupati si au bagajul lor...toti trec pe langa tine atenti la  propiul lor bagaj...tu esti singurul care poti sa astepti pe cineva care sa te ajute...poti sa risti sa astepti toata viata sau sa arunci ceea ce te-a impovarat in viata. Eu una as scoate toate nemultumirile,toate supararile ,toate rautatile,toate durerile si ...pesimismul...iar ca sa fie mai usor as adauga ca sa-mi fie la indemana... fericirea...rabdarea ...zambetul...speranta...curajul de a lua totul de la capat. Da...trebuie sa merg de fiecare data  mai departe pe drumul vietii...un drum care trebuie sa-l strabat  pana la capat...un drum cu multe denivelari...trebuie sa am curajul sa fac asta si sa merg mai departe oricat de greu ar fi...dar stiu ca mergand inainte pe drumul drept...este bucuria mea pentru care am alegat atata timp...acolo este locul pe care l-am ravnit intotdeauna... vreau sa uit de chin si durere...vreau acest drum drept sa-l strabat curajoasa inainte.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

13 comentarii:

  1. ai acest drum în sufletul tău..celelate stări de care aminteşti,pesimism,dureri,tristeţi,vin şi pleacă..sufletul e cel ce rămâne şi frumuseţea lui..iar tu ai un suflet frumos,de aceea şi acolo sus cineva te iubeşte:)
    un început de week-end magic!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce usor ar fi daca am putea elimina din "valiza" aceea suferinta si tot ce o provoaca......insa citeodata cred ca defapt pastram totul acolo doar pentru a nu uita cine sintem sau cum trebuie sa fim....tocmai asta este chestia....cei ce au trecut de acest pas s-au schimbat...si nu neaparat in bine

    RăspundețiȘtergere
  3. In trecere pe aici cu un bagaj mare de ganduri bune si urari de bine si multa fericire:). o zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. cateodata e greu sa strabati drumul mai departe pentru ca ai prea multe goluri in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  5. " vreau sa uit de chin si durere...vreau acest drum drept sa-l strabat curajoasa inainte"...doar la tine e cheia realizarii dorintelor...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun gasit,draga mea! Nu te-am vizitat de mult din cauze obiective,sa stii..am Pc-ul defect si imi fac treaba de pe un altul, limitandu-ma la cel al meu..dar am intrat ,te-am citit si doresc sa-ti urez,in prag de sarbatori,sanatate multa,liniste si bucurie sufleteasca,iar Mosul sa vina incarcat cu cele mai frumoase si neasteptate daruri ! Te imbratisez,cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ryanna ...multumesc de vizita si-mi cer scuze ca am raspuns asa de tarziu...pare nedrept dar perfect valabil daca comparam viata cu un drum ,doar că această comparaţie nu este o metaforă ci o realitate... o percepem mai greu pentru că în viaţă ne deplasăm cu viteza clipei şi gândim cu viteza luminii. De aceea nu vedem intersecţiile, semnele de circulaţie, nu cunoaştem bine drumul si uneori uneori rătăcim. Sa ai o seara frumoasa asa ca sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ady ...bine ai revenit,cu toate ca ai fost tot timpul la curent cu postarile...oricum imi pare bine ca ai inceput din nou sa scrii...am vrut sa comentez la ultima postare dar efectiv nu mi-am gasit cuvintele...vreau sa te bucuri de viata,lasa necazurile si tristetile in urma,gandeste-te ca meriti mai mult si o singura viata avem cu totii.Iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Robert Nicolaescu ...multumesc frumos Robert pentru cuvintele frumoase,sa dea Dumnezeu sa avem amandoi parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi...ptr ca noi doi avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lavi H...eu una mi-am propus sa alung toate golurile din suflet,chiar nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
  11. roscata din vis ...ai dreptate ...cheia este la noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana ...nu face nimic,stiu ca tu esti prezenta pe blogul meu,aceleasi urari de bine iti doresc si eu,multa sanatate ,fericire si indeplinirea tuturor dorintelor.Sper ca Mosul sa vina la toata lumea ...pentru ca o meritam.Sa ai o seara frumoasa si linistita.

    RăspundețiȘtergere
  13. O dimineata frumoasa si o saptamana, desi grea, sa fie incarcata cu reusite , mult noroc si mai ales bucurii ,iti doresc!Sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere