Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2012

Oameni mici, fara valoare...

In decursul vietii mele am intalnit persoane care m-au schimbat in totalitate... au fost oameni frumosi de la care am invatat cate ceva si mi-au ramas in suflet pentru totdeauna...dar au fost si  oameni care au trecut prin viata mea fara sa lase urme,pe care i-am considerat  oameni mici, fara valoare si  care nu meritau retinuti...nu au lasat nici un fel de  urma...dar care tot timpul si-au inchipuit ca sunt importanti...care au crezut ca m-au ranit, dar care mie intotdeauna mi-a fost mila de astfel de personaje... pentru ca oricat de multe ai face ...nu ii vei multumii niciodata.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. Da ..doar oamenii cu adevarat importanti pentru tine lasa urme adanci in inima ta .

    Ai primit ceva pe blogul meu ! >:D<
    http://smile-without-you.blogspot.com/p/leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  2. mare dreptate ai!..şi mie îmi vine să râd de cei care ,e drept număr pe degete existenţa lor, făcându-se că nu mă cunosc pe stradă din motiv că le-am onorat doleanţele de 10 ori şi ultima dată,nu,au impresia că mă fac praf cu atitudinea lor..habar neavând că mie chiar nu-mi pasă..
    o săptămână minunată să ai Gabriella,precum sufletul tău!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ©Ramonaa ‹з...multumesc ptr Leapsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ryanna...chiar nici nu ma deranjeaza astfel de persoane...ma amuza, pentru ca eu stiu ce caractere au. Nu am suportat in viata mea nestatornicia si mai ales acei oameni care se dau dupa cum bate vantul. Sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pe mine astfel de oameni m-au ajutat mult, se mirau cand le multumeam:). De la ei am invatat cum nu trebuie sa fiu. "Da-i unui om putere si/sau multi bani si vei vedea de fapt cine este." Asa cum spui, imi pare rau pentru ei, in caz de se rastoarna situatia, ei pierd totul. Numai bine si multa sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Robert Nicolaescu...urasc oamenii falsi, care nu vad dincolo de aparente... oamenii plictisitori cu care nu ai ce sa vorbesti, sa glumesti... oamenii lingusitori, care iti sunt prieteni doar cand au nevoie de ceva. Nu am fost niciodata de acord sa fac anumite lucruri doar pentru a fi pe placul anumitor persoane...am spus intotdeauna NU sau DA ...am facut intotdeauna ce mi-am dorit fara sa calc pe sufletele celorlati dar nici pe al meu.Multumes frumos de vizita.

    RăspundețiȘtergere